مشکی/سفید/صورتی/نقره ای
دوست عزیز لطفا قبل از پرسیدن سوال،تاپیک رو بخونید.این سوال دهها بار جواب داده شده.
مشکی/سفید/صورتی/نقره ای
دوست عزیز لطفا قبل از پرسیدن سوال،تاپیک رو بخونید.این سوال دهها بار جواب داده شده.
سلام
از اصفهان با گارانتي ماكروتل 159 گرفتم كيف و قلم داشت جعبه آكبند بود كاملا هم فارسي است هم ارسال و دريافت مسيج و هم منوها. سوالي بود در خدمتم
سلام دوست عزیز
خوب گرفتی.میشه ورژن فرمور خودتون رو بگید؟
سلام
من چند تا sms با برنامه خود سامسونگ در draft سیو کردم ولی میرم تو گوشی نشون نمیده در حالی که با برنامه خود ساسونگ نشون میده . باید چکار کنم تا در گوشی نشون بده ؟
با تشکر
جلل الخالق مدل خاورمیانه که قلم نداره کیفهم فک کنم نداشته باشه ماله منم آکبند بود فارسی هم داشت از کجا گرفتی؟
من از نیو شاپ که نمایندگی سامسونگ تو اصفهانه خریدم 165 بدون گارانتی!!!!!!
راستی ماله من تشخیص دست خط داره هم فارسی هم چندزبون دیگه
اتفاقا من هم همین مشکل رو دارم.چه کار کنم؟سلام
من چند تا sms با برنامه خود سامسونگ در draft سیو کردم ولی میرم تو گوشی نشون نمیده در حالی که با برنامه خود ساسونگ نشون میده . باید چکار کنم تا در گوشی نشون بده ؟
با تشکر
2-فرمت sms های این گوشی چیه؟
دوستان من امروز s5233 رو از یه مغازه که بیشتر کارش پخش کلی بود(گرگان) با قلم و کیفش و سی دی و هندزفری و.... گرفتم 147000تومن.فارسی هم داره....فقط یه مشکل کوچیک داره اینه که برای نوشتن پیامک به فارسی به کیوورتی تبدیل نمیشه ولی با همون عربی هم میشه یه کاریش کرد.![]()
من نمي دونم چطور ورژن را بفهمم در ضمن تشخيص دست خط فارسي هم داره
در ضمن کیبوردqwerty فارسي جايش كجاست در گوشي
اینم یه بازی قشنگ که کاملا فیکسِ استاره///
یکی از قشنگ ترین بازی هایی که تو گوشی انجام دادم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)