سلام اگه من کاردانی ناپیوسته رشته ی برنامه سازی کامپیوتر در دانشگاه علمی کاربردی رو بخونم می تونم برای کارشناسی در رشته نرم افزار در دانشگاه آزاد ادامه تحصیل بدم ؟
سلام اگه من کاردانی ناپیوسته رشته ی برنامه سازی کامپیوتر در دانشگاه علمی کاربردی رو بخونم می تونم برای کارشناسی در رشته نرم افزار در دانشگاه آزاد ادامه تحصیل بدم ؟
سلام
بله مشکلی پیش نمیاد
اگه بشه برای ما خیلی خوبه
چرا قابل توجه دانشجویان علمی کاربردی؟!!!
البته کسایی که ترمی میخونن کاردانی رو اینطوری نمیگن ازش!
موفق باشید![]()
چرا ، میگیره
واسه اینکه دانشجوهای آزاد اگه میخواستن کنکور خودشو بدن درسای خودشونو میخواستن بخونن و زیاد براشون سخت نبود، اما توی علمی کاربردی ممکنه سرفصلهای درسها یه تغییراتی داشته باشه واسه همین خیلی خوب میشه که این سد برداشته بشه.که من بعید میدونم این اتفاق بیفته یا اگه برش دارن شرط معدلی چیزی میزارن.
یه کوچولو توضیح میدی مجتبی گرامی که این داستانش چیه؟واسه اینکه دانشجوهای آزاد اگه میخواستن کنکور خودشو بدن درسای خودشونو میخواستن بخونن و زیاد براشون سخت نبود، اما توی علمی کاربردی ممکنه سرفصلهای درسها یه تغییراتی داشته باشه واسه همین خیلی خوب میشه که این سد برداشته بشه.که من بعید میدونم این اتفاق بیفته یا اگه برش دارن شرط معدلی چیزی میزارن.
الان که من ترم اخرم، میتونم برم تو یعنی؟؟؟؟ معدلم هم خوبه! 17
---------------------
میگم دوستان کسی میدونه منبع این درس لامصب مبانی کامپیوتر چیه؟!
اخرش اون کتاب مربوط به برنامه نویسی الگوریتم ها رو بخونیم یا مبانی کامپیوتر ترم اول کاردانی؟!!!( اخه تمام رشتههای گرایش صنعت این درس رو باید امتحان بدن....)
کتاب های ریاضی و فیزیک هم یافت نشد!!!
با این وضعیت، من فقط زبان رو میتونم بزنم!! به نظرتون نرم سر جلسه سنگین تر نیستم؟!
Last edited by senaps; 30-11-2012 at 22:59.
بچه ها کمک کنید :
ازمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته علمی و کاربردی بهمن ماه امسال دیگه برگزاری نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی رفت برای سال 92 ؟؟؟؟؟؟
کی گفته؟ اینجوری ترمش باید تابستون شروع بشه که بده تقریبا!ازمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته علمی و کاربردی بهمن ماه امسال دیگه برگزاری نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی رفت برای سال 92 ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)