تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 646 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

دوست عزیز، پیشنهاد می‌کنم به تست‌های سایت GSMArena مراجعه کنید بیشترین کنتراست و طیف رنگ رو بین نمایشگرها AMOLEDها دارند و اگر به مقاله OLED ویکی‌پدیای انگلیسی مراجعه کنید از OLEDها به عنوان نسل بعدی نمایشگرها یاد میشه دلیل عدم استفاده سونی و ال‌جی از این نوع نمایشگر ناتوانی تولید آنها در تولید انبوه و دلیل عدم استفاده HTC ناتوانی این شرکت در خرید پنل‌های اون هست (با توجه به قیمت بالای آن نسبت به LCDها) و بس و الا شرط می‌بندم خود مدیرهای سونی، ال‌جی، HTC آرزوشون هست که در گوشی‌هاشون از AMOLED استفاده بشه! مهمترین دلیل مشهورشدن گوشی‌های سری گلکسی اس/نوت سامسونگ همین صفحه نمایش هست من اتفاقاً دو تن از دوستانم Sony دارند و یک نفرشون LG، اچ‌تی‌سی رو هم یکی از اقواممون دارند همه صفحه نمایش ها رو دیدم وقتی نوت خودم رو در مقابل Xperia Z فول‌اچ‌دی سونی! گرفتم دوستم دهنش وا موند چون از لحاظ طیف رنگ خیلی عقب بود! شرط می‌بندم شما هم AMOLED رو از نزدیک با LCD و IPS و TFT مقایسه نکردید!! والا اینقدر از LCDها دفاع نمی‌کردید!
    در مورد کیفیت amoled ها شک نیست ولی اولا باید دونست میزان گرم و سرد بودن رنگ نمایشگرها کاملا شخصیه ثانیا بنده الان هر چی دارم به sii که جلومه نیگاه می کنم چیز شاخی توش نمیبینم ثالثا حرف شما کاملا متین ولی اینکه بخواین بگید صفحه نمایش سونی مذخرفه اصلا اینطور نیست خودمم قبل از اینکه بخرم تو سایتا می خوندم که sony صفحش ضعیفه ولی وقتی دستم گرفتم اصلا اینطور نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد کیفیت amoled ها شک نیست ولی اولا باید دونست میزان گرم و سرد بودن رنگ نمایشگرها کاملا شخصیه ثانیا بنده الان هر چی دارم به sii که جلومه نیگاه می کنم چیز شاخی توش نمیبینم ثالثا حرف شما کاملا متین ولی اینکه بخواین بگید صفحه نمایش سونی مذخرفه اصلا اینطور نیست خودمم قبل از اینکه بخرم تو سایتا می خوندم که sony صفحش ضعیفه ولی وقتی دستم گرفتم اصلا اینطور نیست
    یعنی واقعاً متوجه عمق رنگ‌ها در AMOLEDها نمی‌شوید + رنگ سیاه به شدت غلیظ + عملکرد عالی در مقابل نور آفتاب به دلیل کنتراست بالای صفحه نمایش و....!؟ حرف شما هم کاملاً درست که شخصی هست اما در AMOLED امکان این که از غلظت رنگ ها رو کاهش داد وجود دارد (با مراجعه به بخش Setting>Display) و اگر غلظت رنگ ها به نظرتون زیاد هست می‌تونید روی حالت Natural بگذارید تا از غلظتش کم بشه و تقریباً نزدیک به LCDها بشه اما غلظت رنگ ها و کنتراست پایین صفحه‌های LCD به کار رفته در گوشی های سونی رو به هیچ عنوان نمی‌شه بالا برد!...

