تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 252 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مظلومي: قول مي‌دهم فصل بعد استقلال را قهرمان كنم

سرمربي تيم فوتبال استقلال وعده قهرماني در ليگ آينده را داد.

پرويز مظلومي در گفت‌وگو با سايت باشگاه استقلال در مورد شرايط استقلال و بازي در جام حذفي مقابل ملوان انزلي صحبت هاي زير را مطرح کرد:
    * با 4 محروم ملواني را شکست داديد.
    به هر صورت ما دو نيمه خيلي خوبي داشتيم با اينکه 4 روز از بازي سخت‌مان مقابل النصر گذشته بود خوب کار کرديم تيمي هم که بر اساس تاکتيک کار مي‌کند، غيبت نفراتش نمي‌تواند به آن ضربه بزند. بچه‌هاي جايگزين ما هم خوب کار کردند و توانستيم بازي را اصولي و حرفه‌اي انجام دهيم. ملوان هميشه در تهران استقلال را اذيت کرده بود اما ما ديروز حتي اجازه نداديم مهره‌هاي تأثيرگذار آنها در زمين حرفي براي گفتن داشته باشند. مي‌توانم به جرأت بگويم جزو معدود تيم‌هايي هستيم که در ليگ ايران بچه‌هايمان اينقدر خوب به هم پاسکاري مي‌کنند.
    *پاس‌ها زياد شده است، شکل بازي خوب است اما از فرصت‌هاي گلزني باز هم به اندازه کافي استفاده نمي‌شود. قبول داريد؟
    شايد يک مقدار استرس و مسائل روحي و رواني سبب شد که ما از موقعيت‌هايمان به خوبي استفاده نکنيم. با اين حال با توجه به تدابيري که انديشيده بوديم ملوان يکي دو موقعيت بيشتر مقابل ما نداشت تا در نهايت ما به حقمان که پيروزي بود برسيم.

*پورغلامي بعد از بازي گفت: روز 12 خرداد منتظر استقلالي‌ها در انزلي هستيم.
    چيز بدي نيست که منتظر ما باشند. براي ما قهرماني در جام حذفي يک هدف است و بايد بگويم تا 3 نشه بازي نشه. 2 بار در ليگ ملوان را برديم و بايد 12 خرداد هم در جام حذفي برنده باشيم تا تعداد بردهايمان را به 3 برسانيم.

*قهرماني در جام حذفي يکي از برنامه‌هاي شماست؟
    تلاش مي‌کنيم تا به اين هدف برسيم. همه تيم‌هايي که تا به اينجا صعود کرده‌اند خوب هستند و ما اگر ملوان را ببريم شک ندارم که قهرمانيم.

*قبل از بازي گفته بوديد اگر هزار تماشاگر هم براي اين ديدار به استاديوم بيايند خوب است. حضور 2 هزار تماشاگر را چطور ديديد؟
    تماشاگران ما در بازي که به آنها نياز داشتيم آمدند و رکورد بي‌نظيري هم از خود به جاي گذاشتند. براي اين بازي هم پيش‌بيني مي‌کرديم که تماشاگر کم بيايد. با اين حال از همه آنهايي که به استاديوم آمدند تشکر مي‌کنم و اين برد را هم به تک‌تک هواداران استقلال تبريک مي‌گويم.

*يکي از روزنامه‌ها نوشته بود شما با مدير برنامه ادينهو تماس گرفتيد و گفتيد او را براي فصل بعد مي‌خواهيد؟!
    من اگر بخواهم کاري کنم، از طريق باشگاه اين کار را انجام مي‌دهم اما ادينهو اول بايد ديد، خود او چکاره است و چه مي‌خواهد. آيا در مس مي‌ماند يا نه؟ همه اين حرف‌ها در پايان ليگ معلوم مي‌شود.

*پيشکسوتان استقلال بعد از بازي با النصر خوب ما را مورد حمايت قرار دادند.
    دست تک‌تک‌شان درد نکند. آنهايي که روي نيمکت استقلال نشسته باشند مي‌دانند در استقلال چه خبر است. از حمايت همه آنها ممنون هستم و اميدوارم با بردهايمان خوشحالي همه استقلالي‌ها را سبب شويم.

*کسب سهميه آسيا براي استقلال مسجل شد.
    من به دينم عمل کردم. روز اولي که به استقلال آمدم قول دادم که تيم را آسيايي کنم و همين هم شد. الان هم فراتر از قولم حرکت مي‌کنم. چرا که قول نداده بودم استقلال را قهرمان کنم اما الان تمام تلاشم اين است که در جام حذفي تيم اول باشيم.

*پس مي‌توان روي قول‌هاي شما حساب باز کرد؟
    ما براي قهرماني دور بعد هدف داريم. قول مي‌دهم استقلال را فصل بعد قهرمان کنم. اول فصل با آن شرايطي که داشتيم قول کسب سهميه آسيا را دادم و الان هم قول مي‌دهم که با جذب بازيکنان کليدي به قهرماني فصل بعد برسيم.

*سپاهان هم که قهرمان شد.
    قهرماني را به اين تيم تبريک مي‌گويم. البته ناصرخان از اول فصل گفته بود که سپاهان قهرمان مي‌شود، چون امکانات آنها را ديده بود. شرايط ما را با سپاهان در ابتداي فصل مقايسه کنيد. آنها فرصت کافي براي جذب بازيکن داشتند و يک ماه جلوتر از ما هم تمريناتشان را شروع کرده بودند. با آن همه امکانات طبيعي بود که سپاهان قهرمان شود.

*شما و فتح‌الله‌زاده که هيچ وقت با هم به مشکل نمي‌خوريد؟!
    خوشبختانه ارتباط ما خيلي خوب است و هيچ مشکلي با يکديگر نداريم. فتح الله زاده در ابتداي فصل و سپس در طول فصل خيلي براي استقلال زحمت کشيد و اگر او نبود اينقدر تيم خوب شکل نمي‌گرفت. من در طول کارم با مديرعامل هيچ باشگاهي مشکل نداشته‌ام و الان هم نه من در کار حاجي دخالت مي‌‌کنم و نه او در مسائل فني دخالت مي‌کند. هر دو با اتحاد و همفکري کارمان را ادامه مي‌دهيم. من و فتح الله زاده سختي‌هاي زيادي کشيديم تا استقلال را به اينجا رسانديم. واقعاً با اين کمک‌هاي قطره چکاني که به استقلال مي‌شود حاجي خيلي خوب تيم را مديريت مي‌کند.

*از حاشيه‌سازاني که آرامش استقلال را به هم مي‌زنند، خيلي دلگير هستيد.
    نمي‌دانم ديگر چه بگويم. اين‌ها وابسته به يکسري آدم‌هايي هستند که نمي‌خواهند مظلومي جام بگيرد. با اين حال مردم رفاقت‌شان را به من و استقلال نشان دادند وقتي 90 هزار تماشاگر در بازي با النصر به استاديوم آمدند. اينکه عليه من نظرسنجي درست مي‌کنند، حتماً هدف دارند. مگر من در استقلال بد کار کردم که اينطوري نظرسنجي مي‌گذارند. ما حتي مقابل النصر که برديم و حذف شديم، بهترين بازي‌مان را انجام داديم و همين که هواداران پس از اين بازي ما را تشويق کردند حکايت از رضايت آنها از اين استقلال دارد اما متأسفانه حاشيه‌سازان آمدند و گفتند تيم هو شده... ديگر من چه مي‌توانم بگويم...

* استقلال اگر پاس را بزند نايب قهرمان ليگ مي‌شود حتي با وجود پيروزي ذوب‌آهن. بازي جمعه را مي‌بريد؟!
    بازي سختي است چرا که پاس هم به دنبال فرار از سقوط است. ما هم همه تلاش‌مان را به کار مي‌گيريم تا در اين بازي برنده باشيم و به نايب قهرماني برسيم. مطمئناً هواداران استقلال هم مي‌دانند اين نايب قهرماني چيزي کمتر از قهرماني نيست.

*آرش برهاني، کمي هم در مورد تمام حرف و حديث‌هايي که در مورد او مطرح شد صحبت کنيد.
    متأسفانه در اين چند وقت عليه برهاني شيطنت کردند. آرش بچه خيلي خوبي است من او را خيلي قبول دارم. الان هم به دنبال اين است که آرم باشگاه که بر روي پايش است را پاک کند و ... برهاني فوتباليست خوبي است که کمتر تيمي يکي مثل او را دارد. من اين رکورد گلزني را هم به او تبريک مي‌گويم و اميدوارم برهاني همينطور به گلزني‌هايش ادامه دهد.

*حرفي اگر باقي مانده بگوييد.
    من از کانون هواداران استقلال و تمام تماشاگران متعصب‌مان تشکر مي‌کنم و اميدوارم با کسب رده‌هاي بهتر بتوانيم هواداران‌مان را خوشحال‌تر کنيم. همه تلاش ما جهت خوشحالي همين هواداران صورت مي‌گيرد با اين حال من از هواداران استقلال مي‌خواهم به هوش باشند و اجازه ندهند کسي براي تيم حاشيه درست کند. ما از درون هميشه تمام حاشيه‌ها را کنترل کرديم و از هواداران هم مي‌خواهيم بدانند يکسري افراد هستند که مي‌خواهند آرامش استقلال را به هم بزنند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 17-05-2011 at 10:57.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کارنامه درخشان گلزن‌ها در استقلال

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، باید به جریان گل زدن آرش برهانی و دیگر گلزن‌های استقلال از زاویه دیگری نگاه کرد.
    آرش برهانی با 88 گل زده، بهترین گلزن ادوار لیگ است. آرش این رکورد را در بازی با ملوان از آن خود کرد که در دقیقه 31، استقلال را پیش انداخت. برهانی برای نفر اول شدن رضا عنایتی را پشت سر گذاشت. مردی که بیشترین گل‌‌هایش (از 87 گلی را که زد) با پیراهن استقلال و برای استقلال زد.
    نکته همین است، دو استقلالی صاحب بیشترین فرصت‌های گل و زننده بیشترین گل‌ها هستند. آیا می‌توان این ویژگی را یک تصادف و اتفاق محض دانست؟
    آیا اصلی‌ترین رکوردشکنی آرش و نیز رکوردداری پیشین عنایتی این نیست که این دو در استقلال با فرصت‌های گل بیشتری روبه‌رو می‌شوند؟ آیا استقلال در تربیت «گلز‌ن‌ها» کارنامه درخشانی ندارد.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

چرا پرویز سبیلا رو زده ؟ قبلا یه ابهت دیگه ای داشت !

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نزده افتاده

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جشن قهرماني سپاهان بعد از بازي با بنيادكار برگزار مي‌شود

جشن قهرماني تيم فوتبال سپاهان بعد از بازي اين تيم مقابل بنيادکار ازبکستان برگزار مي‌شود.

باشگاه سپاهان پس از قهرماني تيم فوتبال خود براي امشب از اعضاي تيم دعوت به عمل آورده تا در هتل عباسي در مراسمي که با حضور هنرمندان اصفهاني و تهراني برگزار مي شود، حضور پيدا کنند. اين مراسم ساعت 21 آغاز مي شود.
    مسئولان سپاهان جشن اصلي قهرماني تيم خود در ليگ برتر را به بعد از بازي با بنيادکار ازبکستان موکول کرده اند.
    اين مسابقه سوم خرداد برگزار مي شود.

بصيرت: پارسال به نويدكيا جام نداديم، اميدوارم جشن خوبي بگيرند

سرپرست تيم فوتبال سپاهان گفت: سال گذشته به دليل ازدحام جمعيت نتوانستيم به نويدکيا جام بدهيم و اميدوارم امسال جشن وزيني گرفته شود.

مجيد بصيرت در مورد آخرين بازي سپاهان مقابل سايپا و اين شائبه که چون سپاهان ديگر انگيزه اي ندارد ممکن است از ياران اصلي خود استفاده نکند، اظهار داشت: با توجه به اين که تيم سايپا در شرايط حساسي قرار دارد و اگر اين بازي را به سپاهان ببازد ممکن است به ليگ دسته اول سقوط کند امير قلعه نويي تصميم دارد براي اينکه به تيم هاي ديگر جدول که آنها هم شرايط حساسي دارد، اجحافي نشود با تمام قوا مقابل سايپا قرار گيريم.

وي افزود: من يادم مي آيد در يک فصل من خودم کاپيتان تيم سپاهان بودم و بازي آخرمان مقابل سايپا بود و اگر اين بازي را واگذار مي کرديم بايد به ليگ دسته اول مي رفتيم. همان بازي سرمربي سايپا مايلي کهن بود و تيم سايپا نياز به امتياز نداشت اما آنها بازي جوانمردانه را انجام دادند و حتي يک گل هم به ما زدند اما در دقيقه 93 من توانستم گل بزنم و سپاهان از خطر سقوط فرار کند. اکنون شرايط برعکس شده و مجموعه سپاهان اميدوار است هر تيمي که شايسته است در ليگ برتر بماند و حقي پايمال نشود.

سرپرست تيم سپاهان در مورد گرفتن کاپ قهرماني در پايان بازي با سايپا گفت: من فقط اميدوارم که بعد از مسابقه جشن وزيني گرفته شود و همان طور که در اروپا و نقاط ديگر مشاهده مي کنيم که براي دريافت جام هيچ کسي در زمين نيست در کرج هم اين اتفاق رخ دهد. سال گذشته متاسفانه به دليل شلوغي زمين به هنگام برپايي جشن نتوانستيم جام را به کاپيتان تيم نويدکيا بدهم.

کد:

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

کاش سپاهان بتونه نوروزی یا افشین رو جذب کنه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نگران نباش..افشین تو لیسته قلعه نویی هست....با یه پیشنهاد 1/5 میلیاردی میارنش سپاهان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بتونه؟؟؟

مگر اینکه خود بازیکن نخواد

کلا "نتوانستن" در مورد تیم های دیگه صدق می کنه

چقدرم کم توقع ، بازیکن دیگه هم خواستی ، تعارف نکن

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بررسی احتمالات شش تیم در حال سقوط به دسته اول/ بازی مرگ و زندگی!

رقابت نزدیک تیم‌های بالای جدول با قهرمانی سپاهان و قطعی شدن راهیابی تیم‌های استقلال و ذوب آهن به لیگ قهرمانان آسیا تمام شد اما هنوز جنگ بقا در انتهای جدول برقرار است و 6 تیم همچنان برای ماندن در لیگ برتر در تکاپو هستند.

در پایان هفته سی و سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور و در فاصله یک هفته مانده به پایان این رقابت‌ها 6 تیم؛ شاهین بوشهر، پاس همدان، سایپای البرز، راه‌آهن شهرری، نفت تهران و پیکان قزوین خطر سقوط به لیگ دسته اول را به شدت احساس می‌‎کنند.

با این شرایط در هفته سی و چهارم و پایانی لیگ برتر پنج دیدار از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چرا که حداقل یک سر مسابقه تیمی برای بقا جانانه می‌جنگد. در زیر اشاره‌ای خواهیم داشت به شرایط تیم‌هایی که با سقوط به لیگ دسته اول تنها به اندازه یک شکست یا تساوی دیگر فاصله دارند!

شاهین بوشهر؛ شانس بقای تیم میثاقیان بیش از دیگر تیم‌هاست
    شانس بقای این تیم بوشهری بیش از دیگر تیم‌های قعرنشین است، نه به این خاطر که تیم میثاقیان از نظر امتیازی و رده بندی بالاتر از دیگر تیم‌هاست، بلکه از این بابت که در هفته سی و چهارم لیگ برتر میزبان است و با حمایت تماشاگرانش به میدان می‌رود. شاهین در هفته پایانی لیگ برتر میزبان تیم نفت تهران است، یکی از تیم‌هایی که خطر سقوط به لیگ دسته اول را احساس می‌کند.

سرنوشت دست شاهین است و این تیم می‌‍تواند سرنوشت را آنطور که خودش می‌خواهد، ترسیم کند. شاگردان میثاقیان با سه امتیاز بازی روز جمعه مقابل نفت تهران در لیگ برتر ماندنی می‌شوند، حتی اگر از نفت تهران امتیاز هم بگیرند و از سوی دیگر پیکان قزوین در مصاف با پرسپولیس به پیروزی نرسد، در جمع برترین‌های فوتبال ایران ماندگار می‌شوند.

پاس همدان؛ سند بقای پاس دست استقلال است
    پاس همدان نیز مانند شاهین بوشهر شانس زیادی برای بقا در لیگ برتر دارد، از این بابت که در دیدار پایانی فصل دهم میزبان است و با حمایت تماشاگرانش به میدان می‌رود. تیم پاس در هفته پایانی لیگ برتر به مصاف استقلال می‌رود، تیمی که برای قهرمانی نمی جنگد اما در تکاپوی دستیابی به سکوی دوم جدول است تا حضور خود در فصل آتی لیگ قهرمانان آسیا را قطعی کند. با این شرایط پاس کار آسانی مقابل استقلال با انگیزه ندارد و برای ماندن در لیگ برتر باید تا پای جان بجنگد.

پاس اگر استقلال را شکست دهد، تحت هر شرایطی در لیگ برتر می‌ماند اما اگر با نتیجه تساوی زمین را ترک کند و تیم‌های نفت تهران و پیکان قزوین در هفته آخر امتیاز از دست دهند، بازهم در لیگ برتر می‌ماند. پاس حتی اگر ببازد، باز هم تحت شرایطی می‌تواند در لیگ برتر بماند که آنهم منوط به شکست دو تیم فانوس بدست نفت و پیکان است.

سایپای البرز؛ برای ماندن باید قهرمان را شکست دهند
    نارنجی پوشان کرجی اگر فقط چند دقیقه در بازی با تراکتورسازی دوام می‌آوردند و پیروزی را با تساوی عوض نمی‌کردند، امروز درگیر ماجرای بقا و سقوط نبودند. آنها در هفته سی و چهارم کاری دشوار پیش رو دارند و برای ماند در لیگ برتر باید سپاهان، قهرمان لیگ دهم را شکست دهند. شاگردان مایلی‌کهن که در هفته‌های اخیر از بابت نتیجه گیری روندی نزولی را طی کرده‌اند، مانند شاهین و پاس با یک پیروزی در لیگ ماندگار می‌شوند.

سایپا در لیگ برتر می‌ماند اگر سپاهان را شکست دهد. این تیم با تساوی برابر سپاهان اصفهان هم لیگ برتری خواهد ماند، اگر راه آهن، نفت و پیکان در هفته سی و سوم لیگ برتر امتیاز از دست بدهند. شاگردان مایلی کهن با وجود شکست برابر سپاهان هم می‌توانند در لیگ برتر ماندگار شوند، اگر دو تیم از سه تیم فانوس بدست رده‌های پانزدهم تا هفدهم جدول لیگ را با شکست به اتمام برسانند.

راه آهن شهرری؛ بازهم زردپوشان برای بقا می‌جنگند
    دیگر این بصورت یک عادت درآمده است که راه آهن در هفته‌های پایانی لیگ برتر برای بقا بجنگد. تیم راه آهن نیز در هفته پایانی لیگ برتر میزبان است، میزبان مس کرمان که در هفته سی و سوم با تحمیل شکست 3 بر صفر به شاهین بوشهر، این تیم را به منطقه خطر فرستاد. نتیجه‌ای که مس در بازی با شاهین بدست آورد، نشان داد، که تیم مرفاوی با اینکه شانسی برای صعود به پله‌های بالای جدول ندارد اما همچنان با انگیزه است و با تمام وجود به میدان می‌رود.

رویارویی با چنین تیمی کار شاگردان تارتار را دشوار می‌کند، به ویژه در روزی که تیم‌های نفت تهران و پیکان قزوین لغزشی دیگر از این تیم هستند. راه آهن بدون قید و شرط در لیگ برتر ماندنی می‌شود اگر در بازی با مس کرمان برنده شود. اگر نفت و مس امتیاز از دست بدهند، این تیم با وجود توقف در دیدار با شاگردان مرفاوی نیز می‌تواند امیدوار به بقا باشد. راه آهن اگر روز جمعه بازنده زمین را ترک کند تنها در یک صورت در لیگ برتر می‌ماند و آنهم باخت دو تیم قعرنشین نفت و پیکان.

نفت تهران؛ راهی به غیر از برد ندارند
    نفتی‌های تهران خطر سقوط به لیگ برتر را به شدت احساس می‌کنند. این تیم در دشوارترین و تعیین کننده‌ترین دیدار فصل خود روز جمعه هفته جاری در بوشهر به مصاف شاهین می‌رود، حریفی که خود دغدغه بقا در لیگ برتر را دارد. نفت روز جمعه با شاهین و خیل هوادارانش روبه‌رو می‌شود و برای بقا باید از غیرممکن، ممکن بسازد.

بقای نفت قید و شرطی ندارد. این تیم باید، شاهین را ببرد تا فصل آینده همچنان یکی از تیم‌های لیگ برتری باشد. البته نفت تهران در یک حالت بدون برنده شدن در این بازی هم لیگ برتری خواهد ماند. این تیم اگر در بازی با شاهین به نتیجه تساوی برسد و راه آهن در بازی با مس بازنده شود، می تواند به عنوان پانزدهمین تیم لیگ برتر جشن بقا به راه بیاندازد!

پیکان؛ دل به ابر و باد و مه و خورشید دارند!
    بعد از استیل آذین که در هفته سی و سوم با شکست برابر شهرداری تبریز وداعش با لیگ برتر قطعی شد، پیکان نزدیک ترین تیم به لیگ دسته اول است. تیم ضیایی با وجود برتری مقابل راه آهن همچنان در خطر سقوط است و در هفته آخر برای ماندن باید پرسپولیس را در ورزشگاه آزادی شکست دهد. شکست پرسپولیس در ورزشگاه آزادی گرچه دیگر مانند گذشته‌ها دشوار نیست اما برای تیمی که بار استرس بقا در لیگ برتر را دارد، برتری مقابل سرخپوشان نمی‌تواند کار چندان آسانی باشد.

پیکان در صورتی لیگ برتری می‌ماند که پرسپولیس را در هفته آخر شکست دهد و تیم‌های شاهین و پاس در این هفته بازنده شوند و سایپا و راه آهن حداقل با نتیجه تساوی زمین را ترک کنند.

جدول رده‌بندی لیگ برتر در پایان هفته سی و سوم به شرح زیر است:
    1 - سپاهان اصفهان 66 امتیاز (قهرمان)
    2 - استقلال تهران 62 امتیاز
    3 - ذوب آهن اصفهان 60 امتیاز
    4 - پرسپولیس تهران 55 امتیاز
    5 - تراکتورسازی تبریز 54 امتیاز
    6 - فولادخوزستان 51 امتیاز
    7 - مس کرمان 51 امتیاز
    8 - ملوان بندرانزلی 45 امتیاز
    9 - صنعت نفت آبادان 42 امتیاز
    10 - صبای قم 41 امتیاز
    11 - شهرداری تبریز 37 امتیاز
    12 - شاهین بوشهر 35 امتیاز - تفاضل گل 5-
    13 - پاس همدان 35 امتیاز - تفاضل گل 16-
    14 - سایپای البرز 34 امتیاز - تفاضل گل 6-
    15 - راه آهن شهرری 34 امتیاز - تفاضل گل 10-
    16 - نفت تهران 33 امتیاز - تفاضل گل 7-
    17 - پیکان قزوین 33 امتیاز - تفاضل گل 18-
    18 - استیل آذین 28 امتیاز - (سقوط به دسته اول)
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حجازی: تا زنده ام نمی گذارم آن «آقا» به استقلال بیاید / مظلومی می ماند ؛ دنبال تیم های دیگر باش

ورزش > لیگ برتر - ناصر حجازی باری دیگر در گفت و گو با سایت شخصی خود ، از مظلومی حمایت کرد
    *با آرزوی سلامتی برای شما، بعنوان اولین سوال این روزها شایعات و حاشیه سازی های بسیاری برای پرویز مظلومی وجود دارد ، ناصر حجازی رییس کمیته فنی باشگاه استقلال عملکرد مظلومی را چطور می بیند و دیدگاه خود را جهت همکاری با ایشان برای فصل آینده بیان کنید.
    بعنوان رییس کمیته فنی استقلال و یکی از اختیاراتی که فتح اله زاده مدیریت باشگاه مبنی بر بررسی و اعلام نتیجه جهت انتخاب یا برکناری سرمربی تیم به من واگذار کرده است ، عملکرد مظلومی را با توجه به نتایجی که بدست آورده، قابل قبول می دانم و در جلسه ای که در آینده با فتح اله زاده برگزار می کنم، نظر خود را به ایشان خواهم گفت و اطمینان دارم که روند کاری مظلومی مورد رضایت وی نیز می باشد.البته با مظلومی از لحاظ فنی اختلاف نظرهایی دارم و منکر آن نیستم ولی شاید بدلیل بیماری ام ، آنطور که باید نتوانستیم پیرامون این اختلاف نظرهای فنی به بحث و تبادل نظر بپردازیم تا به نتیجه واحد برسیم اما با این حال از عملکرد ایشان رضایت دارم و اجازه نمی دهم تا کسی برای وی حاشیه سازی نماید و اتفاقات 4 سال قبل که برای من و فتح اله زاده بوجود آمد ، برای مظلومی ایجاد شود و اگر کسانی هستند که قصد حاشیه سازی برای سرمربی استقلال را دارند تا از این طریق به نیمکت این تیم نزدیک شوند ، سفارش می کنم تا به آینده کاری خود در تیمهای دیگر فکر کنند و فراموش نکنند که ناصر حجازی هنوز زنده است.مظلومی مورد حمایت من می باشد و امیدوارم همه در کنار هم ، ا ستقلالی بسازیم که فصل آینده شادی و رضایت هواداران را بدست آورد و مظلومی نیز در کنار نتایج قابل قبول ، با ارایه فوتبال تهاجمی و زیبا جواب حمایت ما را بدهد.
    *بعد از حضور شما در فدراسیون فوتبال ، نسبت به مسوولین باشگاه گسترش فولاد تبریز انتقاداتی مطرح شد که بدون در نظر گرفتن شرایط جسمانی شما و با توجه به اعتبار و محبوبیتتان قصد داشته اند تا با درخواست از شما بواسطه حضوردر فدراسیون به نتیجه دلخواه خود برسند ، در این ارتباط توضیح می دهید.
    کسانی که این انتقادات را از مسوولین گسترش فولاد تبریز مطرح می کنند ، فراموش کرده اند که نماینده تام الاختیار این باشگاه هستم و نیازی نیست کسی از من بخواهد تا در فدراسیون حاضر باشم.همواره سعی کرده ام در قبال مسوولیتی که بر عهده داشته ام ، وظیفه ام را انجام دهم و از آنجایی که احساس کردم ممکن است حقی از تیم گسترش فولاد پایمال شود ، به فدراسیون رفتم. کماکان استقلال فکری و توانایی تصمیم گیری در کارهایم را دارم و البته مشاوران تحصیل کرده ای نیز در کنارم هستند اما همچون گذشته تصمیم نهایی را خودم میگیرم وفقط اوایل بستری شدن اخیرم در بیمارستان بدلیل مصرف دارو که باعث خواب آلودگی ام نیز میشد چندان متوجه آنچه در اطرافم اتفاق می افتاد، نبودم . پس دلیلی ندارد که دیگران بخواهند دوستانم در باشگاه گسترش فولاد را مورد انتقاد غیر منصفانه قرار دهند در حالیکه آنها بدلیل شرایط جسمانی ام راضی به حضور من در فدراسیون نبودند و ترجیح می دادند که در منزل استراحت نمایم.
    *کمیته استیناف رای کمیته انضباطی را تایید کرد و درخواست تیم گسترش فولاد تبریز رد شد.در این رابطه صحبت خاصی دارید.
    آنچه که در ارتباط با این پرونده به اطلاع من رسید ، به نظرم حکایت از پایمال شدن حقوق باشگاه گسترش فولاد تبریز داشت و امیدوار بودم تا کمیته استیناف با رعایت عدالت حکم نهایی را صادر کند که حتما اینگونه بوده است اما بهتر است برای اطمینان بیشتر از رعایت عدالت در این پرونده، فیفا نیز نظر خود را بیان کند تا خیالمان راحت باشد که این پرونده در نهایت دقت و سلامت مسیر خود را طی کرده است و اگر غیر از این ثابت شود ، امیدوارم مسوولین مربوطه به عواقب آن نیز فکر کرده باشند.
    * حرف پایانی.
    وقتی مظلومی حمایت مدیریت و رییس کمیته فنی را می بیند ، پس باید بدور از حاشیه ها، با قدرت و تمرکز لازم و اعتماد به نفس بالا به جام حذفی فکر کند تا با قهرمانی پاسخ محکمی به حاشیه سازانش بدهد.مظلومی در سال اول حضورش و با توجه به شرایط ابتدای فصل نتایج قابل قبولی گرفته است، پس دلیلی ندارد نسبت به آنچه در اطرافش می گذرد ، نگرانی داشته باشد.البته به مظلومی سفارش می کنم تا نسبت به انتقادات سازنده ای که در ارتباط با ایشان مطرح می شود ، تدبیر بیشتری نشان دهد.
    کد:
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 17-05-2011 at 17:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •