تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 472 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بر اساتید عزیز
    تقریبا یک هفته مونده سمند ef7 پایه گاز سوزم را تحویل بگیرم امروز یه پیام اومد مبنی بر اینکه شما به صورت اختیاری میتونید خودرو خودتون را با سمندی که سیستم مولتی پلکس هست عوض کنید و و قتی به نمایندگی رفتم اونا گفتن اگه بخوام میتونم حدود 254 هزار تومن دیگه بدم و با تحویل 20 روز دیگه سمند مولتی پلکس دوگانه سوز بهم تحویل میدن کلاس خودرویی که من ثبت نام کردم 29111 هست گفتن اگه عوضش کنم بهم خودرو کلاس 29110 تحویل میدن. بنظر شما چیکار کنم؟ من خودم شک دارم آخه تا حالا خودرو ef7 پایه گاز سوز که مولتی پلکس باشه ندیده و نشنیده بودم ، نکنه به این بهونه ها شرکت بزنه زیر قولش و خودرو را به موقع تحویل ندن و یا اینکه با یه خودروی دیگه که تک سوز هست عوض کنن چون دوگانه بودن یکی از ملاک های اصلی انتخاب منه.
    اصلا به نظر شما سیستم سخن گو سمند با مولتی پلکس چه تفاوت هایی داره و کدومش بهتره؟ و میصرفه که 250 تومن بیشتر بابتش بدم؟
    لطفا اگه کسی اطلاعات دقیقی داره راهنمایی کنه. و دقیقا تفاوت هاشو بگید.
    ممنون

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بر اساتید عزیز
    تقریبا یک هفته مونده سمند ef7 پایه گاز سوزم را تحویل بگیرم امروز یه پیام اومد مبنی بر اینکه شما به صورت اختیاری میتونید خودرو خودتون را با سمندی که سیستم مولتی پلکس هست عوض کنید و و قتی به نمایندگی رفتم اونا گفتن اگه بخوام میتونم حدود 254 هزار تومن دیگه بدم و با تحویل 20 روز دیگه سمند مولتی پلکس دوگانه سوز بهم تحویل میدن کلاس خودرویی که من ثبت نام کردم 29111 هست گفتن اگه عوضش کنم بهم خودرو کلاس 29110 تحویل میدن. بنظر شما چیکار کنم؟ من خودم شک دارم آخه تا حالا خودرو ef7 پایه گاز سوز که مولتی پلکس باشه ندیده و نشنیده بودم ، نکنه به این بهونه ها شرکت بزنه زیر قولش و خودرو را به موقع تحویل ندن و یا اینکه با یه خودروی دیگه که تک سوز هست عوض کنن چون دوگانه بودن یکی از ملاک های اصلی انتخاب منه.
    اصلا به نظر شما سیستم سخن گو سمند با مولتی پلکس چه تفاوت هایی داره و کدومش بهتره؟ و میصرفه که 250 تومن بیشتر بابتش بدم؟
    لطفا اگه کسی اطلاعات دقیقی داره راهنمایی کنه. و دقیقا تفاوت هاشو بگید.
    ممنون
    همون سخنگو بردارید بهتره ، مالتی پلکس زیاد هنگ میکنه و تاجایی که دیدم دردسرساز بوده ، این سیستم به جای سیم کشی یک برد الکترونیکی داره که تمامی قطعات برقی ماشین به این برد متصل هستند و برد میتونه تشخیص بده کدوم قسمت برقی خودرو در چه وضعیتی هست .
    وضعیت شیشه ها ، دربها ، گیج بنزین و ... به عهده مالتی پلکس هست اما به نظرم نیازی به این سیستم ندارید .

3. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

همون سخنگو بردارید بهتره ، مالتی پلکس زیاد هنگ میکنه و تاجایی که دیدم دردسرساز بوده ، این سیستم به جای سیم کشی یک برد الکترونیکی داره که تمامی قطعات برقی ماشین به این برد متصل هستند و برد میتونه تشخیص بده کدوم قسمت برقی خودرو در چه وضعیتی هست .
    وضعیت شیشه ها ، دربها ، گیج بنزین و ... به عهده مالتی پلکس هست اما به نظرم نیازی به این سیستم ندارید .
    دوست عزیز درصورت امکان کاملتر توضیح بدید منظورتون از هنگ کردن چیه آیا تو همه مالتی پلکس ها اینطوری بوده یا فقط چند مورد خاص را دیدید؟ و اینکه گفتید وضعیت شیشه ها ، دربها ، گیج بنزین و ... به عهده مالتی پلکس هست یعنی چی؟
    خودتون تا حالا خودرویی که مولتی پلکس باشه داشتید؟ از بقیه دوستان که این سیستم را داشتن لطفا معایب و مزایاشو بفرمایید. آیا راضی هستید؟ یا شما هم سیستم سخنگو را ترجیح میدید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام. من امروز واسه اولین بار بنزین زدم!
    جوگیر شدم گفتم تا جایی که میخوره پر کنم! 67 لیتر (60 +7 لیتر) پر کرد! بعدا فهمیدم کلاه سرم رفته چون باک سمند 66 لیتر بیشتر نیست! )) :| امان از این...
    بگذریم
    من هوس کردم برم گیج روغن ها رو چک کنم ببینم چی به چیه، فقط گیچ روغن موتور که همون جلو بود رو یافتم! میشه یه آدرس دهی کنین بتونم بقیه گیج ها رو پیدا کنم؟
    راستی گفتن نداره ولی سمند EF7 بنزینی!
    ممنون و سپاسگذار
    خیلی مخلصیم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    London

پيش فرض

من قصد ثبت نام یک EF7 رو دارم.
    از اونجایی که فعلا در سایت ایران خودرو امکان ثبت نام پایه گازسوزش وجود نداره؛ خواستم از بچه هایی که اطلاع دارن بپرسم که آیا امکانش وجود داره که من مدل تک سوزش رو بگیرم و با حدود هزینه 1.200 خودم بدم بیرون با کپسول بزرگ گازسوزش کنن؟
    من به شرکت های دوگانه سوز کننده که زنگ میزنم و راجب سوالم میپرسم میگن که میشه و هیچ مشکلی نیست و این خودرو اصلا برای گاز طراحی شده و... از طرفی من امروز یکی از نمایندگی های ایران خودرو بودم که وقتی بهشون گفتم میخوام اینکار رو بکنم یکیشون گفت که سمند EF7 بنزینی رو نمیشه دوگانه سوز کرد! میگم چرا؟ میفرمایند خب نمیشه دیگه! دوباره با این شرکت ها تماس گرفتم و گفتم اینا همچین چیزی میگن! جواب این بود که توی بعضی ماشین ها که دوگانه سوز کردیم بعضا دیده شده چراغ چک روشن میشه و اون هم بخاطر 16 سوپاپ بودن این ماشینه و در کل مشکل خاصی نداره

حالا سوال من اینکه که اصلا آیا این ایده چقدر میتونه درست باشه که بنزینی ثبت نام فوری کنیم (286,356,000) و با گاز سوز کردنش حدود 30 برامون تموم بشه. من حقیقتش نمیتونم حدود 33-34 هزینه کنم و مدل گازسوز رو از بازار سیاه! بخرم. از طرفی شرکت هم ثبت نام دو گانه نداره.
    راه حل شما چیه؟

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

از اونجایی که فعلا در سایت ایران خودرو امکان ثبت نام پایه گازسوزش وجود نداره؛ خواستم از بچه هایی که اطلاع دارن بپرسم که آیا امکانش وجود داره که من مدل تک سوزش رو بگیرم و با حدود هزینه 1.200 خودم بدم بیرون با کپسول بزرگ گازسوزش کنن؟
    من به شرکت های دوگانه سوز کننده که زنگ میزنم و راجب سوالم میپرسم میگن که میشه و هیچ مشکلی نیست و این خودرو اصلا برای گاز طراحی شده و... از طرفی من امروز یکی از نمایندگی های ایران خودرو بودم که وقتی بهشون گفتم میخوام اینکار رو بکنم یکیشون گفت که سمند EF7 بنزینی رو نمیشه دوگانه سوز کرد! میگم چرا؟ میفرمایند خب نمیشه دیگه! دوباره با این شرکت ها تماس گرفتم و گفتم اینا همچین چیزی میگن! جواب این بود که توی بعضی ماشین ها که دوگانه سوز کردیم بعضا دیده شده چراغ چک روشن میشه و اون هم بخاطر 16 سوپاپ بودن این ماشینه و در کل مشکل خاصی نداره

حالا سوال من اینکه که اصلا آیا این ایده چقدر میتونه درست باشه که بنزینی ثبت نام فوری کنیم (286,356,000) و با گاز سوز کردنش حدود 30 برامون تموم بشه. من حقیقتش نمیتونم حدود 33-34 هزینه کنم و مدل گازسوز رو از بازار سیاه! بخرم. از طرفی شرکت هم ثبت نام دو گانه نداره.
    راه حل شما چیه؟
    من که جای شما باشم صبر میکنم تا دوگانه ش رو سایت بیاد بعد ثبت نام کنم، اخه مسلما موتور پایه گاز استهلاک موتوریش از بنزینی که دستی گازسوز شده کمتره.احتمال داره برا مبعث بذارن.

8. این کاربر از mehdi_halla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

راه حل شما چیه؟
    من هم با نظر مهدی عزیز موافقم اصلا این کارو نکنید ماشین صفر حیفه که بدی بیرون پشتش کپسول بزارن.
    حتی اگه بیرون هم بتونن دوگانه کنن دوگانه کارخونه با بیرون زمین تا آسمون فرق میکنه. باز هم خودتون صلاح میدونید.

10. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راه حل شما چیه؟
    یه سوال، چرا انقدر اصرار دارین که دوگانه بخرین؟ بنزینیش که بهتره.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام تو یه جا دیده بودم یسری ef7 ها که شماره بدنه یا موتورشون نمیدونم اولش c یا b بود مشکل دار دراومده و یسری هم موتورشون خوب دراومده. آیا این واقعیت داره و از دوستان کسی در این مورد اطلاع دقیقی دارید لطفا اگه از دوستان هرکسی در این مورد اطلاع دقیقی دارید لطفا راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    London

پيش فرض

یه سوال، چرا انقدر اصرار دارین که دوگانه بخرین؟ بنزینیش که بهتره.
    فاصله‎م از محل کارم زیاده و مبلغ زیادی صرف هزینه بنزین میشه.
    در کل اولین تجربه گاز سوز منه! تحقیق کردم دیدم بهنرین ماشین گازسوز ایران همین هست. از طرفی اگه میخواستم بنزینی بخرم ترجیح می‎دادم یه موتور TU5 بخرم. اصلا به سمند فکر نمیکردم!
    حالا شاید دوستان بگن که هزینه گاز و بنزین در دراز مدت فرقی نداره و... ولی من ماشین رو نهایتا 2-3 سال بخوام نگه دارم و از همین بابت هم هست که میخوام صفر بخرم.
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •