وای دوستان نگاه کنید تاپیک داره به کجا میره
.gif)
از اونطرف یکی میگه فیفا فلان فیفا بهمان، باید فیفا بازی کنی که نمیدونم چیه، الو بله و... از اونطرفم یکی دیگه جوابشو میده که ماها نمیدونم عشقمون ساکره و نمیدونم هرچی باشه بازی میکنیم به شما هیچ ربطی نداره و اینجا تاپیک ساکره و...
بخدا این بحثا به هیجا نمیرسه خداییش خودتونم میدونید که درست میگم اگر توجه کنید از وقتی که این تاپیک زده شد افراد کاربلد تر (نمیخوام بگم سرتر چون همه باهم مساوین تو این تاپیک و دوستیم باهم) فقط زمانایی بودن که این بحثا نبوده که این بهتره نه!!! اون بهتره و هرچی بیشتر میشه حضور این افراد کمتر و کمتر میشه نمونش حسین خودمون که میبینید تقریبا هر 6 روز یا تقریبا1هفته شایدم بیشتر و گاهی اوقاتم سر نمیزنه دلیلشو روم نمیشه بگه چون خودتونم میدونید تازه فکر اوناییم که اینترنت زغالی یا بهتر بگم پیه سوز دارن و با هزار زحمت این صفحه هارو باز میکنن تا یه مطلب مفید یاد بگیرن ولی بجاش کل کل ، ادعا و بهتر بگم گستاخی یه عده از عزیزان نسبت به همدیگه میشن که شاید بیش از 10 صفحه شده باشه
آقا امین 2010 شما چرا شما که دیگه کاربر فعال انجمنی شما باید الگوی ما باشی آخه ما شمارو جزو ریش سفیدا حساب میکنیم،آقای دکتر شهروز عزیز شما که حتما این پیشوند دکتری رو بدلیل خبره بودنت تو گیم گذاشتی ، Atractive (جذاب) جون تورو خدا تو که دیگه آخر فروم بازی جان من تو کوتاه بیا ، UP-Snake عزیز شما که دیگه راحتو عوض کردی و به فیفا روی آوردی، اگر اشتباه نکنم، خب معلومه که دلایلی داشتی برا خودت و نکات جذابی برات توی فیفا بوده که بهش رو آوردی پس فکرشو بکن که همین نکات جذاب برای به عنوان مثال بنده که PES میزنم و منتظرم تا فیفا PC بیاد و اونم تجربه کنم تو PES وجود داره در ضمن اینکه من PES میزنم و اون FIFA و هرکی یه سبک رو دوست داره حالا فانتزی و یا شبیه ساز خب به خود شخص بر میگرده باید اینم درنظر بگیرین که هرکی با چه نوعیش حال میکنه وارضا میشه پس تا فردا که هیچ تا هزار سال دیگه هم هرچی من بگم که تو بیا فیفا بزن یا بگم بیا پس بزن مطمئنا به جایی نمیرسم و فقط وقتو پولو انرژیمو هدر میدم پس به هم احترام بزارید و فعلا تا اومدن بازی صبر کنید بعدشم همونجور که حسین جون گفتش تاپیک بحث و کل کل (هرچی اسمشو میزارین) قراره راش بندازن اونجا میتونید روی این دوتا بحث کنید
.gif)
.gif)
.gif)
راستی این دوستانی که نام بردم به عنوان مثال ونمونه بودن وگرنه صحبت من با تمام اشخاصیه که این بحث کلکلو پیش کشیدن امیدوارم ناراحت نشن اگرم شدین عذر میخوام.