تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 397 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من تو مموری 1 فکر کنم سکانس 2 یه جا که همراه یه زنه باید بری ولی سربازها نباید ببیننت گیر کردم :
    همراه زنه میرم یه دور تو شهر میزنه و از یه در دیگه برمیگرده سرجای اولش یه جای شبیه یه اتاق که توش حدودا 10 زن دیگه هستند 3 تا هم در داره هیچ علامتی تو نقشه نیست این هم بغل صفحه نوشته:
    HOLD (space) and WALK into someone STEAL from them
    فکر کنم منظورش اینه که اسپیس رو نگه دار
    میرم بین زنها دورشون یه رنگ دیگه میشه هرچی هم اسپیس رو نگه میدارم اتفاقی نمیفته.
    بابا خود دکمه بازی داره بهت میگه باید چیکار کنی دیگه.
    قسمت اول اینو بهت یاد داد بین مردم که را میری مامور ها نمیبیننت و در قسمت دوم میگه بین مردم راه برو و دکمه Space رو نگه دار به این وسیله میتونی ازشون دزدی کنی.از خودی که نمیشه دزدی کنی برو از مردم دزدی کن.

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

بچه ها این برنامه python چطور نصب میشه؟
    این هم راهنمای نصبش هست من چیزی سر در نیاوردم چون باید با dos نصب بشه من هم چیزی از کدهای dod منیدونم
    یه نفر کمک نمیکنه .

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=6739.0

آخه میخوام تو xp نصب کنم تو xp باید حتمی python نصب باشه.
    سلام...
    اون يكي جا بهتون جواب دادم...

3. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

بچه ها این برنامه python چطور نصب میشه؟
    این هم راهنمای نصبش هست من چیزی سر در نیاوردم چون باید با dos نصب بشه من هم چیزی از فرمانهای dos نمیدونم
    یه نفر کمک نمیکنه .؟

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=6739.0

آخه میخوام بازیو تو xp نصب کنم تو xp باید حتمی python نصب باشه.
    این هم راهنماش:

مسلما ما نمی‌توانیم این نسخه را همین‌طور نصب کنیم چون جای قبلی رُ خواهد گرفت و نمی‌خواهیم اینطور شود، پس آن را داخل دایرکتوری خانگیمان (یا هرجای مورد نظر شما) نصب می‌کنیم تا اگر زمانی لازم شد آن را به محل اصلی خودش بازگردانیم ...

خب برای شروع ما به نسخه‌ی ۲.۶ پایتون نیاز داریم که آن‌را می‌توانیم از تارنمای رسمیش دانلود کنیم، توسط دستور زیر این کار عملی است:
    کد:
    # wget -c
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس از اتمام این مرحله یعنی دانلود پایتون، باید آن را از حالت فشرده خارج نماییم، توسط دستور زیر این کار را انجام می‌دهیم:
    کد:
    # tar -jxvf Python-2.6.tar.bz2

خب این مرحله نیز به پایان رسید، باید خودمان و اوبونتو را برای همگردانی (کامپایل؟) پایتون آماده کنیم، برای این کار نیاز به چند وابستگی داریم که آن‌ها را می‌توان توسط دستور زیر نصب کنیم:
    کد:
    # sudo apt-get install build-essential libncursesw5-dev libreadline5-dev libssl-dev libgdbm-dev libbz2-dev libc6-dev libsqlite3-dev tk-dev

خب حالا وابستگی‌ها را نیز داریم وقت آن رسیده که وارد دایرکتوری پایتون شویم و آن را Configure کنیم، با دستور زیر به دایرکتوری پایتون cd کنید:
    کد:
    # cd Python-2.6

پس از این، زمان Configure کردن فرا می‌رسد و ما چون می‌خواهیم پایتون داخل دایرکتوری خانگی ما نصب شود باید تغییر کوچکی در این دستور بدهیم، ابتدا دایرکتوری نصب پایتون را به ترتیب توسط دستورهای زیر می‌سازیم:
    کد:
    1. # mkdir /home/$USER/lib
    2. # mkdir /home/$USER/lib/python2.6

نکته: اینجا فرض را بر این گرفتیم که می‌خواهیم پایتون در مسیر home/$USER/lib/python2.6/ نصب شود، شما می‌توانید محلی دیگر را انتخاب نمایید!

و اکنون برای Configure کردن همینطور که در دایرکتوری پایتون حضور داریم از دستور زیر استفاده می‌کنیم:
    کد:
    # ./configure --prefix=/home/$USER/lib/python2.6

بعد از به اتمام رسیدن این مرحله برای کامپایل کردن پایتون از دستور زیر استفاده خواهیم کرد:
    کد:
    # make

و در انتها برای نصب از دستور زیر استفاده می‌کنیم:
    کد:
    # make install

توجه: اینجا برای make install احتیاجی به اجازه‌ی کاربر ریشه نداریم چون می‌خواهیم آن را در دایرکتوری کاربری خودمان نصب کنیم.

حالا پایتون ۲.۶ نصب شد و شما می‌توانید از آن استفاده کنید، برای اجرا کردنش کافیه از دستور زیر استفاده کنید:
    کد:
    # /home/$USER/lib/python2.6/bin/./python

پ. ن: من با همین روش پایتون را نصب کردم و حالا در حال استفاده از آن هستم.
    پ. ن ۲: این روش را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده کردم.
    پ. ن ۳: در دستورات بالا عبارت "USER$" به کار رفته که دلیل استفاده از آن این است که هر کاربری با هر نام کاربری‌ای بتواند از آن استفاده کند چون USER$ به Shell می‌فهماند که نام کاربری را چاپ کند:
    سلام...
    ولله من توي xp با 69% تمومش كردم همچين برنامه اي هم نخواست.... نميدونم ولله...
    من از اين كرك استفاده كردم...
    يه امتحان كن...
    کد:
    کد:
    لينك اولي بهتر هست...حالا ديگه ميل خودتونه...
    به هیچ وجه نشد رد کنم ولی با یه روش جالب رد شد
    نمی دونم چی شد خوردم به لامپ رو اون چوبه لامپ کنده شد و رو هوا می چرخید
    بعد خیلی راحت چوب رو گرفت و رفت

اینا جای خاصی هستن؟
    اره...جاشون تو نقشه هست...با يه علامتي مثل يه كاغذي كه گوشه هاش پيچ خورده مشخص شدن...يه كم نگاه كن ميبيني...اسمشون CODEX هست...

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

این ها یک سری صحفه هایی هستن که شما اونا رو بر میداری و به داوینچی میدی تا برات حلش کنه بعد میذاری رو دیوار قلعه خودت که وقتی هر 30 تا شو بگیری یک نقشه کره زمین رو بهت نشون میده.زیاد دنبالش نرو چون اخر بازی که تموم کردی تمامش تو تمام نقشه ها باز میشه و شما جای همشو میفهمی.
    دوست عزیز من یه جا رسیدم به یه ماموریته..که وقتی میخوام داخل اتاقه بشم.... codex pages ازم میخواد و نمیذاره وارد اتاقه شم
    باید چیکار کنم

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

يه سئوالي داشتم ، وقتي اسلحه ميخري بايد چطوري اونو بياري؟ تو بازي ميگه بايد inventory رو باز كنم كه نمي دونم چطوري بايد اين كار ررو بكنم؟ تو قسمت كنترل بازي هم چيزي در مورد inventory نگفته.
    يكي جواب بده ديگه.

پروفشنال s.w.a.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

دوستان من یه تیکه از بازی رو گیر کردم.
    تو قسمت اول که واسه اولین بار میریم پیش پدرمون میگه باید یه نامه رو بدیم به lorenzo de medici
    ولی توی نقشه هیچ علامتی نیست که بشه این یارو رو پیدا کرد...

پیشاپیش ممنون.....

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

من كه بهتون جواب دادم...
    براي عوض كردن اسلحه ها...بايد بريد به ويلا...اتاق اسلحه...اونجا ميتونيد عوضش كنيد...هميشه هم سعي كنيد كه قويترين رو برداريد...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

تو قسمت اول که واسه اولین بار میریم پیش پدرمون میگه باید یه نامه رو بدیم به lorenzo de medici

پیشاپیش ممنون.....
    سلام...
    مشكل از كركتون هست...
    يكي از دوتا لينكي كه ميزارم رو بگيريد...انشالله حل ميشه...
    کد:
    کد:

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------

دوست عزیز من یه جا رسیدم به یه ماموریته..که وقتی میخوام داخل اتاقه بشم.... codex pages ازم میخواد و نمیذاره وارد اتاقه شم
    باید چیکار کنم
    شما بايد 30تا داشته باشين...
    بالا سمت چپ تصوير نوشته كه چندتا هست...
    اگه 30تا نيستن كه نيستن...بايد به شهرها بريد و همشون رو بگيريد...

10. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

پیشاپیش ممنون.....
    از کرک جدید امضام استفاده کن

12. این کاربر از eslamy_iut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Loaded_nigga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    i.n.t.e.r.n.e.t

پيش فرض

الیاس جان ادامه داستانو امروز میذاری؟
    راستی اون زنه که اخرش میاد حرف میزنه کیه؟
    دوست خوبم ، دارم سعی می کنم تا هر چه زودتر و بدون از قلم افتادن قسمتهای مهم ، به آخر داستان بازی برسم و از توجه و همراهی شما خیلی خیلی ممنوم

برای اونایی که عجله دارن باید بگم اینطور که معلومه اون شخصیت خانمی که آخر بازی ( به قول یوبی سافت : پایان میخکوب کننده ی بازی !!! ) پیداش می شه اول خودشو بعنوان کسی معرفی می کنه که (( قبل از انسانها )) اومده بوده و اسمهای زیادی از طرف انسانها براش گذاشته شده ، یه موقع بهش میگفتن (( Minera )) بعد چند سال می گفتن (( Mera )) بعدش می گفتن (( Mitra )) ( میترا = خورشید ! ) و به اون مجسمه های کنارش اشاره می کنه و می گه ایناهم " اورانوس " و " زحل " و " عطارد " و... هستند

بعد می گه : ما حالا برگشتیم تا شما رو از یه خطر بزرگ آگاه کنیم ! خطری که تمام نسل انسان رو تهدید می کنه...! و اونهم نابودی خورشیده به دست شما انسانها ...

همونطور که " لوسی" ابتدای شروع نسخه ی دوم بازی ، موقع فرار ، توی آسانسور داشت به Desmond میگفت که : " به احتمال زیاد ، ما تمام این مدت در اشتباه بودیم و خطری بزرگتر از تمپلارها و جود داره و انسانها رو تهدید می کنه ! "...

حالا خودم هم نتونستم زیاد ربطش بدم ولی می تونید برای شروع ، به اینجا یه نگاهی بندازید، گویا این یکی از پیشگویی های نوستراداموس هست که خودتون می تونین Search کنین

photon-Belt یا کمربند فوتونی که در سال 2012 زمین را فرا خواهد گرفت و تاریکی کامل حتی هنگام روز برقرار خواهد شد ! :
    http://en.wikipedia.org/wiki/Photon_belt
    کد:

اینا انگلیسی هستن و لینک فارسی برای این موضوع اصلا وجود نداره !

14. 7 کاربر از Loaded_nigga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •