سلام به همه دوستان کسی گوشی اکس 10 کارکرده برای من سراغ نداره ؟خیلی این گوشی دوست دارم.
سلام به همه دوستان کسی گوشی اکس 10 کارکرده برای من سراغ نداره ؟خیلی این گوشی دوست دارم.
سلام به همه اساتید نحوه نصب و ریختن بازی و برنامه رو توو اکسپریا10 رو بهم لطف کنین بگین یا صفحه مربوط به این تاپیک رو ... هرکاری میکنم نمیشه اصلا" نمیدونم برنامه هایی رو که قبلا" برام ریختن کدوم قسمته؟ برنامه های جدید رو با کپی پست باید انتقال بدم؟؟؟؟؟؟!؟
احتمالا شما با ایران آپدیت کردین
آپدیت زبان فارسی هم هنوز برا ایران نیومده !!
یا یه چیزی تو همین مایه ها !!
دوستان من با همون روشی که دوستمون گفته بودن اپدیت کردم اگه تمام کارایی که دوستمون گفتن درست انجام بدید زبان فارسی و عربی و ابری اضافه میشن
در ضمن به این نکته توجه داشته باشید گوشیتون باید به کامپیوتر وصل باشه فلاش تولز 2.5 رو اجرا میکنید و بعد فلاش رو که بزنید یه پیغام به شما میده که گوشی رو وصل کنید اون موقع کابل رو از گوشی میکشید گوشی رو خاموش میکنید و کلید بک رو میگیرید و کابل رو وصل میکنید چراغ که سبز شد کلید اوکی پیغام رو میزنید و خودش شروع به فلاش میکند من تنها از این روش تونستم گوشیم رو اپدیت کنم
یعنی موقعی که میخواید فلاش رو اجرا کنید باید گوشیتون وصل و روشن باشه
Last edited by dimeh11; 02-02-2011 at 19:00.
یه برنامه بهینه ساز مصرف باتری سراغ ندارید؟
یه برنامه بهینه ساز مصرف باتری سراغ ندارید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
My X10 Home Screen
Honeycomb NeonGlow1.3
Last edited by R@R#M@N; 02-02-2011 at 23:29.
من به روش تغییر CDA آپدیت کردم و شد.ایول ل ل ل ل ل![]()
سلام. دوتا سوال داشتم که ممنون ميشم پاسخ بدين:
يکي اينکه چطور ميتونم بدون روت کردن، گوشيمو به اين آپديت جديده (که عربي هم داره) آپديت کنم؟
و دوم هم اينکه آيا ميشه با گوگل Maps بصورت آفلاين با GPS کارکرد و اگر بلي چگونه؟
بازهم تشکر.
1.با فلش تولز میشه.يکي اينکه چطور ميتونم بدون روت کردن، گوشيمو به اين آپديت جديده (که عربي هم داره) آپديت کنم؟
و دوم هم اينکه آيا ميشه با گوگل Maps بصورت آفلاين با GPS کارکرد و اگر بلي چگونه؟
2.بله.ورژن 5 .ولی به شرطی که یکبار نقشه لود بشه توی حافظه میمونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)