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز، پیشنهاد می‌کنم به تست‌های سایت GSMArena مراجعه کنید بیشترین کنتراست و طیف رنگ رو بین نمایشگرها AMOLEDها دارند و اگر به مقاله OLED ویکی‌پدیای انگلیسی مراجعه کنید از OLEDها به عنوان نسل بعدی نمایشگرها یاد میشه دلیل عدم استفاده سونی و ال‌جی از این نوع نمایشگر ناتوانی تولید آنها در تولید انبوه و دلیل عدم استفاده HTC ناتوانی این شرکت در خرید پنل‌های اون هست (با توجه به قیمت بالای آن نسبت به LCDها) و بس و الا شرط می‌بندم خود مدیرهای سونی، ال‌جی، HTC آرزوشون هست که در گوشی‌هاشون از AMOLED استفاده بشه! مهمترین دلیل مشهورشدن گوشی‌های سری گلکسی اس/نوت سامسونگ همین صفحه نمایش هست من اتفاقاً دو تن از دوستانم Sony دارند و یک نفرشون LG، اچ‌تی‌سی رو هم یکی از اقواممون دارند همه صفحه نمایش ها رو دیدم وقتی نوت خودم رو در مقابل Xperia Z فول‌اچ‌دی سونی! گرفتم دوستم دهنش وا موند چون از لحاظ طیف رنگ خیلی عقب بود! شرط می‌بندم شما هم AMOLED رو از نزدیک با LCD و IPS و TFT مقایسه نکردید!! والا اینقدر از LCDها دفاع نمی‌کردید!
    داری اشتباه میکنی برادر
    OLED چرخه تولیدش دیگه در حد تکامل رسیده و تفاوت هزینه چندانی نداره
    دلیل اینکه الجی یکبار تا بحال OLED روی تلفن هاش استفاده نکرده جنبه رقابتی و سیاست شرکت در مقابل سامسونگ هست در صورتی که خود الجی از بزرگترین تولید کننده های پنل OLED مخصوصا تلویزیون ها هست ، کافیه خبرهای ces امسال رو مرور کنید
    OLED مزیت خوبی که داره اینه که رنگ مشکی رو بدون نور اضافی نشون میده که همین باعث میشه کنتراست بالا بره
    ولی خود من به شخصه دوست دارم رنگ های زنده و طبیعی رو ببینم نه اشباع شده و مصنوعی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Sony از اولین تولید کننده های پنل های OLED بوده. PS Vita رو هم با صفحه ی OLED عرضه کرده. اینکه بگیم کمپانی به عظمت سونی که اتفاقا از شرکت های بزرگه تو تکامل نسل OLED حرف کاملا خنده داریه.
    در مورد LG هم دقیقا همین موضوع صدق میکنه. فراموش نکنیم تو CES 2012 ٬ LG بزرگترین پنل OLED رو معرفی کرده.
    قضیه قیمت هم همونطور که پیام عزیز گفت تقریبا نادرسته. HTC One S هم Super AMOLED بود ٬ پس این فرضیه که HTC پولش نمیرسه هم به بن بست میخوره.
    فراموش نکنیم که صفحه نمایش همین Optimus G Pro ٬ توی ریویو ها خیلی مورد استقبال قرار گرفته بود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هر چند هنوز صفحه های Super AMOLED تقریبا بهترین بازار هستن ٬ ولی دیگه شرایط طوری نیست که بگیم هیچ کدوم نمیتونن حتی نزدیکش بشن.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داری اشتباه میکنی برادر
    OLED چرخه تولیدش دیگه در حد تکامل رسیده و تفاوت هزینه چندانی نداره
    دلیل اینکه الجی یکبار تا بحال OLED روی تلفن هاش استفاده نکرده جنبه رقابتی و سیاست شرکت در مقابل سامسونگ هست در صورتی که خود الجی از بزرگترین تولید کننده های پنل OLED مخصوصا تلویزیون ها هست ، کافیه خبرهای ces امسال رو مرور کنید
    OLED مزیت خوبی که داره اینه که رنگ مشکی رو بدون نور اضافی نشون میده که همین باعث میشه کنتراست بالا بره
    ولی خود من به شخصه دوست دارم رنگ های زنده و طبیعی رو ببینم نه اشباع شده و مصنوعی
    بله من البته منظورم در مقیاس بزرگ برای صفحه های با اندازه کوچک موبایل هست، توی TV میدونم که LG از سامسونگ هیچ کمی نداره و رقابت هم بینشون تنگاتنگه! در زمینه رنگ هم همونطور که در پست بالایی گفتم می‌تونید به بخش Setting > Display > Screen mode برید و روی Natural تنظیم کنید اینطوری هم مشکی غلیظی خواهید داشت و هم رنگ های طبیعی اما مشکل رنگ مشکی در LCDها فعلاً غیرقابل‌حله! اما همونطور که گفتم در OLEDها می‌توان طیف رنگ رو به حالت دلخواه تنظیم کرد چه طبیعی و زنده و چه مصنوعی و اشباع شده!

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان میخواستم بدونم گوشی LG optimus l7 II اومده تو بازار یا نه؟ و اینکه مدل p715 و p710 چه فرقی با هم دارن به جز طراحی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میخواستم بدونم گوشی LG optimus l7 II اومده تو بازار یا نه؟ و اینکه مدل p715 و p710 چه فرقی با هم دارن به جز طراحی؟
    نه دوست عزیز L7 II هنوز به بازار نیامده، در زمینه p710 و p715 اطلاعی ندارم اما به جای L7 II بهتون توصیه می‌کنم L9 بگیرید.

8. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_ir_bsd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

دوستان عزیز HTC One X - 16GB مشکلش چیه بعضیها تاییدش نمی کنن , مثلا بیش فروشندها تا اسمشو می یاری زود می گن گزینه های خیلی بهتر هم هست و کلا صحبتی ازش نمی کنن .

خب صفحه نمایشش نسبت Super AMOLED چطوره ؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان عزیز HTC One X - 16GB مشکلش چیه بعضیها تاییدش نمی کنن , مثلا بیش فروشندها تا اسمشو می یاری زود می گن گزینه های خیلی بهتر هم هست و کلا صحبتی ازش نمی کنن .

One X گوشي خيلي خوبيه ولي بعضي از اين ها مشكل صفحه نمايش دارن - صفحه نمايش خاموش ميشه و واسه تعمير بايد MotherBoard بايد عوض بشه !

11. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باتری خیلی ضعیفی داره
    مشکل صفحه نمایش، یا چفت نشدن گوریلا گلس با صفحه نمایش
    اسپیکر ضعیف و دوربین ضعیف تر .
    کلا کوله باری از مشکله

13. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •