میگم چه طوره توی Community با نام کاربری بچه ها رو ثبتشون کنی؟
راستی برنامه بازی ها یکمی سخت نیست آخه اگه دقت کنی اصلا هفته خاصی توی این Community وجود نداره یعنی مثلا الان میشه بازی دهم رو یه نفر انجام بده. این مشکل چه جوری حل میشه؟
میگم چه طوره توی Community با نام کاربری بچه ها رو ثبتشون کنی؟
راستی برنامه بازی ها یکمی سخت نیست آخه اگه دقت کنی اصلا هفته خاصی توی این Community وجود نداره یعنی مثلا الان میشه بازی دهم رو یه نفر انجام بده. این مشکل چه جوری حل میشه؟
Last edited by vahidgame; 01-03-2010 at 01:12.
آره دیگه توی اون مود با اسم کاربری تیمها ثبت میشن اما توی جدول رده بندی بجای اسم همون عددهایی که توی لیگ قبل بود بازم همونجوری خواهد بود و اسم ثبت نمیشه .
چرا هفته ها مشخص هستن . تا دو هفته رو کامل برگزار کنیم وارد هفته بعدی نمیشیم تا نظم بازیها بهم نخوره .
حسین جان اگه در موردی چیزی نظر میخوای من تا یه ساعت دیگه هستم.
سلام بر همه.
حسین جان من به عنوان یه کسی که در این بازی یکمی تجربه دارم یه نظری داشتم. این آپشن فایل جدید درسته که مثلا باعث بازی درگیرانه بشه و مثلا برای گل زدن باید برنامه داشته باشی ولی یه سری مشکلات داره.من الان با چلسی با ترکیب جدیدش با هرتیمی بازی کردم نیمه اول حداقل 2 گل خوردم تازه اون گلها هم با خلاقیت بالای تیم حریف و سرعت بالایی که دارن گل شدش. اگه توجه کنی تیم من تقریبا بهترین دفاع رو داره و من خودم در زمینه دفاع کردن خیلی قوی هستم. الان مثلا با بوردو بازی کردم نیمه اول 3 بر 1 باختم. فکر کنم اینجوری بازی خیلی هیجان نداشته باشه چون مثلا من می دونم که هر چه قدر هم خوب دفاع کنم توی هر بازی حداقل 2 گل می خورم.
حسین جان من مسئله ای برام نیست فوقش همه بازیها گلهای زیادی می خورم ولی فکر کنم خیلی این طبیعی نباشه. من با سخت شدن خیلی زیاد بازی موافقم ولی نه اینکه مثلا من بدونم با هر تاکتیکی بازم مغلوب حریف میشم یا حداقل گلهای زیادی می خورم. به نظر من یکمی باید با فکر همه این آپشن فایل رو تغییر بدیم. مثلا الان قدرت دروازه بان ها رو یکمی زیاد کردی ولی عملا خیلی توی بازی تاثیر نداره چون کلا کونامی دروازه بانها رو توی این شماره بد ساخته و با زیاد کردن اونا شاید فرق زیادی نکنه حتی مثلا پیترچک هم گلهای بچه گونه می خوره که شاید توی فوتبال محلی هم همچنین گلهایی خورده نشه. نظرت چیه؟
فقط اینو بگم که من میخوام مسابقات بهتر بشه و هدفم چیز دیگری نیست. مطمئن باش که بعد از چند بازی به این مسئله که گفتم می رسیم. پس اگه از اول درستش کنیم شاید بهتر باشه.
سلام به همگي
من يك پيشنهاد داشتم كه ميتونيد به نفر اول يه تي شرت بازي رو بديد !
حسين اين سايت رو نگاه كن :
قيمتش هم خوبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فكر كنم بهتر از پول باشه
يه چيزي ميشه مثله همون نقد Cod : MW2 يادش بخير !
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
ميتونيم به نفر دوم هم از اين ها بديم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد چه جوری اینو به بچه ها بدیم؟
حالا اینو ول کن شهاب نظرت در مورد اون مطلب بالا چیه؟ تا حالا بازی دوستانه انجام دادی؟
وحید جان فکر نمی کنم اینقدر که تو می گی بازی سخت شده باشه
من با تیم خودم چلسی - بارسا - منچستر - لیورپول - یونتوس و اینتر رو شکست دادم و به رئال و میلان باختم
در کل تو این 7-8 تا بازی فکر نمی کنم بیشتر از 6 تا گل خورده باشم !
احتمالا دلیل پیروز نشدنت اینه که نمی تونی بازی رو کنترل کنی و در حمله ها عجله می کنی
یادمه تو بازی با اینتر 25 دقیقه پاسگاری کردم تا آخرش تونستم گل بزنم
سعی کن با پاس های زیاد ، پاس های رو به عقب ، عوض کردن منطقه با پاس های بلند و 1-2 کردن و حمله از کناره ها کم کم به دروازه حریف نزدیک بشی
در دفاع هم سعی کن با عجله روی پای بازیکن صاحب توپ نری و بیشتر سعی کن پاس ها رو قطع کنی و حرکت های در عمق حریف رو کنترل کنی ، دفاع کردن در مقابل کامپیوتر کار واقعا راحتیه ، چون بیشتر حرکاتش تکراریه و کاملا میشه پیش بینی کرد چه کاری می خواد انجام بده ، فقط باید به این نکته توجه کنی که بازیکن های حریف از بازیکن های تو قوی تر هستند و باید بیشتر مراقب باشی
خوب ميفرستيم دمه خونه ي كسي كه برنده شده
من كه نظرم فرقي نداره
ولي من همونطوري كه قبلا بهت گفتم خيلي تو دفاع ضعيف هستم و براي همين بازيكن دفاعي زياد خريدم و كلا هميشه گل زياد ميخورم !
حسین جان کجایی داداش ؟ بیا که واسم دوباره مشکل ارور پیش اومده . چیکار کــنــم ؟
البته الان رفتم مثلا با لیون بازی کردم 2 بر صفر بردم. ولی فکر کنم مثلا اگر از agility بازیکنان کم نشه بهتره یا حداقل در حالت دیفالت بازیکن از سرعت اونا یکمی کاسته باشه.
حسین جان من بازم میگم با سخت شدن بازی مشکل ندارم ولی با غیر طبیعی بودن بازی مشکل دارم. میدونم خیلی تو گیم پلی بازی کار کرده و همه میدونن که در این زمینه استاد هستی ولی فکر کنم هر کاری کنیم مثل فوتبال واقعی نمیشه چون توی فوتبال واقعی زمان بازی حداقل 3 برابر زمانی هست که ما توی این بازی می کنیم و به خاطر همین فوتبال واقعی صد در صد سرعتش از بازی ما کمتر هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)