ممنوننم
ASUS چی؟
در ضمن برای من اصلا گرافیک مهم نیست چون خیلی اهل بازی نیستم و فقط کارایی سیستم مهمه
ممنوننم
ASUS چی؟
در ضمن برای من اصلا گرافیک مهم نیست چون خیلی اهل بازی نیستم و فقط کارایی سیستم مهمه
دوست عزیز من در مورد لپتاپم چیزی نگفتم بقیه دوستان میپرسن منم جواب میدم
از این گذشته کسی که لپتاپی رو با حدود قیمتی مطرح شده بیان میکنه فقط قیمت مهم نیست نوع کارکرد و نوع کانفیگ این دستگاه هم مهمه اگه این چیزا رو ندونن که نمیشه کسی نمیتونه فقط چون قیمتش اینقدره بره بخره
اون طرفی که میخواست لپتاپ بخره از کانفیگ لپتاپ من خوشش اومد سوال کرد منم جوابشو دادم و در مورد حرفی که اون بالا زدی خیلی از نوشته ها که تو این تایپیک هست و منم از اول تا اخرشو خوندم بچه ها در مورد لپتاپهای مختلف و نوع بازیهای اون و رنگ و صدا و خیلی چیزای دیگه بحث کردن و این بحثا از بحثای من به مراتب بیشتر بود تعجب میکنم چرا اون موقع این حرفایی رو که به من میزدید به اونا نگفتید .....
من نمیخوام در مورد این مسئله کوچیک با شما بحث کنم ولی اگه شما خودتونو بزارین جای من متوجه میشین که این حرفایی که به من زدید حق من نبود من نه میخوام پز چیزی رو بدم و نه چیزه دیگه هست من فقط هدفم این بود که به دوستان کمک کنم
پیشاپیش ازت معذرت میخوام دوست عزیز اگه ناراحت شدی
موفق باشی![]()
خوب اگه بازی براتون مهم نیست من 1557 dell پیشنهاد میکنم لپتاپ خوبیه
کارتو را میندازه
asus هم خوبه ولی dell بگیری به نظر من بهتره البته این نظر منه
خرید لپتاپ یه چیزه کاملا سلیقه یی به خود شما بستگی داره ولی کانفیگ این dell نسبت به قیمتش خوبه
thinkpad sl410 a24 این مدل ibm هم خوبه و سبکه اگه اندازه صفحه برات زیاد مهم نیست برای حمل نقل خوبه کانفیگ خوبی هم داره
موفق باشید
Last edited by kissyou; 02-04-2010 at 21:19.
از برند های سونی اچ پی یا دل تا1.5 مدلی رو معرفی کنید که گرافیک خوبی داشته باشه و ترجیها 4هسته ای باشه
hp 2300 هشت گیگ رم.core i7 6m cash.گرافیک GF GT320M 1GG.خودم دارم.محشره.
................................................
Last edited by biostar; 02-04-2010 at 23:38.
دوست عزیز من به شما ندارم انتقاد میکنم . چون سوالات را دیگران از شما می پرسند.
برای اینکه هم نظم تاپیک حفظ شود و هم اینکه مرجع مناسبی برای راهنمایی خریداران بوجود بیاد گفتم.
خوب تا این قیمت ، اگر 4 هسته ای بخواهید ، می تونید نوت بوکی با پردازنه ی CORE I7 انتخاب کنید.
از دل در این محدوده قیمت مدل 1557 هست که متاسفانه کارت گرافیک چندان قدرتمندی نداره.
از شرکت HP همان طور که بیان شد می تونید به نوت بوک های dv62300 و dv6 2000 فکر کنید ، بسته به نیاز های خود.
از سونی میشه مدل F115 را پیشنهادد داد با کارت گرافیک 330
از ایسوس هم میشه نوت بوک N61jq را با این مشخصات پیشنهاد داد:
N61JQ‐JX
Intel® Core™ i7‐720QM Processor (6M Cache, 1.60 GHz)
4GB
500GB
DVD±RW DL
16" LED ColorSHine HD
ATI Radeon™ HD 5730 1024G
W7P
Farsi
2.6kg
CHINA
فقط یک نکته که سری CW سه مگ کش هستند...
3 مگ کش برای اکثریت کاربرا زیاده
و مطمئنا مقدار بیشتر از اون برای اکثریت کاربرا نا محسوسه
به نظر من اگه کارت گرافیک اصلا مهم نیست زیاد هزینه نکنممنوننم
ASUS چی؟
چون نیازت با زیر 1 میلیون رفع میشه
از ایسوس
1- N61JA
2- N61JQ
Last edited by AMIRHJ; 03-04-2010 at 01:29.
این لینک نوع بسته بندی و محتویات درون جعبه یه سری از وایو هارو نشون میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AMIRHJ; 03-04-2010 at 02:09.
بازم ممنون
قیمت این آخری رو نگفتی
---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:51 AM ----------
قیمتشون رو هم میگی؟
به نظر دومی گرون بیاد
برای یک میلیونی چه پیشنهادی داری؟ فقط performance مهمه تقریبا اصلا بازی نمیکنم.
ممنون
Last edited by ma.fardbastani; 03-04-2010 at 08:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)