تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 674 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این همه انتقاد فن های fifa نشونه خیلی خوبیه برای نسخه دموی pes 2011 است
    نشون میده که چه قدر احساس خطر کردند

من خودم هم FIFA کنسول رو بازی کردم زیاد ولی عاشق PES هستم
    مخصوصا با این شاهکاری که امسال KONAMI روانه بازار کرده

بعضی از فن های FIFA که همش نمرات سایت های معتبر و دلیل برتری FIFA میدونند
    یادشون رفته بعضی از خصوصیات مثل لیسانس شدن بازیکن ها تیم ها کفش ها گزارش گر بازی (به علت نداشتن لیسانس بازیکنها و تیم ها گزارش گر نمیتونه نامشون رو تو بازی صدا کنه و گزارشگر کمی از هیجانش نسبت به فیفا می افته) که FIFA با نا مردی و پول زیادی نزاشته KONAMI این خصوصیات و داشته باشه
    باعث شده نمرات بالاتری بگیره
    دوست عزیز وقتی میگم تعصبی نظر میدین همینه دیگه...بعد اعتراض هم میکنین
    مگه چه چیزی از این بازی ها به من یا امثال من میرسه که بخوایم احساس خطر کنیم...مگه منافع شخصی ما در این قضیه دخالت داره...سرمایه گذاری کلان روی این کمپانی کردیم؟!
    تنها کاری که ما می کنیم اینه که یا وقتمون رو میذاریم بازی رو دانلود می کنیم یا این که 2000 تومن میدیم بازی رو میخریم...
    اگر هم قرار باشه کسی احساس خطر کنه دوستان و فن های PES هستن...تا الان که یک سری از دوستان PES باز نظر مساعد خودشون رو در مورد فیفا اعلام کردن و گفتن که فیفا بهتر بوده.

اون نمرات رو هم کسی تنها ملاک برتری بازی قرار نداده...ولی یک سری از دوستان میان کلا همه این مسائل رو زیر سوال میبرن و این سایت ها - منتقدان و کارشناس های اون رو بعلاوه نمرات به کشک و دوغ و ماست نسبت میدن.

این به قول شما لایسنس کفش ها هم و تیم و...رو نمیشه به نامردی نسبت داد.
    EA برای این که به موفقیت برسه زودتر از کونامی وارد عمل شد و با قراردادهایی که بست میتونه از این امتیازهایی که خریداری کرده توی بازی خودش استفاده کنه تا کیفیت کارش بیشتر به چشم بیاد.
    مثلا همین کونامی که لیگ قهرمانان و لیگ اروپا رو لایسنس کرده رو بیایم بگیم نامردی کرده و حق فیفا رو خورده؟!

این لایسنس ها هم به هیچ وجه ملاک قرار داده نشده تا به فیفا نمرات بالا داده بشه.
    بازی از هر لحاظ مورد بررسی قرار میگیره و بعد نمره داده میشه...شما هم بهتره اینقدر از روی تعصب و نفرت نظر ندی...هم برای خودت بهتره و هم بقیه
    Last edited by B3HZ@D; 23-09-2010 at 15:35.

2. 9 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من با پچ 4.1 pesedit.com هم حتی براحتی میتونم از زیر پای دیوار دفاع گل بزنم! چه کشکی چه دوغی ؟ : دی

والدز کلن جزو آدم حساب نمیشه : دی ( با عرض پوزش!)

مهم کاسیاس و رینا و سزار هستن!

خب پس یعنی جای امید هست که توی نسخه ی اصلی با روبن و مسی هم نشه گل زد دیگه؟!
    هم اره هم نه
    واقعیت اینه که توی این نسخه کنترل کامل دیواره با شماسات و میتونید کاری کنید که دیواره بپره یا سر جاش بمونه گه اگه بپره از زیر پاش میره اگر نپره از روی سرش شرمنده بهت توصیه میکنم اصلا اونجاها خطا نکنی
    اینم یه عکس از منو کنترل دیواره دفایی
    http://www.irfreeup.com/images/2lol62fsis4nya684st.jpg

4. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من نسخه ی دمو رو بازی کردم.
    به نظر من ازادی عمل تو بازی خیلی خوب شده و دیگه شاهد حرکات تکراری بازیکنان نیستیم.
    داور هم که خیلی بهتر شده ولی دروازه بان مثل گلابی میمونه که امیدوارم تو نسخه ی اصلی مشکل برطرف بشه.
    مشکلات هوش مصنوعی هم تو بازی دیده میشه
    کونامی باید یه فکری واسه این مشکلات بکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوستان اگر میشه این بحث ها رو اینجا مکنید ما میام یک چیز جدید تکنیک .... تو تاپیک هر دو بازی یاد بگیریم اطلاعات جدید کسب کنیم بعد 10 صفحه اون می گه فیفا اون می گه pes یکی که میخواد بیاد چه بخواد چه نخواد همش رو باید یک مرور کنه تا به یک مطلب مهم برسه یک چیزی یاد بگیره نمره هر دو بازی 10000 ول کنید بابا هر کی از هر بازی خوشش امد می کنه به یک مسیحی بگی اقا نمره مسلمان بودن 100 است بهتره بیا 100 سال نمیاد چون عقیده به دینش داره و خیلی از مثال های دیگر شما فیفا بازی کنید شما هم pes فکر کنم طوری شده که بعضی از دوستان به جای این که از دو بازی لذت ببرن از این لذت می برن که 24 ساعته بیان اینجه منتظر کسی که ساز مخالف بزنه بعد جوابشو بدن از این مساله ییشتر لذت می برن وقتتشون هم پر می کنن فقط مزاهم این تاپیک هستن به کسی بر نخوره واقعیت همین بود

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این همه انتقاد فن های fifa نشونه خیلی خوبیه برای نسخه دموی pes 2011 است
    نشون میده که چه قدر احساس خطر کردند

من خودم هم FIFA کنسول رو بازی کردم زیاد ولی عاشق PES هستم
    مخصوصا با این شاهکاری که امسال KONAMI روانه بازار کرده

بعضی از فن های FIFA که همش نمرات سایت های معتبر و دلیل برتری FIFA میدونند
    یادشون رفته بعضی از خصوصیات مثل لیسانس شدن بازیکن ها تیم ها کفش ها گزارش گر بازی (به علت نداشتن لیسانس بازیکنها و تیم ها گزارش گر نمیتونه نامشون رو تو بازی صدا کنه و گزارشگر کمی از هیجانش نسبت به فیفا می افته) که FIFA با نا مردی و پول زیادی نزاشته KONAMI این خصوصیات و داشته باشه
    باعث شده نمرات بالاتری بگیره
    مجتبی جان شما دیگه چرا؟

برام عجیبه که احساس خطر دیگه چیه. من آرزومه که کونامی بیاد یه بازی بزنه که درجا پوز فیفا به خاک مالیده بشه... و بعدشم فیفا احساس خطر کنه بیاد یه چیز توپ بزنه پوز کونامی و بماله و همینطور این کل کل و پوز مالیدن ها ادامه پیدا کنه و پیشرفت با سرعت لگاریتمی صورت بگیره برای هر دو بازی و اینا به نفع همه اس هم سازنده ها هم ما گیم خوره ها... به درک که فیفا شکست بخوره یا کونامی ما می خواییم بهترین ها رو صاحب بشیم اونم با چند هزار تومن. هواداری و طرفداری کیلویی چنده. اگه PES 6 اون نمره عالی رو آورد اگه فیفا 10 بهترین عنوان ورزشی سال رو گرفت به خاطر همین کل کل بود که بینشون بود و هر دو می خواستند گوی سبقت رو از هم بگیرن این گوی فعلا دست فیفاست شک نکنید دفعه بعد می افته دست کونامی. البته اگه این فن بازی ها اجازه بده. بدترین افیون و بدنرین ماده مخدر برای کونامی اینه که یکی بیاد بگه من عاشق PES می مونم حتی اگه تا 10 سال همین رو بده به خوردمون. این ویروسی ترین حرف ممکن برای PES و کونامی هست شک نکنید از این عاشقای سینه چاک هیچ استقبالی نمیشه از سوی PES چون منفی ترین انرژی ممکن هست تا بازی در جا بزنه. همه اینا برای فیفا هم صادقه از بس فیفا توی کارنت پر انتقاد ظاهر شد که الان شده این

موفق باشید

دوستان اگر میشه این بحث ها رو اینجا مکنید ما میام یک چیز جدید تکنیک .... تو تاپیک هر دو بازی یاد بگیریم اطلاعات جدید کسب کنیم بعد 10 صفحه اون می گه فیفا اون می گه pes یکی که میخواد بیاد چه بخواد چه نخواد همش رو باید یک مرور کنه تا به یک مطلب مهم برسه یک چیزی یاد بگیره نمره هر دو بازی 10000 ول کنید بابا هر کی از هر بازی خوشش امد می کنه به یک مسیحی بگی اقا نمره مسلمان بودن 100 است بهتره بیا 100 سال نمیاد چون عقیده به دینش داره و خیلی از مثال های دیگر شما فیفا بازی کنید شما هم pes فکر کنم طوری شده که بعضی از دوستان به جای این که از دو بازی لذت ببرن از این لذت می برن که 24 ساعته بیان اینجه منتظر کسی که ساز مخالف بزنه بعد جوابشو بدن از این مساله ییشتر لذت می برن وقتتشون هم پر می کنن فقط مزاهم این تاپیک هستن به کسی بر نخوره واقعیت همین بود
    متاسفانه چه بخوایم چه نخوایم مجبوریم همیشه این بره از زمان این بحث ها پر میشه هیچ واکسنو قرص و دارویی برای جلوگیری ازش وجود نداره... ایشالله بحث های فنی و اختصاصی موکول میشه به 1 ماه بعد انتشار بازی. یعنی این اقتضای شرایط هست. دست ما هم نیست روی تجربه ام توی این فروم می گم حالا باور نداری ببین راست میگم یا غلط
    Last edited by Spaniuly; 23-09-2010 at 16:55.

8. 9 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SHAHAB111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تو چند صفحه عقب تر یکی گفته بود با سانتر کردن راحت میشه گل زد.لطفا یکی یه کمکی بکنه تا منم یاد بگیرم با سانتر گل بزنم.یه سواال دیگه داشتم؟؟؟بیشتر وقت هایی که میرم تو محوطه روم خطا میشهو پنالتی.برای شما هم این اتفاق می افته؟
    اگه این جوری باشه باید قید بازی با com رو زد؟(اعصاب خورد کنه).
    یه نکته ی منفی دیگه درباره ی خوشحالی ها که خیلی ضایست.این تو نسخه اصلی برطرف میشه؟
    واینکه یه پچ کم حجم تر نیست برای این بازی.که فقط 1 یا 2 تیم دیگه رو اضافه کنه؟(real madrid)

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

باور کن من تو 10 خییلی راحت بودم اما اینجا نمیشه
    ببینم بین انالوک و فلش ها برای کنترل فرق هست؟
    فکر نکنم فرق باشه .
    من تو کامپیوتر با دسته پلی استیشن بازی می کنم و از D-Pad استفاده می کنم (همون فلش ها که خودت گفتی)
    مشکلی نیست . من که راحت میزنم . نمیدونم دقیقا مشکل شما کجاست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

7 بســـــــــــــــــــــه بخدا بســـــــــــــه

وای دوستان نگاه کنید تاپیک داره به کجا میره از اونطرف یکی میگه فیفا فلان فیفا بهمان، باید فیفا بازی کنی که نمیدونم چیه، الو بله و... از اونطرفم یکی دیگه جوابشو میده که ماها نمیدونم عشقمون ساکریم و نمیدونم هرچی باشه بازی میکنیم به شما هیچ ربطی نداره و اینجا تاپیک ساکره و...
    بخدا این بحثا به هیجا نمیرسه خداییش خودتونم میدونید که درست میگم اگر توجه کنید از وقتی که این تاپیک زده شد افراد کاربلد تر (نمیخوام بگم سرتر چون همه باهم مساوین تو این تاپیک و دوستیم باهم) فقط زمانایی بودن که این بحثا نبوده که نمیدونم این بهتره نه اون بهتره! و هرچی بیشتر میشه حضور این افراد کمتر و کمتر میشه واگرم بیان هیچ وقتم تو این بحثا شرکت نمیکنن نمونش حسین خودمون که میبینید تقریبا هر 6 روز یا تقریبا1هفته شایدم بیشتر و گاهی اوقاتم سر نمیزنه دلیلشو خودتونم میدونید تازه شما باید فکر اوناییم که اینترنت زغالی یا بهتر بگم پیه سوز دارن و با هزار زحمت این صفحه هارو باز میکنن تا یه مطلب مفید یاد بگیرن ولی بجاش کلی کل کل ، ادعا و بهتر بگم گستاخی یه عده از عزیزان نسبت به همدیگه میشن که شاید بیش از 10 صفحه شده باشه

