تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 428 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

خیلی متشکرم
    پس ظاهرا تا ۹۹ لار ندی نمی تونی بازی که ساختی رو بفروشی که اونم به نظر میاد به ایرانی نمیفروشن. درسته ؟

در ضمن ... چه امکاناتیش کمتره ؟ حتما باید بازی که می سازی به سبک Unreal Tournoment باشه یا هر جور بازی می شه با UDK ساخت ؟ مثلا می تونم بازی مثل تتریس براش بسازم ؟
    با چه زبان برنامه نویسی میشه براش برنامه نوشت ؟

خیلی متشکرم
    سلام
    هر سبکی که دوس داشته باشی میشه باهاش ساختتتریس؟به کلاس یو دی کی نمیخورهزبان برنامه نویسیش آنریل اسکریپت هستش.کلا از C++ و Java تشکیل شده
    یه خبر دیگه

اپیک آنریل انجین 3 نسل بعدی را نشان خواهد داد

هفته ی دیگر در جریان کنفرانس بازی سازان، اپیک قرار است فناوری نسل بعدی خودش را در رابطه با آنریل انجین نشان بدهد. این رونمایی پشت درهای بسته خواهد بود.
    امروز رییس اپیک گیمز یعنی مایک کپس با اعلام این خبر گفت: «این رونمایی از فناوری جدید کاری خواهد کرد نفس بیننده ها در سینه حبس شود. یاد زمانی افتادم که برای اولین بار می خواستیم آنریل انجین 3 را به دنیا نشان بدهیم و دیدیم که مردم چه عکس العملی نشان دادند. مثل این است که بخواهیم آنریل انجین را دوباره از اول ببینیم.»
    ابزارهای جدید آنریل انجین تنها به تعدادی از استودیوهایی که امتیاز استفاده از این موتور را دارند، شریک های اپیک، مشتری های انتخابی و تعداد محدودی خبرنگار نشان داده خواهند شد.
    کنفرانس بازی سازان سه شنبه ی هفته ی دیگر آغاز خواهد شد.
    ==============
    احتمالا می خواد تکنولوژی کینکت رو اضافه کنه

2. 4 کاربر از aliscan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پس خیالم راحت شد
    تتریس رو نمی خوام با آنریل بسازم ... فقط می خواستم بدونم تا چه حد دست آدمو باز می زاره

در ضمن ... یه جایی دیدم با UDK برای IPhone هم بازی ساخته بودند. این درسته ؟ از سنسور های حرکتی IPhone هم میشه استفاده کرد یا نه ؟ Mac OS لازمه یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

پس خیالم راحت شد
    تتریس رو نمی خوام با آنریل بسازم ... فقط می خواستم بدونم تا چه حد دست آدمو باز می زاره

در ضمن ... یه جایی دیدم با UDK برای IPhone هم بازی ساخته بودند. این درسته ؟ از سنسور های حرکتی IPhone هم میشه استفاده کرد یا نه ؟ Mac OS لازمه یا نه؟

انریل انجین نه نه udk رو صد دفعه توی این فروم گفتم فکر کنید یه انیجن جداست .خروجی کامل می ده.امکانات بسیار زیادی برات داره از جمله:
    ساخت محیط به راحتی هرچه تمام تر . اصلا شما فکر کن داری با تری دی مکس کار می کنی که صد البته سرعت ساخت محیط توی این بسیار زیادتره.
    -انواع نور پردازی ها که شما می تونی بهترین تصاویر رو ازش دربیاره . ((همین چند وقت پیش طمع کردم یه صحنه درست کردم در حد کرایسیس اومدم رندر کنم اولای رندر ویندوزم کرش کرد .تازه موقع رندر هم درجه سی پی یوم رسید به 49 درجه .restart کرد و از اون موقع فن سی پی یوم صدا می کنه.نتیجه گیری : هیچ وقت با یه سیستم ضعیف این کار رو نکنید))
    فیزیک فوق العاده. توش می تونی از پاره کردن یه پارچه بسازی تا خراب کردن یه ساختمون . ((این اخری رو خودم ساختم اگه وقت کردم به همراه اموزش ساختش اینجا میزارم))
    قابلیت ساخت هر نوع انیمیشنی یا صحنه های انیمیشنی با استفاده از Matine . مثلا فکر کن شما می خوای صحنه ای بسازی که مثلا توی اون وقتی پلایر به دری رسید اون در بازه بشه . یا اصلا نه وقتی به همون در رسید یه صحنه انیمیشنی اجرا بشه که توی اون در بالا بره دوربین تکون بخوره یا کارهای دیگه . از جمله امکانات جدیدی که به این بخش اضافه شده فعلا اسمش رو یادم رفت ولی باهاش می تونی مش ها رو به صورت جدا انتخاب کنی .
    -بخش cascade ساخت افکت های تصویری مثل اتش -دود-یا مثلا شلیک به یک جا طوفان -گرد و غبار و خیالت رو راحت کنم توی این بخش می تونی از غبار یا خاک بسازی تا حتی خالی شدن اب توی یه لیوان .
    من تازه 1 دهم امکاناتش رو برات گفتنم مطمئن باش شما هر کاری رو که دلت بخوای می تونی با این نرم افزار بسازی و همچنین هر بازی از فوتبال و شطرنج و pinbal و تتریس بگیر تا gears of ware و امثال اون .
    --------------------
    در مورد سوال دومت : از فکر کنم دو نسخه قبل به این ور قابلیت چند پلتفرمی به این محصول اضافه شده که پلتفرم جدیدش Iphone که واقعا با تمامی امکانات هم اورده شما می تونی از تمامی امکاناتش استفاده کنی . اصلا یه چیزی برو توی سایت udk.com صفحه مخصوص به موبایل و دوموی معرفی امکانات این پلتفرم رو ببین . دیگه خودت قانع میشی .در ضمن mac os هم نیازی نیست.

5. 5 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

ورژن جدید nFringe هم ریلیز شد:حس ترجمه نیست خودتون ببینید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لینک مستقیم :
    کد:

7. 4 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

احتمالا می خواد تکنولوژی کینکت رو اضافه کنه
    کینکت رو فکر نکنم . اینجور که تو فرومای خارجی بحث بود انگار قدرت موتور رندرش دو برابر میشه !!میدونید یعنی چی؟یعنی دیگه ساخت بازی با قابلیت سه بعدی هم به سادگی ادیتوراشه!!!!(شاخ در می آوریم)یه سری چیزای دیگه که مخصوص کرای بود رو هم میگفتن اضافه شده و قابلیتای ترین هم توش دگرگون میشه.
    اینا همه شایعس ولی خوب امکانش هست.اینطور که مسئولای اپیک از انجین تعریف کردن احتمالا قراره بترکونه.

9. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

برادر من کینکت رو همین الان بحث روشه که توی udk استفاده کنن. یه سری به فروم اپیک بزن.

11. 3 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید اگه سوالم خیلی ابتداییه

چطور میشه انیمیشن کاراکتر ها رو از MAX برد توی UDK ؟
    باید از Bone یا Bipe استفاده کرد ؟

متشکرم

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام
    ببخشید اگه سوالم خیلی ابتداییه

چطور میشه انیمیشن کاراکتر ها رو از MAX برد توی UDK ؟
    باید از Bone یا Bipe استفاده کرد ؟

متشکرم
    سلام
    آره صد در صد باید Bone داشته باشه کاراکترواسه انیمیشن هم یه پلاگین بنام ActorX هستش که همراه خود انجین یو دی کی هستش (داخل پوشه Binaries)باید رو مکس نصب کنید و بعد خروجی بگیری با پسوند Psa

14. 2 کاربر از aliscan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    آره صد در صد باید Bone داشته باشه کاراکترواسه انیمیشن هم یه پلاگین بنام ActorX هستش که همراه خود انجین یو دی کی هستش (داخل پوشه Binaries)باید رو مکس نصب کنید و بعد خروجی بگیری با پسوند Psa
    خیلی خیلی متشکرم چه عالی ... حالا چطور میشه انیمیشن ها رو ذخیره کرد ؟
    مثلا ممکنه یک کاراکتر ۱۰ - ۱۲ تا انیمیشن مختلف داشته باشه ! انیمیشن ها رو کجای MAX بسازم ؟ یکی یکی باید ساخت و اکسپورت کرد ؟

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خیلی متشکرم چه عالی ... حالا چطور میشه انیمیشن ها رو ذخیره کرد ؟
    مثلا ممکنه یک کاراکتر ۱۰ - ۱۲ تا انیمیشن مختلف داشته باشه ! انیمیشن ها رو کجای MAX بسازم ؟ یکی یکی باید ساخت و اکسپورت کرد ؟
    سلام

من به شما پیشنهاد میکنم کل این تاپیک رو مطالعه کن همه اینایی که میپرسی قبلا در موردش بحث شده .
    هم زودتر به جواب میرسی هم دوباره کاری نمیشه .

در مورد سوالت :
    شما هر تعداد که میخوای انیمیشن بساز رو کاراکترت بعد بوسیله همون التور ایکس هر بخشش رو خواستی بیار تو انریل مثلا میگی از فریم x تا y رو برام ایمپورت کن که با فرمت PSA ذخیره سازی میشه .

یه سری آموزش هم به صورت تصویری هست که همه باید ببینن :
    از این شروع کن :
    کد:
    اینم آموزش مخصوص وارد کردن اسکلتال مش به انریل :
    کد:
    ممنون
    Last edited by iload; 27-02-2011 at 06:50.

17. 4 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •