دوست من شما آنلاین بازی میکنی نمیترسی من میترسم بن بشم در ضمن فکر میکنی dvd اورجینال داشته باشی بن نمیشی
دوست من شما آنلاین بازی میکنی نمیترسی من میترسم بن بشم در ضمن فکر میکنی dvd اورجینال داشته باشی بن نمیشی
سلام:
اگه میشه یه پچ واسه چمن بازی واسم بزارید.چمن توی بازی خیلی خرابه.
مرسی
با کامپیوتر آنلاین بازی کردن که ترس نداره!دوست من شما آنلاین بازی میکنی نمیترسی من میترسم بن بشم در ضمن فکر میکنی dvd اورجینال داشته باشی بن نمیشی
چی رو می خوان بن کنن؟!
از این EA یه مو بکنی غنیمته!
با برنامه زیر میتونید از بازی تو اسکرین شات تهیه کنین!
به صورتی که هنگام بازی با زدن دکمه F10 اسکرین شات گرفاته میشه و به صورت اتوماتیک سیو میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دلم من xbox360 دارم اگه dvd اورجینال تهیه کنم بن نمیشم ؟
نه بابا!عزیز دلم من xbox360 دارم اگه dvd اورجینال تهیه کنم بن نمیشم ؟
منم با X360 بازی میکنم!
برو همون DVD دزدی بازی رو بگیر و بعد با برنامه abgx360 بازی رو پچ میکنی و بعد بدون هیچ نگرانی در لایو بازی میکنی!
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جواب سوال ما رو نداره؟
بابا مشکلت تابلو هست شما این فایل رو ندارید bescene.cs
از یه جا و یا از این کاربران تقاضا کنید همین فایل رو در پوشه بازی خودشون براتون اپ کنن وبعد کپی کن تو همون مسیر
d:\fifa10\data\
من وجدانا" بازی رو نصب نکردم فقط تنها بازی که رو سیستمم نصبه کانتر استرایک هست وگرنه ما خاک پاتیم براتون میزاریم
معنی اخطارتون رو بخونی نیازی به سوال کردن نیست میگه فایلی با نام ذکر شده در مسیر ذکر شده پیدا نشده و یا در دسترس نیست که شما باید دستی اونو تو مسیر بالا کپی کنید
موفق باشید
عجب انلاین بازی کردن فازی میده!!!
امروز بلاخره تونستم انلاین بازی کنم 6 تا مسابقه دادم 5 تاشو بردم
راستی قضیه ی این پوینت ها چیست؟؟!!
من الان 600 تا گرفتم
اینایی که خود فیفا تو سرچ واسمون پیدا می کنه ایرانین یا از کشور های مختلف
البته من این سوالو می پرسم فکر نکنین هیچی حالیم نیست اینو بدونید کسی زاده نشده تو فیفا منو شکست بده!!!![]()
Last edited by Mr.Vahid; 31-10-2009 at 14:16.
دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میکنم اما امکان داره فیفا 2011 برای pc nextgen باشه؟؟
احتمالش هست چرا نباشه!دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میکنم اما امکان داره فیفا 2011 برای pc nextgen باشه؟؟
ولی به نظر من احتمالش کمه!
چون تیم سازنده برای فیفا 11 هم فرق میکنه و این یعنی نسخه های کنسولی بازم با نسخه PC فرق داره!
اون حریف هایی که برای شما میاد بر اساس همون پوینتی دارین هستش!اینایی که خود فیفا تو سرچ واسمون پیدا می کنه ایرانین یا از کشور های مختلف
البته من این سوالو می پرسم فکر نکنین هیچی حالیم نیست اینو بدونید کسی زاده نشده تو فیفا منو شکست بده!!!
یعنی حریفاتون هم امتیاز با شماا هستن!
بار هر برد و مساوی امتیازتون زیاد میشه ولی با هر باخت کم میشه که این امتیاز ها هم برای مشخص کردن جایگاه افراد در رنکینگ بازی هستش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)