آقا امین 2010 شما چرا شما که دیگه کاربر فعال انجمنی شما باید الگوی ما باشی آخه ما شمارو جزو ریش سفیدا حساب میکنیم،آقای دکتر شهروز عزیز شما که حتما این پیشوند دکتری رو بدلیل خبره بودنت تو گیم گذاشتی ، Atractive (جذاب) جون تورو خدا تو که دیگه آخر فروم بازی جان من تو کوتاه بیا ، UP-Snake عزیز شما که دیگه راحتو عوض کردی و به فیفا روی آوردی، اگر اشتباه نکنم، خب معلومه که دلایلی داشتی برا خودت و نکات جذابی برات توی فیفا بوده که بهش رو آوردی پس فکرشو بکن که همین نکات جذاب برای به عنوان مثال بنده که PES میزنم (و منتظرم تا فیفا PC بیاد و اونم تجربه کنم) تو PES وجود داره در ضمن اینکه من PES میزنم و اون FIFA و هرکی یه سبک رو دوست داره حالا فانتزی و یا شبیه ساز خب به خود شخص بر میگرده باید اینم درنظر بگیرین که هرکی با چه نوعیش حال میکنه وارضا میشه پس تا فردا که هیچ تا هزار سال دیگه هم هرچی من بگم که تو بیا فیفا بزن یا بگم بیا پس بزن مطمئنا به جایی نمیرسم و فقط وقتو پولو انرژیمو هدر میدم پس به هم احترام بزارید و فعلا تا اومدن بازی صبر کنید بعدشم همونجور که حسین جون گفتش تاپیک بحث و کل کل (هرچی اسمشو میزارین) قراره راش بندازن اونجا میتونید روی این دوتا بحث کنید
    راستی این دوستانی که نام بردم به عنوان مثال ونمونه بودن وگرنه صحبت من با تمام اشخاصیه که این بحث کلکلو پیش کشیدن امیدوارم ناراحت نشن اگرم شدین عذر میخوام

.
    Last edited by ArminxXx; 23-09-2010 at 18:57.

12. 5 کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

وای دوستان نگاه کنید تاپیک داره به کجا میره از اونطرف یکی میگه فیفا فلان فیفا بهمان، باید فیفا بازی کنی که نمیدونم چیه، الو بله و... از اونطرفم یکی دیگه جوابشو میده که ماها نمیدونم عشقمون ساکره و نمیدونم هرچی باشه بازی میکنیم به شما هیچ ربطی نداره و اینجا تاپیک ساکره و...
    بخدا این بحثا به هیجا نمیرسه خداییش خودتونم میدونید که درست میگم اگر توجه کنید از وقتی که این تاپیک زده شد افراد کاربلد تر (نمیخوام بگم سرتر چون همه باهم مساوین تو این تاپیک و دوستیم باهم) فقط زمانایی بودن که این بحثا نبوده که این بهتره نه!!! اون بهتره و هرچی بیشتر میشه حضور این افراد کمتر و کمتر میشه نمونش حسین خودمون که میبینید تقریبا هر 6 روز یا تقریبا1هفته شایدم بیشتر و گاهی اوقاتم سر نمیزنه دلیلشو روم نمیشه بگه چون خودتونم میدونید تازه فکر اوناییم که اینترنت زغالی یا بهتر بگم پیه سوز دارن و با هزار زحمت این صفحه هارو باز میکنن تا یه مطلب مفید یاد بگیرن ولی بجاش کل کل ، ادعا و بهتر بگم گستاخی یه عده از عزیزان نسبت به همدیگه میشن که شاید بیش از 10 صفحه شده باشه

