سلام آرش جان
recovery boot را که میزنم اتفاقی نمیوفته
لطفا راهنمایی کنید
سلام آرش جان
recovery boot را که میزنم اتفاقی نمیوفته
لطفا راهنمایی کنید
دوستان رام miui برای دفی وجود داره، اگه داره میتونید لینکشو بذارید.
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
اول گوشیمو خاموش کردم، بعد با گرفتن کلید ولوم پایین + پاور به ریکاوری مد رفتم، بعدش Wipe Data and Catche رو انجام دادم، بعد خود گوشی بقیه مراحلو انجام دادو گوشیم بالا اومد.
دوستان من الان 3 باره که دارم سعی میکنم رام سیانوژن بریزم، ولی هر سه بار بعد از آپدیت کردن گوشی به رام سیانوژن گوشیم رو لوگوی سیانوژن میمونه دیگه بالا نمیاد، مراحل کارم مثل آموزش تو همین انجمن انجام دادم، کسی میدونه ایراد کارم کجاست، الان گوشیمو به رام 2.2 فلش زدم. لطفا راهنماییم کنید.
mobini 66 شما قبل وبعد ازنصب رام سیانوژن wipe data and cache بکن...رام miui هم هست من نصب کردم سرعتشم خوبه ولی فارسی ساز براش نیست(برای دیفای) و حروف جداهستند..!تو بخش موتورولا بگردی پیدا میکنی!
شما طبق اين اموزش بري به مشكلي نميخوري :
فقط به جاي ٢.٢ كه تو اموزش هست از همون ٢.٢ رسمي استفاده كن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
...
رام miui هم تو كلوب موتورولا بخش رام ها لينكش هست. روش نصبش هم مثل سيانوزن هست .
aghamili جان من مثل همین آموزش پیش رفتم ولی بازم جواب نگرفتم، من قبلا مثل همین آموزش پیش رفتمو جواب گرفتم ولی الان بعد از ریست فکتوری کردن گورشیم و فلش زدن به رام 2.2 و نصب سیانوژن مثل همون آموزش نمیدونم چرا جواب نمیگیرم، گوشیم آپدیت میشه و گزینه بوتم درست تنظیم میکنم ولی بعد از ریست کردن گوشی آرم سیانوژن میادو میره و تو همون آرم همش میمونه.
سلام
من یه چند روزیه این گوشی رو خریدم تنها چیزی که ازیتم میکنه این حروف فارسیه که جدا جدا نوشته میشن
خداییش تا صفحه 120 ای کلوپ رو هم نگا کردم ولی کلا چیزی دست گیرم نشد
ورژن آندروید گوشیم : 2.2.2
ورژن سیستم هم : Moto_version.34.30.3301.mb525.retail.en.ch18
گوشیم رو روت هم کردم
یه راهنمایی کلی و جامع و خوب می خوام
ممنون
دوست من طبق این آموزش گوشیتو به سیانوژن آپدیت کن، مشکل فارسیت برطرف میشه.
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486117
من که گوشیم خودش 2.2 هست میخواد اون 2.2 رو که توی پست گذاشتن دانلود کنم یا نه از قسمت پنجم به بعد انجام بدم ؟
ممنون از راهنماییتون
نیاز به دانلود 2.2 نیست، از قسمت 5 به بعد ادامه بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)