تا کمتر از یک سال دیگه همه تلویزیونها دیجیتالی میشن. دیگه نیازی به دستگاه Set Top Box نیست . حداقل خوبیش اینه که نمیخواد دو تا کنترل تو دستمون باشه . وقتی تلویزیون گیرنده دیجیتالی داخلی داشته باشه قدرت Upscaling معنی پیدا می کنه و کیفیت بیشتر میشه.
تا کمتر از یک سال دیگه همه تلویزیونها دیجیتالی میشن. دیگه نیازی به دستگاه Set Top Box نیست . حداقل خوبیش اینه که نمیخواد دو تا کنترل تو دستمون باشه . وقتی تلویزیون گیرنده دیجیتالی داخلی داشته باشه قدرت Upscaling معنی پیدا می کنه و کیفیت بیشتر میشه.
-به برند خاصی علاقه دارین ؟
-lg lcd340
-samsung c485
-علی جان هر دو مدل گزینه های خوبی هستند والبته با دیزاین متفاوت
-c6900 رو که از نزدیک بررسی کردم میتونم بگم کاملا تصویر شفاف تر وزنده تری داره منتها بخاطر ال ای دی حاشیه ای بودن مشکل clouding effect رو توی نماهای تاریک مخصوصا در منزل داره ولی خیلی بیشتر روش کار شده نسبت به سری های دیگه مثل c5000-c6200
-به نظز شخصی من اگر برایتنس بیشتر مخصوصا ودیزاین زیباتری میخوای گزینه خوبیه 6900
-در غیر این صورت c650 میتونه بهترین باشه
اینا رو ببین :
ابی جان مبارکه
چند خریدی ؟ چه سایزی؟
درود
میخواستم بدونم ایا این led گیرنده دیجیتال داره
Sony Bravia KDL-46EX700
چون استاندارد ایران ----t است بعضی ها میگن این سری گیرنده دیجیتال داره بعضی ها میگم نه تو سایت سونی ایران نوشته انالوگ
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
بله داره دوست عزیز..
با احترام چون مي خواهم از دبي خريد كنم قيمت اين مدلها 800تومن تا بدست من برسه 900ميشه مي خواهم زير 1ميليون خريد كنمبعد از كلي فكر و..اين سه مدل موجود انتخاب كردم تادر10روز اينده يكيشون تهيه كنم وحالا از بين اينه كدوم يكي بهتره با تشكر
مرسی والا به علت کمبود c650 و یک سری تجربه های شخصی که از نزدیک داشتم 46c6900 گرفتم از همونجا 2تومانی تا مشهد اب خورد الان مونیتور ندارم کمتر میتونم بیام اینجا
یک وارسی میکنم ونظرم وبهت در موردش میگم
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
-به سلامتی کار های philips هم متفاوت هست اگر بتونید یک سری بالاتر این برند رو تهیه کنید کاملا ÷یشنهاد میکنم در بین انتخاب هاتون
با عرض سلام خدمت دوستان
راستش من میخوام برای خونه یه تلویزیون تهیه کنم . و خیلی هم نمیخوام چیز جدید و پیشرفته ای باشه چون مورد استفاده تقریبا همیشه شبکه های داخلی و ----- و هر از چند گاهی هم فیلمهای dvd میباشد . پس خیلی دنبال فول اچ دی و این حرفا نیستم و نمیخوام هم خیلی هزینه کنم بیشتر سایز بزرگ برام اهمیت داره . حالا پیشنهاد دوستان برای من چیه حدود 1,200 هم نمیخوام بیشتر هزینه کنم شایدم کمی بیشتر
با تشکر از تمام دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)