آقا امین 2010 شما چرا شما که دیگه کاربر فعال انجمنی شما باید الگوی ما باشی آخه ما شمارو جزو ریش سفیدا حساب میکنیم،آقای دکتر شهروز عزیز شما که حتما این پیشوند دکتری رو بدلیل خبره بودنت تو گیم گذاشتی ، Atractive (جذاب) جون تورو خدا تو که دیگه آخر فروم بازی جان من تو کوتاه بیا ، UP-Snake عزیز شما که دیگه راحتو عوض کردی و به فیفا روی آوردی، اگر اشتباه نکنم، خب معلومه که دلایلی داشتی برا خودت و نکات جذابی برات توی فیفا بوده که بهش رو آوردی پس فکرشو بکن که همین نکات جذاب برای به عنوان مثال بنده که PES میزنم و منتظرم تا فیفا PC بیاد و اونم تجربه کنم تو PES وجود داره در ضمن اینکه من PES میزنم و اون FIFA و هرکی یه سبک رو دوست داره حالا فانتزی و یا شبیه ساز خب به خود شخص بر میگرده باید اینم درنظر بگیرین که هرکی با چه نوعیش حال میکنه وارضا میشه پس تا فردا که هیچ تا هزار سال دیگه هم هرچی من بگم که تو بیا فیفا بزن یا بگم بیا پس بزن مطمئنا به جایی نمیرسم و فقط وقتو پولو انرژیمو هدر میدم پس به هم احترام بزارید و فعلا تا اومدن بازی صبر کنید بعدشم همونجور که حسین جون گفتش تاپیک بحث و کل کل (هرچی اسمشو میزارین) قراره راش بندازن اونجا میتونید روی این دوتا بحث کنید
    راستی این دوستانی که نام بردم به عنوان مثال ونمونه بودن وگرنه صحبت من با تمام اشخاصیه که این بحث کلکلو پیش کشیدن امیدوارم ناراحت نشن اگرم شدین عذر میخوام.
    کاملا تایید میشه !!!
    اما یه اشتباه بود تو حرفاتون . ارمین جان ما توی هر تاپیکی بحث کردیم (کل کل واژه مناسبی نیست) برای اثبات حقانیت حرفمون نبوده . من 100 بار گفتم اقا گور پدر EA وکونامی حرصشو ما می خوریم پولش میره جیب اینا !!! مشکل اینجاست دوستانی مثله ارمین یا من قصدمون خراب کردن تاپیک نبود من نقدی نوشته بودم بعد از لانچ اطلاعات بازی که گفته بودم بازی پیشرفت کرده خوب شده داره به میدان رقابت بر می گرده تک تک تریلرای قبل از دمو رو دیدم . دموی تنه فنی رو که دیدم لذت بردم ... همه چی خوب بود تا هفته پیش من دمو رو دانلود کردم اما چی شد ؟ مثله ساله پیش کونامی همرو علاف کرده بود !کجان اون انیمیشن های بیشمار ؟ خود دوستان گفتن 10 تا 15 تا انمیشن کجاست اون 1000 انیمیشنی که قولشو داده بودن؟ دروازه بانا چرا اینقدر موشنای فاجعه ای دار ؟ چرا مثله نسخه قبل که سر توپ خیلی راحت بود حذفش کردن این نسخه اومدن بجای افزایش قدرت دفاعی سرعت بازیکنا رو کم کردن چرا صورت مسئله رو پاک می کنن؟؟!
    مشکل من ایناست حالا کسی میاد میگه بازی ایده اله بی نظیره مثله اینه که خودشو زده باشه به اون راه ! اخه حرف بی معنای تا 10 سال دیگه این نسخه رقیب نداره یعنی چی ؟
    +
    درسته اینجا تاپیک PES هستش اما دلیل نمیشه فقط فنای این بازی توش باشن . من نمیدونم دوستان این قانونو از کجا اوردن که میگن تاپیک فیفا یجا دیگست برو اونجا یا ...
    اینا مسائلی هست که باعث میشه ادم احساس کنه اگه جوابی نده داره به شعورش توهین میشه!!!

+

شهروز جان دندانپزشکی می خونن !!!دی:
    +

قدرت مطلق ===========> P E S
    بیا ارمین جان یه نمونش !!
    من برم توی تاپیک SC چون ارث بابامه قربون صدقه بازی برم همه طرفدارا هم کیف کنن!!!! اونوقت یه دو نفر بخوان بگن MGS بهتره بهشون بپرم !!!
    Last edited by amin 2010; 23-09-2010 at 19:14.

14. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

12

قدرت مطلق ===========> 2011 P E S
    راستی تاریخ انتشار.. 27 مهر هست دیگه نه ... اگه دیر کنه من که خود کوشی می کنم !
    Last edited by m jax; 23-09-2010 at 19:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •