تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 253 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتان
    بنده در یکی از شهرهای استان البرز هستم .
    با جستجویی که درباره گوشی های با سیستم عامل آندروید داشتم اکثرا قیمتی بالاتر از این گوشی داشته اند و تنها چند مورد از آنها در رنج قیمت همین گوشی بودند ولی نسخه آندروید مربوط به آنها قدیمی(و وضوح QVGA) است و چنانچه بخواهیم نرم افزارهای جدید نوشته شده بر آنها اجرا شود باید سیستم عامل آن ارتقا یابد که همچنان که می دانیم این کار با ریسک همراه است.
    و برای اینکه خیالمان از بابت نصب نرم افزارهای جدید راحت باشد بهتر است گوشی با جدیدترین سیستم عامل آندروید را بخریم که قیمتی دو برابر این گوشی را دارند.
    و بنده با مطالعه این تاپیک تا جایی که فهمیدم کمتر مشکلی بوده که در این گوشی آزاردهنده و غیرقابل حل بوده باشد.
    اگر مکانی با قیمت مناسب مربوط به این گوشی یا گوشی های بهتری با همین امکانات و قیمت قابل تحمل نسبت به برتریش می شناسید اعلام کنید ممنون می شوم.

داره خودمونی میشه manmikrobam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است

پيش فرض

با جستجویی که درباره گوشی های با سیستم عامل آندروید داشتم اکثرا قیمتی بالاتر از این گوشی داشته اند و تنها چند مورد از آنها در رنج قیمت همین گوشی بودند ولی نسخه آندروید مربوط به آنها قدیمی(و وضوح QVGA) است و چنانچه بخواهیم نرم افزارهای جدید نوشته شده بر آنها اجرا شود باید سیستم عامل آن ارتقا یابد که همچنان که می دانیم این کار با ریسک همراه است.
    و برای اینکه خیالمان از بابت نصب نرم افزارهای جدید راحت باشد بهتر است گوشی با جدیدترین سیستم عامل آندروید را بخریم که قیمتی دو برابر این گوشی را دارند.
    و بنده با مطالعه این تاپیک تا جایی که فهمیدم کمتر مشکلی بوده که در این گوشی آزاردهنده و غیرقابل حل بوده باشد.
    اگر مکانی با قیمت مناسب مربوط به این گوشی یا گوشی های بهتری با همین امکانات و قیمت قابل تحمل نسبت به برتریش می شناسید اعلام کنید ممنون می شوم.
    درود
    دوست عزیز پیشنهاد میکنم از نماینگی خود سامسونگ گوشی رو تهیه بفرمایید
    در بازار و اینترنت ممکنه قیمت ارزونتری گیر بیاد اما از اصالت لوازم جانبی نمیشه خیلی اطمینان داشت(هیچ ارزونی بی دلیل نیست)
    مثلاً اگر باتری اصلی نباشه و بعد از مدت کمی از بین بره یه خرجی رو دستون میزاره
    علاوه بر این،باتری اصلی هم کارایی خیلی فوق العاده ای نداره چه برسه به باتری فرعی
    این گوشی در کل و با توجه به قیمتش امکانات خوبی ارائه میده
    البته باید دید که شما چه توقعی از گوشی دارید
    این گوشی خیلی برای بازی کردن مناسب نیست به دلیل اینکه صفحه نمایش کوچک و کیفیت نسبتاً پائین داره
    برای موسیقی گوش کردن خوبه چون از نرم افزارهای اکولایزر دار میتونید استفاده کنید اما چون فیش 3.5 میلیمتری نداره باید یه هندزفری دوتیکه که حدود 15 هزار تومن قیمتشه براش تهیه کنید
    برای دیدن فیلم هم بد نیست به شرطی که در یک مکان مسقف باشید چون وضوح صفحه نمایش زیر نور مستقیم آفتا ب افتضاحه
    و البته برای دیدن هر نوع فایل نمایشی لازمه که قبل از لود کردن روی گوشی با استفاده از نرم افزارهای مبدل ، سایز فیلم رو مطابق با صفحه نمایش که 240x400 پیکسل هست تغییر بدید تا نمایش فول اسکرین حالش رو ببرید
    در مورد نرم افزارهای جانبی هم باید عرض کنم که اصولاً نرم افزار برای سیستم عاملهای دیگه مثل آندروئد و اپل فراوونی و تنوع بیشتری دارند
    در مورد ویندوز موبایل یه اشکال اساسی وجود داره و اون هم عدم آپدیت شدنش توسط ماکروسافته که بصورت آنلاین انجام نمیشه
    اما خود ماکروسافت معمولا برنامه های بیخودی مجانی زیادی رو در اختبار قرار میده
    در کل گوشی خوبیه
    بهترین چیزش wifi ، GPS ، bluetooth2 و باقی امکاناتیه که ارائه میشه
    با این قیمت دیگه اسمارت فون گیرتون نمیاد

3. 3 کاربر از manmikrobam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با تشکر
    این گوشی (اگر گیرم بیاد ) خیلی از نیازهای بنده را رفع خواهد کرد و از نظر من ضعف های این گوشی برایم قابل تحمل است
    انتظار من بیشتر از نظر نرم افزار است. و اگر بتواند بنده را از این همه پشت سیستم نشستن کمی آسوده کند کفایت می کند .
    از بازی هم اگر یک بازی سرگرم کننده درآن اجرا شود کافی است.
    Last edited by ms_srd; 05-03-2011 at 19:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

یه توصیه خیلی مهم:
    ببینید میتونید با تاچ این گوشی کنار بیاید
    من خودم تونستم ولی درکل یکم آزار دهندس حتما سعی کنید اول با گوشی کار کنید بعد اونو بخرید!!!

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

با سلام و خسته نباشید
    می خواستم ببینم هنوز این گوشی در بازار موجود هست یا نایاب شده ؟(چون طرفای ما که نیست )ٰ اگر تهران بیام کجا می تونم با قیمت خوب بخرمش؟
    منظور تان از نو چه نوع گوشی است از این بهتره قیمتش چطور ؟
    با تشکر.
    این گوشی از اولش نایاب بود
    ولی توی تهران به راحتی پیدا میشه

6. این کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

12

درود
    دوست عزیز پیشنهاد میکنم از نماینگی خود سامسونگ گوشی رو تهیه بفرمایید
    در بازار و اینترنت ممکنه قیمت ارزونتری گیر بیاد اما از اصالت لوازم جانبی نمیشه خیلی اطمینان داشت(هیچ ارزونی بی دلیل نیست)
    مثلاً اگر باتری اصلی نباشه و بعد از مدت کمی از بین بره یه خرجی رو دستون میزاره
    علاوه بر این،باتری اصلی هم کارایی خیلی فوق العاده ای نداره چه برسه به باتری فرعی
    این گوشی در کل و با توجه به قیمتش امکانات خوبی ارائه میده
    البته باید دید که شما چه توقعی از گوشی دارید
    این گوشی خیلی برای بازی کردن مناسب نیست به دلیل اینکه صفحه نمایش کوچک و کیفیت نسبتاً پائین داره
    برای موسیقی گوش کردن خوبه چون از نرم افزارهای اکولایزر دار میتونید استفاده کنید اما چون فیش 3.5 میلیمتری نداره باید یه هندزفری دوتیکه که حدود 15 هزار تومن قیمتشه براش تهیه کنید
    برای دیدن فیلم هم بد نیست به شرطی که در یک مکان مسقف باشید چون وضوح صفحه نمایش زیر نور مستقیم آفتا ب افتضاحه
    و البته برای دیدن هر نوع فایل نمایشی لازمه که قبل از لود کردن روی گوشی با استفاده از نرم افزارهای مبدل ، سایز فیلم رو مطابق با صفحه نمایش که 240x400 پیکسل هست تغییر بدید تا نمایش فول اسکرین حالش رو ببرید
    در مورد نرم افزارهای جانبی هم باید عرض کنم که اصولاً نرم افزار برای سیستم عاملهای دیگه مثل آندروئد و اپل فراوونی و تنوع بیشتری دارند
    در مورد ویندوز موبایل یه اشکال اساسی وجود داره و اون هم عدم آپدیت شدنش توسط ماکروسافته که بصورت آنلاین انجام نمیشه
    اما خود ماکروسافت معمولا برنامه های بیخودی مجانی زیادی رو در اختبار قرار میده
    در کل گوشی خوبیه
    بهترین چیزش wifi ، GPS ، bluetooth2 و باقی امکاناتیه که ارائه میشه
    با این قیمت دیگه اسمارت فون گیرتون نمیاد
    نه بابا بخیال این که الان داری میگی گوشیو باید ریخت دور بحجون خودم اینقدر وضعش بد نیست تنها مشکل تاچ هست:
    باطری اصلی که عالیه با کار معمولی و یکم آهنگ گوش دادن تا ۳ روز میره!!
    فیش ۳.۵ معضل بزرگی هست راستی بچه ها من یه هندزفری ۲ تیکه میخوام کشی داریم اینجا که تهران باشه و بتونه برام بگیره و بفرسته بعد باهاش حساب کنم من الان ۴-۵ ماهه هندزفری ندارم خواهشا اگه امکانش برای کسی هست دریغ نکنه!!
    خب لازم نیست حتما رزولیشنو تغییر بدی من خودم کلی فیلم divx با گوشیم دیدم اگه شما با مدیا پلیر سامسونگ پلی کنی خودش فول اسکرین میکنه
    اتفاقا وین موبایل ۶.۵ معروفه به نرم فزارهای زیاد و میدونید که نرم افزار چندان رزولیشن براش اهمیتی نداره
    من خودم الان منوی اصلیم ۵ ستونه کردم حدود ۵-۶ صفحه نرم افزار دارم/مدارکشم موجوده! نشون بدم؟!
    آره عدم آپدیت بده ولی خب رام که هست!!

از نظر من اگه تاچشو درست میکردن میتونست با hd2 رقابت کنه!!(و یکم صفحه بزرگ تر!!)
    با ۲۵۰ت بهترین گزینه هست شک نکنید!!

8. 2 کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نه بابا بخیال این که الان داری میگی گوشیو باید ریخت دور بحجون خودم اینقدر وضعش بد نیست تنها مشکل تاچ هست:
    باطری اصلی که عالیه با کار معمولی و یکم آهنگ گوش دادن تا ۳ روز میره!!
    فیش ۳.۵ معضل بزرگی هست راستی بچه ها من یه هندزفری ۲ تیکه میخوام کشی داریم اینجا که تهران باشه و بتونه برام بگیره و بفرسته بعد باهاش حساب کنم من الان ۴-۵ ماهه هندزفری ندارم خواهشا اگه امکانش برای کسی هست دریغ نکنه!!
    خب لازم نیست حتما رزولیشنو تغییر بدی من خودم کلی فیلم divx با گوشیم دیدم اگه شما با مدیا پلیر سامسونگ پلی کنی خودش فول اسکرین میکنه
    اتفاقا وین موبایل ۶.۵ معروفه به نرم فزارهای زیاد و میدونید که نرم افزار چندان رزولیشن براش اهمیتی نداره
    من خودم الان منوی اصلیم ۵ ستونه کردم حدود ۵-۶ صفحه نرم افزار دارم/مدارکشم موجوده! نشون بدم؟!
    آره عدم آپدیت بده ولی خب رام که هست!!

از نظر من اگه تاچشو درست میکردن میتونست با hd2 رقابت کنه!!(و یکم صفحه بزرگ تر!!)
    با ۲۵۰ت بهترین گزینه هست شک نکنید!!
    درود
    باطری اصلی خوبه اما دیدی وقتی به دو خونه میرسه چطور بسرعت باتری خالی میشه
    در مورد فیلمها هم همیشه که فیلم divx در اختیار نیست و بهترین کار تبدیل فرمت و رزولیشنه
    تازه من هواسم با تاچ گوشی نبود که شما اشاره کردی
    هرچند من کلاً خیلی باهاش مشکلی ندارم چون بعد از افتادن شور گرفتن گوشی نو از سرم ، زیاد با گوشی کار نمیکنم
    فقط میدونم که این گوشی وقتی بهش نیاز داشته باشم میتونه پاسخگوی مناسبی برای نیازهای من باشه و احتمالاً تا 3 ساله آینده در خدمتم باشه

10. این کاربر از manmikrobam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

درود
    باطری اصلی خوبه اما دیدی وقتی به دو خونه میرسه چطور بسرعت باتری خالی میشه
    در مورد فیلمها هم همیشه که فیلم divx در اختیار نیست و بهترین کار تبدیل فرمت و رزولیشنه
    تازه من هواسم با تاچ گوشی نبود که شما اشاره کردی
    هرچند من کلاً خیلی باهاش مشکلی ندارم چون بعد از افتادن شور گرفتن گوشی نو از سرم ، زیاد با گوشی کار نمیکنم
    فقط میدونم که این گوشی وقتی بهش نیاز داشته باشم میتونه پاسخگوی مناسبی برای نیازهای من باشه و احتمالاً تا 3 ساله آینده در خدمتم باشه
    منم همینطور

یه خورده اینجا سوت و کور نشده؟!

داره خودمونی میشه ali kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آره بابا.مگه میخوای با گوشی چیکار کنی؟با پولش یه کار دیگه میشه کرد!!
    یه نفر از بچه ها wave داشت بعد از یه ماه گفت میخوام galexy بخرم.گفتم ویو بهتره بابا.گالکسی همش خرج داره.یه توپی عوض کنی باید صد تومن بدی.ویو فقط بنزین و روغن میخواد!!!!بعد یه ساعت فهمید من موتورو میگم.

13. 2 کاربر از ali kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

چرا هم سوت شده هم کور شده
    گمون این گوشی دیگه سوراخی نداره که دوستان توش انگشت نکرده باشن و لذا از حیز اشتیاق خارج شده

15. این کاربر از manmikrobam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

حل مشکل تاچ گوشی

hkey local machin-system-gwe-touch-f ilter-min tap time
    بزارید رو 40 یا 30
    سافت ریست

17. 4 کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •