مظلومي: قول ميدهم فصل بعد استقلال را قهرمان كنم
سرمربي تيم فوتبال استقلال وعده قهرماني در ليگ آينده را داد.
![]()
پرويز مظلومي در گفتوگو با سايت باشگاه استقلال در مورد شرايط استقلال و بازي در جام حذفي مقابل ملوان انزلي صحبت هاي زير را مطرح کرد:
* با 4 محروم ملواني را شکست داديد.
به هر صورت ما دو نيمه خيلي خوبي داشتيم با اينکه 4 روز از بازي سختمان مقابل النصر گذشته بود خوب کار کرديم تيمي هم که بر اساس تاکتيک کار ميکند، غيبت نفراتش نميتواند به آن ضربه بزند. بچههاي جايگزين ما هم خوب کار کردند و توانستيم بازي را اصولي و حرفهاي انجام دهيم. ملوان هميشه در تهران استقلال را اذيت کرده بود اما ما ديروز حتي اجازه نداديم مهرههاي تأثيرگذار آنها در زمين حرفي براي گفتن داشته باشند. ميتوانم به جرأت بگويم جزو معدود تيمهايي هستيم که در ليگ ايران بچههايمان اينقدر خوب به هم پاسکاري ميکنند.
*پاسها زياد شده است، شکل بازي خوب است اما از فرصتهاي گلزني باز هم به اندازه کافي استفاده نميشود. قبول داريد؟
شايد يک مقدار استرس و مسائل روحي و رواني سبب شد که ما از موقعيتهايمان به خوبي استفاده نکنيم. با اين حال با توجه به تدابيري که انديشيده بوديم ملوان يکي دو موقعيت بيشتر مقابل ما نداشت تا در نهايت ما به حقمان که پيروزي بود برسيم.
*پورغلامي بعد از بازي گفت: روز 12 خرداد منتظر استقلاليها در انزلي هستيم.
چيز بدي نيست که منتظر ما باشند. براي ما قهرماني در جام حذفي يک هدف است و بايد بگويم تا 3 نشه بازي نشه. 2 بار در ليگ ملوان را برديم و بايد 12 خرداد هم در جام حذفي برنده باشيم تا تعداد بردهايمان را به 3 برسانيم.
*قهرماني در جام حذفي يکي از برنامههاي شماست؟
تلاش ميکنيم تا به اين هدف برسيم. همه تيمهايي که تا به اينجا صعود کردهاند خوب هستند و ما اگر ملوان را ببريم شک ندارم که قهرمانيم.
*قبل از بازي گفته بوديد اگر هزار تماشاگر هم براي اين ديدار به استاديوم بيايند خوب است. حضور 2 هزار تماشاگر را چطور ديديد؟
تماشاگران ما در بازي که به آنها نياز داشتيم آمدند و رکورد بينظيري هم از خود به جاي گذاشتند. براي اين بازي هم پيشبيني ميکرديم که تماشاگر کم بيايد. با اين حال از همه آنهايي که به استاديوم آمدند تشکر ميکنم و اين برد را هم به تکتک هواداران استقلال تبريک ميگويم.
*يکي از روزنامهها نوشته بود شما با مدير برنامه ادينهو تماس گرفتيد و گفتيد او را براي فصل بعد ميخواهيد؟!
من اگر بخواهم کاري کنم، از طريق باشگاه اين کار را انجام ميدهم اما ادينهو اول بايد ديد، خود او چکاره است و چه ميخواهد. آيا در مس ميماند يا نه؟ همه اين حرفها در پايان ليگ معلوم ميشود.
*پيشکسوتان استقلال بعد از بازي با النصر خوب ما را مورد حمايت قرار دادند.
دست تکتکشان درد نکند. آنهايي که روي نيمکت استقلال نشسته باشند ميدانند در استقلال چه خبر است. از حمايت همه آنها ممنون هستم و اميدوارم با بردهايمان خوشحالي همه استقلاليها را سبب شويم.
*کسب سهميه آسيا براي استقلال مسجل شد.
من به دينم عمل کردم. روز اولي که به استقلال آمدم قول دادم که تيم را آسيايي کنم و همين هم شد. الان هم فراتر از قولم حرکت ميکنم. چرا که قول نداده بودم استقلال را قهرمان کنم اما الان تمام تلاشم اين است که در جام حذفي تيم اول باشيم.
*پس ميتوان روي قولهاي شما حساب باز کرد؟
ما براي قهرماني دور بعد هدف داريم. قول ميدهم استقلال را فصل بعد قهرمان کنم. اول فصل با آن شرايطي که داشتيم قول کسب سهميه آسيا را دادم و الان هم قول ميدهم که با جذب بازيکنان کليدي به قهرماني فصل بعد برسيم.
*سپاهان هم که قهرمان شد.
قهرماني را به اين تيم تبريک ميگويم. البته ناصرخان از اول فصل گفته بود که سپاهان قهرمان ميشود، چون امکانات آنها را ديده بود. شرايط ما را با سپاهان در ابتداي فصل مقايسه کنيد. آنها فرصت کافي براي جذب بازيکن داشتند و يک ماه جلوتر از ما هم تمريناتشان را شروع کرده بودند. با آن همه امکانات طبيعي بود که سپاهان قهرمان شود.
*شما و فتحاللهزاده که هيچ وقت با هم به مشکل نميخوريد؟!
خوشبختانه ارتباط ما خيلي خوب است و هيچ مشکلي با يکديگر نداريم. فتح الله زاده در ابتداي فصل و سپس در طول فصل خيلي براي استقلال زحمت کشيد و اگر او نبود اينقدر تيم خوب شکل نميگرفت. من در طول کارم با مديرعامل هيچ باشگاهي مشکل نداشتهام و الان هم نه من در کار حاجي دخالت ميکنم و نه او در مسائل فني دخالت ميکند. هر دو با اتحاد و همفکري کارمان را ادامه ميدهيم. من و فتح الله زاده سختيهاي زيادي کشيديم تا استقلال را به اينجا رسانديم. واقعاً با اين کمکهاي قطره چکاني که به استقلال ميشود حاجي خيلي خوب تيم را مديريت ميکند.
*از حاشيهسازاني که آرامش استقلال را به هم ميزنند، خيلي دلگير هستيد.
نميدانم ديگر چه بگويم. اينها وابسته به يکسري آدمهايي هستند که نميخواهند مظلومي جام بگيرد. با اين حال مردم رفاقتشان را به من و استقلال نشان دادند وقتي 90 هزار تماشاگر در بازي با النصر به استاديوم آمدند. اينکه عليه من نظرسنجي درست ميکنند، حتماً هدف دارند. مگر من در استقلال بد کار کردم که اينطوري نظرسنجي ميگذارند. ما حتي مقابل النصر که برديم و حذف شديم، بهترين بازيمان را انجام داديم و همين که هواداران پس از اين بازي ما را تشويق کردند حکايت از رضايت آنها از اين استقلال دارد اما متأسفانه حاشيهسازان آمدند و گفتند تيم هو شده... ديگر من چه ميتوانم بگويم...
* استقلال اگر پاس را بزند نايب قهرمان ليگ ميشود حتي با وجود پيروزي ذوبآهن. بازي جمعه را ميبريد؟!
بازي سختي است چرا که پاس هم به دنبال فرار از سقوط است. ما هم همه تلاشمان را به کار ميگيريم تا در اين بازي برنده باشيم و به نايب قهرماني برسيم. مطمئناً هواداران استقلال هم ميدانند اين نايب قهرماني چيزي کمتر از قهرماني نيست.
*آرش برهاني، کمي هم در مورد تمام حرف و حديثهايي که در مورد او مطرح شد صحبت کنيد.
متأسفانه در اين چند وقت عليه برهاني شيطنت کردند. آرش بچه خيلي خوبي است من او را خيلي قبول دارم. الان هم به دنبال اين است که آرم باشگاه که بر روي پايش است را پاک کند و ... برهاني فوتباليست خوبي است که کمتر تيمي يکي مثل او را دارد. من اين رکورد گلزني را هم به او تبريک ميگويم و اميدوارم برهاني همينطور به گلزنيهايش ادامه دهد.
*حرفي اگر باقي مانده بگوييد.
من از کانون هواداران استقلال و تمام تماشاگران متعصبمان تشکر ميکنم و اميدوارم با کسب ردههاي بهتر بتوانيم هوادارانمان را خوشحالتر کنيم. همه تلاش ما جهت خوشحالي همين هواداران صورت ميگيرد با اين حال من از هواداران استقلال ميخواهم به هوش باشند و اجازه ندهند کسي براي تيم حاشيه درست کند. ما از درون هميشه تمام حاشيهها را کنترل کرديم و از هواداران هم ميخواهيم بدانند يکسري افراد هستند که ميخواهند آرامش استقلال را به هم بزنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید