سلام کمال جان.
مخلصم.
اگه اوضاع پارس خوب شده، کوچ کنیم بریم اونجا!
راستی آمار دانلود شبانه هاش رو داری؟؟؟
سلام کمال جان.
مخلصم.
اگه اوضاع پارس خوب شده، کوچ کنیم بریم اونجا!
راستی آمار دانلود شبانه هاش رو داری؟؟؟
سلام حامد جون. نوکرم.
تا ببینیم مخابرات کی قضیه رانژه رو اوکی میکنه.
راستش امار دانلودو از یکی دو نفر گرفتم میگن بهتر شده نسبت به قبل. البته ساعتای رایگانش تغییر کرده.
Last edited by NeORiN; 16-09-2012 at 15:21.
فدای تو.
پس اگه اینجور باشه،که خیلی عالی میشه.
رانژه ازاد بشه،میرم پارس.نظرت چیه؟؟؟
من و چند نفر از دوستام داریم از پارس آنلاین فرار میکنیم اونوقت شما میخوای کوچ کنی ؟؟؟
اوضاع شبانه بهتر شده میشه با 128 شبی 700 مگ گرفت
فعلا که مخابرات بدجور لج کرده. جریمه هم شده سر این رانژه ها.
فکر کنم سرویس یه مگ سرعت خوبی بده...
اقا رانژه اوکی شد بریزید نوین نت
پارس نابوده اگرچه ثابت پاش نیستم ولی از دور میشنوم
مبین نت هم بد نیست 2 3 تا از دوستام دارن سرعتشون الان که یک ماه گذشته مثل روز اول شبانه با روزانه یکیه فقط یکم گرونه
صبح اول وقت میرم که نامه قطع کردن بفرستم
سلام به دوستان و اساتید
من فعلا پارس دارم یک هفته دیگه تموم میشه .
نظر صاحبنظران و دوستان رو میخوام بنظرتون از کجا ADSL بگیرم
PING پایین برام خیلی مهمه
دست همتون درد نکنه
همین الان از یک نفر که از نوین نت داره پرسیدم این چیزی هست که اون به من گفت
آره خوبه من که ازش راضیم. خودم اول میخواستم سرویس بگیرم کلی تحقیق کردم دیدم سرعت نوین نت توی آمار سایت SPEEDTEST از همه شرکت ها بیشتره بعدش یه سرچ زدم تاپیکای شرکت های مختلف رو خوندم دیدم نوین نت بهتر از بقیه س ... قیمت ش هم خیلی ارزونه نسبت به سرویسی که میده.
سرعت شبانه الان 1 ماهه بین 50 تا 55 هست. میتونم 1 گیگ دانلود کنم. پینگش خوبه نسبتا... البته من کارم به پینگ نمیخوره واس همین زیاد نمیدونم بقیه چجوریه پینگشون ولی مال نوین نت برا تهران 50 تا 55 و برای 4.2.2.4 دوربره 170 هست. تا اونجا که خبر دارم فکر کنم فقط فن آوا پینگش بهتر باشه...
داداش به نظرم میصرفه بخریش... اصلا هیچ مشکل دیگه ای مثل قطعی تایم اوت و... هم نداره؛ من همیشه هروقت دکمه مودم رو زدم روشن شده چراغ ADSL ... البته DNS بعضی موقعا اذیت میکنه که خوب مشکلی نیست میتونی دستی با یه DNS عمومی عوضش کنی...
خب حالا صبح همگی بریزین از پارس آنلاین قطع کنین و برین سراغ نوین نت از اون بگیرین فقط وقتی گرفتین لطفا پهنای باند رو !!!! نکنین بذارین به همه برسه
نه بابا هنوز مخابرات درست نشده رفتم نت گستر گفت مخابرات اصلا جوابگو نیست و زمانی برای پایان این کار اعلام نکرده باید همچنان ایستاد من که امروز زنگ میزنم روابط عمومی شبکه خبر میگم تا ببینیم اونها کاری برامون میکنن
این هم تست امروز با سرور تهران ساعت 17:55
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد موندم
پارس به چی مینازه به سرعت یا پینگ ؟؟؟؟
Last edited by amir1024; 18-09-2012 at 16:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)