تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 4105 اولاول ... 1401902302362372382392402412422432442502903407401240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با تشکر از دوستانی که تجربیاتشون رو در اختیار بقیه قرار می دن

می خواستم بدونم روز اول تیر که می خوایم بریم واسه تقسیم ( من مازاد شدم) ، چی با خودمون ببریم؟
    اون وسایلی که تو پست اول نوشته شده رو همون روز اول ببریم؟

و می خواستم یکم از مزایای معاف از رزم بدونم

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

یه خبر نسبتا خوب برای کسانی که لیسانس مهندسی دارن
    قرارگاه خاتم الانبیا سرباز میگیره تا همونجا خدمت کنن وبعد از اون هم میتونن به استخدام اونجا در بیان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام

من تهران هستم و لیسانس

اعزامم 1 تیر هست

هنوز برگه سفید نیومده

ایا الان میتونم بغهمم کجا میوفتم؟؟

1 تیر من باید کجا برم؟؟ باید مستقیم برن اونجایی که تو برگه سفید نوشته یا باید برم میدان سپاه نظام وظیفه از اونجا با اوتوبوس برم؟؟؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام

من تهران هستم و لیسانس

اعزامم 1 تیر هست

هنوز برگه سفید نیومده

1 تیر من باید کجا برم؟؟ باید مستقیم برن اونجایی که تو برگه سفید نوشته یا باید برم میدان سپاه نظام وظیفه از اونجا با اوتوبوس برم؟؟؟
    95% شما هم نیرو زمینی پاسداران هستی
    میتونی بری خودت از پلیس +10 بگیری
    میگن که صبح چهارشنبه 1 تیر باید میدون سپاه باشیم

5. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    از دوستان كسي خبر داره كه بانك ها امريه ميگيرن يا نه ؟
    راستي اعزامم 1 تيره ، به نظرتون فرصتي دارم كه دنبال امريه گرفتن برم؟ (وقت دارم تا اعزاممو بندازم شهريور؟)

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

می خواستم بدونم روز اول تیر که می خوایم بریم واسه تقسیم ( من مازاد شدم) ، چی با خودمون ببریم؟

دادا مازاد رو هوائه ! یعنی هرجا دلشون خواصت میتونن بفرستن . بودن بچه هایی که بهشون گفتن برین فردا بیاین کد خوردین مثلا عجب شیر ، فرداش اومدن کد زدن سپاه .
    کلا وسایلت رو ببر ، دوستای ما که رفتن از هموFجا کد خوردن یراست بردنشون پادگان :
    یادمه پسرخالم به خیال اینکه برش می گردوننبا یه لا پیرهن رفت ، همونطور بردنش تبریز وسط زمستون ، بدون پول و تشکیلات ، کلا به فنا رفت

در مورد معاف از رزم هم بعضی ها میگن توفیر خاصی نداره ، فکر می کنم رژه معاف باشی فقط ، اونم نه همه جا ، بعضی جاها باید کلی بالا پائین بزنی قبول کنن ، یکی از دوستای ما هم می گفت معاف از رزم به نفعش شد . گرچه میگن بیگاری میکشن از معاف از رزمی ها !

بازم بچه هایی که رفتن باید نظر بدن

با سلام

من تهران هستم و لیسانس

اعزامم 1 تیر هست

هنوز برگه سفید نیومده

تو برگه سفید محل تقسیم رو میگن ، شما باید به همون آدرس بری . بردن به پادگان وظیفه خودشونه

سلام
    از دوستان كسي خبر داره كه بانك ها امريه ميگيرن يا نه ؟
    راستي اعزامم 1 تيره ، به نظرتون فرصتي دارم كه دنبال امريه گرفتن برم؟ (وقت دارم تا اعزاممو بندازم شهريور؟)
    تا اونجاکه من می دونم تا 1 تیر خیر . ولی اگه عقب بندازی شاید !
    بانک رو هم شما باید بری سوال کنی ، خیلی از ادارات بصورت فصلی و در یک زمان خواص سرباز جذب می کنن . یکی از چندتا جاهایی که میشه امریه گرفت ، جهاد ، سپاه {بخش های عمرانی} ، آموزش و پرورش (بهمن و اردیبهشت) ، سازمان بازرگانی ، دانشگاه ها ، وزارتخونه ها و ...
    Last edited by redfild; 31-05-2011 at 10:42.

8. این کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    دوستانی که 01 بودند .
    اقا من از شهرستان اعزام میشم یعنی تهران نیستم هفت صبح باید برم سمنان. امریه هم هستم . من اون روز چی باید ببرم علاوه بر وسایلی که اول تاپیک دوستان لیست کرده بودند وسایل خاصی باید قبلش بخرم یا مثلا مشخصات خاصی باید داشته باشه ، اخه یه جا خوندم روز اول بهشون گفتن برید نمی دونم وسایل با رنگ مثلا ابی بگیرید ! مثلا ساک و شلوار راحتی رنگش مشخصه یا نه ؟
    بازم ممنون از همتون .

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

سلام
    دوستانی که 01 بودند .
    اقا من از شهرستان اعزام میشم یعنی تهران نیستم هفت صبح باید برم سمنان. امریه هم هستم . من اون روز چی باید ببرم علاوه بر وسایلی که اول تاپیک دوستان لیست کرده بودند وسایل خاصی باید قبلش بخرم یا مثلا مشخصات خاصی باید داشته باشه ، اخه یه جا خوندم روز اول بهشون گفتن برید نمی دونم وسایل با رنگ مثلا ابی بگیرید ! مثلا ساک و شلوار راحتی رنگش مشخصه یا نه ؟
    بازم ممنون از همتون .
    به ما که گقتن واسیلتون رو تحویل بگیرید . برید مثلا 3 روز دیگه بیاید! پس بهتره اگه راهتون نزدیکه هیچی با خودتون نبرین! تا یه دفعه با توجه به وسایل استحقاقی بتونین و سایل لازم رو ببرین و الکی بارتون سنگین نشه!
    مثلا لباستون رو بهتون میدن و میگن برین آرم و علائم بزنین و بیاین!
    چند تا نکته:
    وقتی که برای درست کردن آرم وعلائم فرستانتون همون روز اول برین این کا رو بکننین و گرنه اونقدر شلوغ میشه که ممکنه لباستون آماده نشه!
    پوتین رو هم برین بیرون عوض کنین و جنس بهترشئ بگیرین که سبکتر و نرمتره و به پا آسیب نمیزنه!
    قفل آویز و قفل کمدی هم با خوذدتون داشته باشین!
    یه گردنبند هم برای خودتون درست کنین که کلیدها رو بهش ببنیدن تا گم نشه! آخه تو جیب حتما گم میشه!
    درباز کن کنسرو و ناخن گیر! کرم نرم کننده پوست و ضد آفتاب!
    پاکت ساندیس رو از ته باز کنین تا بشه لیوان جیبی! خیلی بدرد میخوره!
    تو 01 اگه کفش دار هم بشی خیلی عالیه! البته دور ازجون! خودتون پیشنهاد بدین! چون کفشدار اصلا نگهبانی نمیده! منشی هم تا حدودی اینجوریه!
    Last edited by Dj_aghamajid; 31-05-2011 at 11:47.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام

من تهران هستم و لیسانس

اعزامم 1 تیر هست

هنوز برگه سفید نیومده

95% شما هم نیرو زمینی پاسداران هستی
    میتونی بری خودت از پلیس +10 بگیری
    میگن که صبح چهارشنبه 1 تیر باید میدون سپاه باشیم

من رفتم پلیس +10

برگه سفید را گرفتم نوشته مازاد

معمولا مازاد کجا میوفتن؟؟؟

1 تیر من چه وسایلی باید با خودم ببرم؟؟؟؟؟؟؟

تهران و لیسانسم

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اون وسایل رو ببر چون خدا رو چه دیدی شاید همون فرستادنت شهرستان دو ماه بعد فرستادنت خونه
    معاف از رزم هم مثلا اگه شما لیسانس داشته باشی و بیفتی نیرو انتظامی شما یکی از درجه های ستوانسوم استواریکم یا استوار دوم میگیرید ولی اگه معاف از رزم باشی حتما پایین ترین درجه (استوار دوم ) میگیری برا تو یگان که بین معاف از رزم و ادم عادی یه سره سوزن فرق نمیذاشتن تو اموزشی هم معاف از رزم نداشتیم نمیدونم چطوره ولی شنیدم که میگن اگه معاف از رزم باشی رزه نمیری ولی (روم به دیوار گلاب به روتون) باید دستشویی بشوری
    سلام
    دوستانی که 01 بودند .
    بازم ممنون از همتون .
    شلوار زیر و ساک و ... رو همه رو میدن یه موقع سرتون کلاه نره چیزی بخرید همه چیز رو باید بهتون بدن اگه هم ندادن اعتراض کنید حتما نتیجه میگیرید.
    من رفتم پلیس +10

برگه سفید را گرفتم نوشته مازاد

معمولا مازاد کجا میوفتن؟؟؟

1 تیر من چه وسایلی باید با خودم ببرم؟؟؟؟؟؟؟

تهران و لیسانسم
    معمولا که نداره شانسیه ولی وسیله با خودت ببر ضرر نداره.
    یه چیزی هم بگم روز یکم موهای سرتون رو با 8 بزنید ارزش نداره ببرنتون یه موقع پادگان سر صد نفر رو با یه ماشین بزنن تیشرت استین کوتاه هم تنتون نکنید دزبانی راتون نمیده اذیت میشید.

13. 6 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •