128 با حجم نا محدود ؟ پس اون 20 گیگ 8 گیگ که گفتن چیه ؟
همگی برید سراغ وایمکس اینقدر خودتون اذیت نکنید.
128 با حجم نا محدود ؟ پس اون 20 گیگ 8 گیگ که گفتن چیه ؟
همگی برید سراغ وایمکس اینقدر خودتون اذیت نکنید.
حتما یه قضیه ای هست چون اینکارا و محدودیت ها رو بدون کابل برگردان هم میتونن انجام بدن
البته برای من که بد نشد من کلا شبا خیلی دانلود می کردم 100 تا 250 مگ بود که اصلا بدرد نمی خورد
این هم به نظرم خیلی طول بکشه من یه روز اینترنت نداشته باشم از کار و زندگی میفتم ، باید از حالا برم تو فکر وایمکس اصلا اینجوری نمیشه ...خطمون هم عادی نکنند می تونند کاری کنند که همه شرکتا بتونن روی فیبر که در انحصار خودشونه سرویس بدند (که البته از مخابرات بعیده)
مخابرات با این اقدام اینترنت دیال آپ رو از بین می بره چون خیلی به صرفه میشه برای کسایی که قبلا از اینترنت دیال آپ استفاده می کردند و کار به خصوصی هم تو اینترنت ندارن اما برای ما میشه فاجعــــــــــــــــه.
اینترنت 128 با سرعت دانلود 16 بخوره تو سرشون .
یعنی ما اینقدر با پشتیبانی تماس گرفتیم یه کلمه حرفی نزدند که افت سرعت برای اینه ! یعنی اونا هم بی خبر بودن ؟
آخه نباید به ما که مشترک قدیمی هستیم یه خبر می دادن از دت ها قبل که حداقل به فکر باشیم و بریم سراغ یه اینترنت دیگه ... واقعا که !
من فکر نکم این کابل بر گردان واسه این باشه که ما بتونیم از شرکت های دیگه سرویس بگیریم چون اینجوری به ضرر مخابرات می شه .
آخه بدبختی اینه وایمکس هم بدتر از اینه
من توی این یکسال و نیم که هیچ جا بهمون سرویس نمیداد هم وایمکس و هم وایرلس را تجربه کردم و هیچکدومشون خوب نبود
ایرانسل که سرعت 12 تا 14 کیلوبایت بود سرعتش و پینگش هم بالا بود و بعضی وقتا یکی دو روز اصلا مودمم آنتن نمیداد و ....
مبین نت هم به خاطر سیگنال کم مجبور شدم یک آنتن outdoor بخرم که بازم سرعت پایین بود و ....
اسپادان رو هم امتحان نکردم
این آخری ها هم یکی از رفقام از نداگستر اینترنت داشت مجبور شدم دویست و خورده ای بدم دو تا نانو استیشن و از اینترنت اون بگیرم که خیلی خوب بود اگه نفروخته بودم تجهیزات وایرلس رو، حتما بر میگشتم روی همون سرویس واقعا شبانش خیلی حال میداد.
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
فکر نکنم با این وضع بزارن رو 16 دانلود رو. میزارن روی همون 128 به بالا که زودتر ترافیک مصرف بشه و پول بیشتری گیرشون بیاد
منم که گفتم: توهم و رویا
نه بابا وقتی میگن اینترنت 128 یعنی سرعت دانلود 16 در بهترین حالت ! پر سرعت از نظر این عقب افتاده ها یعنی این !
باید تا فردا صبر کرد .... حیف که ارزشش رو ندارن وگرنه بلند می شدم می رفت اونجا هر چی از دهنم در میومد بارشون می کردم.
دوستان کابل برگردان یعنی اینکه میخوان به یه عده سرویس جدید بدن، مثلاً کابل بکشن یا..
فیبر نوری که جدیدتره رو هیچوقت مسی نمیکنند
اما اگر که بخوان نامحدود کنن، فردا قراردادم رو فسخ میکنم، مسخره کردن، اگه میبینید، مثلاً توی تهران مخابرات سرویس نامحدود میده، اما در کنارش شرکتهای دیگه هستن که با سرعت بالا میدن اما محدود،
واسه ما که فیبر نوری هست و فقط مخابرات این بدترین حالت ممکن هستش، الان با 20تومن ماهیانه سرعت 2مگ دارین، از این به بعد، باید 80تومن یعنی 4برابر واسه همین سرعت بدین، در حالیکه اکثراً 3گیگ ماهیانه براشون کافیه
اما تک تعرفه ایش مسخره ترین قسمتشه، بابا برن جمع کنن، نخواستیم، همین چند وقت پیش سرویسها رو عوض کردن،
به خدا میوندم چی بگم، مخابرات تهران سرویس محدود روی قبض میده( تازه اونم چندین سرعت داره)، اما در کنارش بیشتر از 20شرکت adsl سرویس محدود میدن، حالا مایی که گیر مخابرات افتادیم و ازهیچ جای دیگری نمیتونیم سرویس بگیریم، باید به زور adsl محدود (فقط هم 128) بگیریم،
فردا صبح میرم مخابرات اگر 100% اینطور باشه درجا سرویس رو قطع میکنم!
از هرجایی شده میگیرم اما از مخابرات نمیگرم
Last edited by File not found; 03-08-2011 at 19:09.
دوست عزیز من خودم وایمکس ایرانسل دارم تا حالا که راضی بودم با ابنکه در محدوده ی قرمز هستم.
من الان با پشتیبانی همین 2030 تماس گرفتم اون هم بی اطلاع بود که با مشترکین قدیمی می خوان چی کار کنند اما گفت که به احتمال زیاد اینترنت شما هم 128 میشه .
یعنی به این آسونی قرارداد ما فسخ میشه ؟ خب پس جبران بقیه روزهایی که ما باید استفاد می کردیم تا تاریخ انقضای سرویس برسه رو کی میده !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)