تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 376 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هیچ ربطی به بندر و این ها نداره....همه کارشناس ها میگن خریدهای بی برنامه باعث این مشکل لیورپول شده...درسته که لیورپول مشکلات مالی زیاد داره...اما اینکه میگی با نبود لیورپول اونم 15سال منچستر جام گرفته بی انصافیه....داری همه زحمات باشگاه و مربی و بازیکنان رو به ضعف لیورپول میچسبونی؟؟؟
    منچستر هم کلی بدهکاری داره...این که نشد حرف...انگار داری لیورپول رو با پر درامد ترین باشگاه جهام مقایسه میکنی....
    در ضمن فکر نمیکنم چیزی از بندر منچستر به یونایتدی ها بماسه...دقیقا اطلاع ندارم ولی فکر میکنم با سیتی بیشتر مرتبط باشه
    دوست من
    در اينكه بي برنامگي مديران ليورپول در شكستهاي پياپي اين تيم نقش اصلي رو داشته كه شكي نيست
    اون حرفاييم كه زدم كمي جنبه شوخي داشت
    اما در اينكه به هرحال در اين 10 / 15 سال به غير از يكي دو سال ليورپول قدرتمندي در ليگ حضور نداشته هم شكي نيست
    و باز در اينكه منچستر نه به خاطر مديرانش بلكه بيشتر به خاطر ساختار ويژه اي كه فرگوسن درست كرده و نظم دقيقي كه در يونايتد برقرار كرده به ثبات رسيده هم شكي نيست
    كاملا موافقم اينكه موفقيتهاي منچستر رو به خاطر ضعف ساير تيمها دونست بي انصافيه و ناعادلانه
    اما اين رو هم نميشه رد كرد كه به هرحال وقتي يه تيم در يك دوره از ليگ قهرمان ميشه برخي جاها از ضعف ساير تيمها هم استفاده ميكنه و اين كاملا طبيعيه

البته اگه اشتباه نكنم منچستر يكي از پردرآمدترين تيمهاي جهان باشه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته با بدهی نزدیک به 500میلیون پوند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

دوست من
    در اينكه بي برنامگي مديران ليورپول در شكستهاي پياپي اين تيم نقش اصلي رو داشته كه شكي نيست
    اون حرفاييم كه زدم كمي جنبه شوخي داشت
    اما در اينكه به هرحال در اين 10 / 15 سال به غير از يكي دو سال ليورپول قدرتمندي در ليگ حضور نداشته هم شكي نيست
    و باز در اينكه منچستر نه به خاطر مديرانش بلكه بيشتر به خاطر ساختار ويژه اي كه فرگوسن درست كرده و نظم دقيقي كه در يونايتد برقرار كرده به ثبات رسيده هم شكي نيست
    كاملا موافقم اينكه موفقيتهاي منچستر رو به خاطر ضعف ساير تيمها دونست بي انصافيه و ناعادلانه
    اما اين رو هم نميشه رد كرد كه به هرحال وقتي يه تيم در يك دوره از ليگ قهرمان ميشه برخي جاها از ضعف ساير تيمها هم استفاده ميكنه و اين كاملا طبيعيه

البته با بدهی نزدیک به 500میلیون پوند
    جناب علیرضا خان اگه شوخی میکنی یه جوری اسمایل بزار که ما هم بدونیم شوخیه
    دقیقا همین رو که بردیا گفت میخواستم بگم....باشگاه منچستر رو حساب وام هایی که گلیزرها به اسم باشگاه گرفتند و پول وام رو صرف هزینه های شرکت خودشون کردند در دوران اوج بحران اقتصادی جهان حدود 500 میلیون پوند بدهکاری رو دست تیم گذاشته...واسه همین کاراست که گلیزرها بین هواداران منچستر منفور شدند...اختصاصی کردند استخر و مجموع ورزشی الترافورد منچستر برای افراد خانواده گلیزرها و بقیه چیز ها که اینجا جاش نیست....منچستر یکی از پر درامد ترین ها هست اما فعلا بدهکاری بانکی گریبان تیم رو گرفته و من یک جا خونده بودم با برنامه ریزی هایی که شده تا اخر امسال بدهی ها صاف میشه...در ضمن پولی که از فروش رونالدو به دست فرگوسن رسیده هنوز خرج نشده و قرار صرف خرید بازی ساز بشه...کاری که لیورپول با پول فروش تورس نکرد و صرف خرید بازیکن کرد دقیقا همون خریدهای بی برنامه ای که گفتم...هرچند خرید های خوبی باشند و خوب کار کنند....درسته که بعد رفتن تورس و بابل نیاز به بازیکن تو پست هاشون دارند اما به نظرم خرید با این سرعت درست نیست...
    درسته که از ضعف بعضی از تیم ها استفاده میکنه اما در مقاطعی از فصل خود تیم هم دچار ضعف و اسیب میشه
    Last edited by shutdown; 09-02-2011 at 15:18.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

یه منچستری بیاد تو fifa 11 حالشو بگیرم تا کمی دلم خنک بشه....

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چلسی گاس هیدینک را به عنوان مدیر ورزشی می‌خواهد

سایت گل – چلسی می‌خواهد گاس هیدینک را برگرداند. آنها می‌خواهند بر مبنای خریدهایی مانند فرناندو تورس و داوید لوییز تیم خود را بسازند.

هیدینک در سال 2009 به عنوان مربی موقت جانشین لوییز فلیپه اسکولاری شد و سه ماه موفق را در باشگاه گذراند و آنها را با برد دو بر یک مقابل اورتون به قهرمانی جام اتحادیه رساند.

رومن آبراموویچ قصد دارد او را جانشین فرانک آرنسن، مدیر ورزشی چلسی سازد که در انتهای فصل دارد می‌رود.

چلسی با چیکی بگیریستین، مدیر ورزشی سابق بارسلونا مذاکره کرده ولی او به دلیل نفوذ سنگین آبراموویچ روی مسائل فوتبالی، از جمله خرید بازیکنان این شغل را نپذیرفت.

مربیان دیگری هم برای این پست در نظر گرفته شده‌اند، از جمله آورام گرانت، مربی سابق چلسی و مربی فعلی وستهم، اما طرفداران و بازیکنان هیدینک را دوست دارند چرا که دورانی موفق را در چلسی گذراند.

کارلو آنچلوتی هم حداقل یک سال دیگر در چلسی می‌ماند، اما آبراموویچ به دنبال مربی بزرگ دیگری است تا بتواند فاتح لیگ قهرمانان شود. او از سال 2003 که چلسی را خرید تاکنون به دنبال این افتخار بوده است.

هیدینک پارسال قراردادی دوساله با تیم ملی ترکیه بست، اما به دلیل نتایج ضعیف در مسابقات مقدماتی یورو 2012 تحت فشار است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Guus Hiddink :

کد:

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

یه منچستری بیاد تو fifa 11 حالشو بگیرم تا کمی دلم خنک بشه....
    نامرد میدونی نمیتونم انلاین بازی کنم میگی

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

عکس های فوق العاده ای از 5 داربی اخیر یونایتد - سیتی
    (رفقای منچستری حتما ببینن)
    کد:

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

یعنی چون پیشنهاد عجیبه باید بگیم خبر الکیه؟!
    این جا فقط گفته شده که قصد خریدش رو داره نه چیز دیگه ای
    بعد این چند ساله که چلسی به فابرگاس نیاز نداشته چون یه بازیکن از اون بهترشو داشته یعنی لمپارد
    ولی الان که لمپارد کم کم داره بازنشسته میشه به فابرگاس نیاز داره یا حداقل به بازیکنی شبیه اون....
    بیشتر به خاطر این گفتم که منبعش گل بود.
    الان فرک کنم تو سایت گل بگردی یه 5-6 باری فابرگاس رو به تیم های دیگه مخصوصا بارسا فروخته ولی هنوز ...

در کل یه نظرم اگه پیشنهادی در کار باشه احتمال رفتن فابرگاس به چلسی صفره به نظر من (این جوری بهتر شد نظرم)

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

یعنی چون پیشنهاد عجیبه باید بگیم خبر الکیه؟!
    این جا فقط گفته شده که قصد خریدش رو داره نه چیز دیگه ای
    بعد این چند ساله که چلسی به فابرگاس نیاز نداشته چون یه بازیکن از اون بهترشو داشته یعنی لمپارد
    ولی الان که لمپارد کم کم داره بازنشسته میشه به فابرگاس نیاز داره یا حداقل به بازیکنی شبیه اون....
    بیشتر به خاطر این گفتم که منبعش گل بود.
    الان فرک کنم تو سایت گل بگردی یه 5-6 باری فابرگاس رو به تیم های دیگه مخصوصا بارسا فروخته ولی هنوز ...

در کل یه نظرم اگه پیشنهادی در کار باشه احتمال رفتن فابرگاس به چلسی صفره به نظر من (این جوری بهتر شد نظرم)

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اصلا بگو 100 میلیون....فابرگاس اگه بخواد تو لیگ برتر بازی کنه چه تیمی بهتر از ارسنال؟؟؟
    مطمئنا مقصدش 1پله پایین تر نیست......البته به چلسی توهین نشه ولی ارسنال پر افتخار تره
    فکر میکنم بارسلونا تیم مناسب تری واسش باشه ولی مطمئنا اینم میدونه که تو بارسا یک ذخیره ثابت خواهد شد....من اگه جای سسک بودم هیچوقت ارسنال رو ترک نمیکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •