تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 240 از 386 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ماشين ما الان 7 ماهي ميشه كه دستمونه ، ولي چون زياد استفاده نداريم ازش هنوز كيلومترش به 10000 تا نرسيده. پدرم اصرار داره كه روغن موتور رو عوض كنه ولي من بهش ميگم طبق دفترچه سرويس صبر كنه سر 10000 تا ببره نمايندگي. به نظرتون انقضاي زماني نداره روغن موتور‌؟
    يه سوال ديگه اينكه توي جاده كمترين مصرفي كه كامپيوتر نشون ميده 6.9 هست كه ديدم اينجا كساني زير 6 ليتر هم ميسوزونن. بعد سرويس و كاركرد بيشتر مصرفش كمتر ميشه يا ديگه همينه؟ توي شهر هم زير 9 ليتر هست مصرفش.
    به نظر من زیاد فرقی نداره.اگه مایلید تعویض کنید هم مصرف بهتر میشه و هم موتور نرمتر کار میکنه و اگه هم تعویض نکنید مشکلی پیش نمیاد/
    در مورد مصرف هم من لوگان سال 86 دارم.در مورد مصرف بگم واقعا به عادت های رانندگی خیلی مربوط میشه.
    من خودم شده تو150کیلومتر 16 لیتر هم سوزوندم و تو همون جاده با رانندگی با سرعت ثابت 90 و تک سرنشین 7 لیتر سوزوندم.(تهران تا قزوین)
    یک بار هم مسیر تهران جمکران رو باسرعت ثابت 90 کیلومتر رفتم و بازهم مصرف شد 7 لیتر.
    تو شهر هم من مصرفم از 6 تا 12 متغیره.یعنی با تعویض دنده تو دور 3000 و تخته گاز نکردن تو دنده های مرده و ... مصرفم خوب میشه ولی با فشار اوردن مصرف هم به همون میزان بالاتر میره.
    برادرم یه تندر صفر مدل نود خریده و تا الان کمتر از 10000 تا راه رفته ولی تو شرایط یکسان همیشه نیم لیتر یا 1لیتر مصرفش بیشتره.تو شتاب و کشش تغریبا برابرن ولی مصرف اون همیشه نیم لیتر بیشتره.
    هر دوشون هم پارس خودرویی هستن. به این خاطر میگم که بعضی دوستان مصرفشون از 6.5 یا 6 پایینتر نمیاد بدونن که احتمالا مصرف مدل هاب بالاتر مقداری بیشتره .

2. این کاربر از HOOSEIN 105 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

`سلام دوستان گرامی
    راستش قصد خرید ال 90 رو دارم چون تو رنج قیمت خودش به نظرم از همه سر تره
    و بعد از خرید میخوام دو تا توربو شارژر روش نصب کنم و ترمز هاشو هم تقویت کنم
    چه تیپی باشه ال 90 بهتره ؟
    معاینات فنی خاصی نیاز داره ؟
    من مشهد هستم برای تیونینگ شنیدم کیان فر تهران حرف اولو میزنه
    میخواستم بدونم تو مشهد اینا هم هست جای مورد اطمینانی
    چون شنیدم که نوع آلیاژ رینگ داخل سیلندر مهمه و از این ریزه کاری ها که آیا نیازی به تعویض هست یا نه
    اینکه کدوم مدلش بهتره که معلومه ای 2 از همش بهتره پولشم بیشتره. فقط حواست باشه مثل اینکه خود ای دوهها دومدلند که اون که ضعبف تره یه سری امکانات جانبی مثل شیشه بالابر دو پنجره عقب و ایربگ شاگردو نداره.

دوستان ماشين ما الان 7 ماهي ميشه كه دستمونه ، ولي چون زياد استفاده نداريم ازش هنوز كيلومترش به 10000 تا نرسيده. پدرم اصرار داره كه روغن موتور رو عوض كنه ولي من بهش ميگم طبق دفترچه سرويس صبر كنه سر 10000 تا ببره نمايندگي. به نظرتون انقضاي زماني نداره روغن موتور‌؟
    يه سوال ديگه اينكه توي جاده كمترين مصرفي كه كامپيوتر نشون ميده 6.9 هست كه ديدم اينجا كساني زير 6 ليتر هم ميسوزونن. بعد سرويس و كاركرد بيشتر مصرفش كمتر ميشه يا ديگه همينه؟ توي شهر هم زير 9 ليتر هست مصرفش.
    نه فکر نکنم روغن موتور منقضی شه ما خودمونم مصرف کمی داریم سالی یک بار عوض می کنیم. فکر نکنم 7 ماه چیزی باشه. بهتره که سرویس اولو برید پیش خودشون. فقط حواست باشه مثل اینکه سرویس اول دوتا مورد داره هر کدوم زودتر برسه باید بری یکیش میزان راهی که ماشین رفته یکیش زمانی است که ماشین دستته.

4. 2 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

معمولا 5000تای اولیه روغن موتورو توصیه میکنن تعویض بشه چون معلوم نیست چی ریختن . ولی ترجیحا هر 8000تا تعویض بشه و چون شما مصرفتون کمه 10000تا هم فرقی نداره براتون. نمایندگی و... هم فرقی نداره چون جفتشون پولشو تمامو کمال میگیرن و فرقشون اینه که تو نمایندگی نمیتونی بالا سر ماشین باشی معمولا . ولی تعویض روغنی میشه.
    حتما هم بگین پیچ زیر کارتل رو باز کنه تا روغن بیاد بیرون واسه بار اول (ساکشن نشه)
    فیلتر روغنم تعویض کنید.

6. 2 کاربر از dops dops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    دوستان این تحویل 45 روزه ایران خودرو واقعا 45 روزه می دن یا ممکنه دیرتر یا زود تر بدن؟
    کسی تجربه داره؟؟

داره خودمونی میشه iza.babakhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی از دوستان گفتند توربو شارژر موتور رو خیلی زور مستهلک میکنه
    کسی نقدش نمیکنه ؟
    من خیلی ازش تعریف خوندم توی مجله ماشین
    از بهبود وضعیت سوخت رسانی
    افزایش قدرت
    کاهش مصرف سوخت

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    دوستان این تحویل 45 روزه ایران خودرو واقعا 45 روزه می دن یا ممکنه دیرتر یا زود تر بدن؟
    کسی تجربه داره؟؟
    تحویل 45 روزه اکثرا سر وقت بوده برای تندر 90
    آخرین بار یکی از دوستام تحویل گرفته بود گفت سر 45 روزکاری تحویل دادن
    اما پیش میاد که دیرتر هم بشه که بستگی به شانست داره

10. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داشبورد یکی از دوستانم ( همکارم ) خیلی جیر جیر میکنه ، بردیم نمایندگی پارس خودرو گفت خارای داشبوردش شکسته ( خیلی با اطمینان ) و باید داشبورد رو باز کنیم ، منم به دوستم پیشنهاد دادم بیخیالش بشه چون بازش کنن هزارتا عیب دیگه پیدا میکنه ( نظر شخصی من ) اما ایشون خیلی حساسه و نمیتونه با این صداها کنار بیاد ، نظر شما چیست ؟ بده بازش کنن ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داشبورد یکی از دوستانم ( همکارم ) خیلی جیر جیر میکنه ، بردیم نمایندگی پارس خودرو گفت خارای داشبوردش شکسته ( خیلی با اطمینان ) و باید داشبورد رو باز کنیم ، منم به دوستم پیشنهاد دادم بیخیالش بشه چون بازش کنن هزارتا عیب دیگه پیدا میکنه ( نظر شخصی من ) اما ایشون خیلی حساسه و نمیتونه با این صداها کنار بیاد ، نظر شما چیست ؟ بده بازش کنن ؟

راستش به نظرم نمایندگی هیچوقت نمیتونه کاری انجام بده که بتونه مشتری رو راضی کنه.
    به نظرم بتونه ببره پیش باطری ساز ماهر یا اشنا که بتونه داشبورد رو اصولی باز کنه و خار هارو تعویض کنه
    البته من شنیدم بعضی باطری سازها بدون باز کردن داشبورد خارهارو تعویض میکنند.(فقط شنیدم و نمیدونم منظور دقیق چیه)

البته ماشین من هم داشبودرش به صدا افتاده که ب گذاشتن 3 عدد تیوپ(تا شده) در 3 قسمت فضای شیشه و داشبورد صدا رو از بین بردم.
    و تو تابستون که هوا گرمه به هیچ وجه صدا نمیده و تو زمستون هم وقتی ماشین سرده شاید تو دست اندازهای خیلی شدید یه صدای خیلی کوچیک شاید بده که اصلا به چشم نمیاد که البته اون هم با گرم شدن ماشین از بین میره

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستش به نظرم نمایندگی هیچوقت نمیتونه کاری انجام بده که بتونه مشتری رو راضی کنه.
    به نظرم بتونه ببره پیش باطری ساز ماهر یا اشنا که بتونه داشبورد رو اصولی باز کنه و خار هارو تعویض کنه
    البته من شنیدم بعضی باطری سازها بدون باز کردن داشبورد خارهارو تعویض میکنند.(فقط شنیدم و نمیدونم منظور دقیق چیه)

البته ماشین من هم داشبودرش به صدا افتاده که ب گذاشتن 3 عدد تیوپ(تا شده) در 3 قسمت فضای شیشه و داشبورد صدا رو از بین بردم.
    و تو تابستون که هوا گرمه به هیچ وجه صدا نمیده و تو زمستون هم وقتی ماشین سرده شاید تو دست اندازهای خیلی شدید یه صدای خیلی کوچیک شاید بده که اصلا به چشم نمیاد که البته اون هم با گرم شدن ماشین از بین میره
    ایشون هم دقیقا از همین لاستیک ها استفاده کردن و تا حدی صدا گرفته شده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این داشبورد ال90 هم حکایتیه خدا رو شکر هنوز صدا نیوفتاده . ولی اکثرا این تیوپه که که میرسه به داد این ناتوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •