سلام
وقتی داخل ویندوز 7 فایل fifaconfig,exe رو اجرا میکنم ویندوز پیغام خطای stop working میده آخرین نسخه net framework رو هم نصب کردم فایده ای نداشت اگه کسی از دوستان راه حلی بده ممنون میشم
سلام
وقتی داخل ویندوز 7 فایل fifaconfig,exe رو اجرا میکنم ویندوز پیغام خطای stop working میده آخرین نسخه net framework رو هم نصب کردم فایده ای نداشت اگه کسی از دوستان راه حلی بده ممنون میشم
دوستان سلام دیگه فیفا 11 داره میره و 12 میاد ما تازه مشکلاتمون شروع شده
دیروز ویندوز عوض کردم حالا که میام پچ نصب کنم ارور زیر را میده کسی نمیدونه چش شده قبلا درست بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟
دوستان من تو قسمت منيجر مد مربي شدم حالا به اخر فصل نزديك شدم تو قسمت پلير كانتركت (فكر كنم هميمنه) اونجايي كه قردادها رو با بازيكنان تمديد مي كنه به بازيكنان بيشترين مقدار پول را پيشنهاد ميدم اما قبول نمي كنن چه كنم قبول كنن يه گزينه درصد هم داره اونو هم رو 15 درصد گذاشتم با بيشترين مقدار پول و با 4سال قرداد باز قبول نمي كنن.كمك كنيد چه كار كنم قبول كنن؟![]()
دلیل قبول نکردنشون رو که خودشون میگن توی E mail که برات میاد
ولی
اینو اگه از اینجا هم تمدید نکنی هیچ مشکلی پیش نمیاد ..
بعد از اتمام فصل ، تمام بازیکن هایی که قرار دادشون تموم شده خودشون پیشنهاد میدن و شما فقط باید تیک اون بازیگن رو فعال کنید و Advance رو بزنی ... تمام
شما کلا به این قسمت کاری نداشته باش ، فصل رو تموم کن قبل از این که بقیه ی باشگاه ها بهت پیشنهاد بدن این صفحه میاد ، هر بازیکنی رو که میخوای تیکش رو بزن و تمام ..
چیز خاصی نیست شما برو جلو خودت می فهمی راحت ...
من یه ساله کامله که دیگه pes کنار گذاشتم و بکوب fifa بازی میکنم
اما بعده این همه مدت تازه به فکره این افتادم که ترفند یا روشه خاصی برای دریبل های خاص وجود داره در fifa ؟
یه قسمتی تو کنترل بازی هست که دکمه های ترکیبیا گفته اما من هرچی امتحان کردم به نتیجه ای نرسیدم!!!
اگه هست ممنون میشم که کمک کنید!!
باید دسته ی شما انالوگ داشته باشه وقتی انالوگ روشن باشه شما با گرفتن L2 و تکون دادن انالوگ راست میتونید تکنیکها رو اجرا کنید
سلام به همه
وقتی فیفا 11 منیجیر میرم و بازی تموم میشه بدون سیو کردن میام بیرون اما میبینم خودش سیو کرده
چیکار کنم اوتوماتیک سیو نشه؟؟
ممنون
سلام به همه بچه ها
عیدتون مبارک
یه سوال دارم شایدم برای بعضیها بدرد بخوره...........
آیا لینک دانلود نقل و انتقالهای در فصل جدید 2011-2012 برای PC اومده؟!
آخه خیلی زمان می بره بازیکنا رو از یه تیم ببری تو تیمه جدیدشون!
میشه کمکم کنید؟
من نسخه reloaded رو دانلود کردم وقتی میره تو بازی اول اونجایی که میگه ea sport میپره بیرون واسه چی ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)