تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 240 از 352 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من میخوام گوشی رو بخرم و در موردش تحقیق کردم گوشی فوق العاده ای هست ولی یه چند مساله منو به شدت نگران کرده تا جایی که داره پشیمونم میکنه که نخرمش.

پریدن بوت گوشی ( به چه دلیلهایی بوت گوشی میپره؟؟ ظاهرا درست شدنش هم واسه من که تو شهرستان هستم غیر ممکن هست و اگه بوت گوشیم پرید باید بندازمش دور ؟؟؟ چرا نوکیا بوتش نمیپره؟؟؟ من اهل فریمور عوض کردن نیستم ولی اهل ریختن برنامه و بازی و تم هستم آیا با این 3 تا کار هم بوت گوشی میپره؟؟؟

ضبط صدا ( یعنی گوشی به این غولی نمیتونه یه صدا رو ضبط کنه ؟؟ واقعا عجیبه . تو خود گوشی رکوردر صدا نیست؟؟
    اگه بریزیم روش هم کار نمیکنه؟؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه خیلی ضایع میشه که

سیمبیان گوشی( میگن سیمبیان مخصوص نوکیا هست و سیمبیانی که سامسونگ از نوکیا خریده رو گوشی 8910 خیلی کمبود داره و کلا با گوشی سامسونگ فیت نیست . حقیقت داره؟؟؟

به نظرم اگه برم تو برند نوکیا و همون n97 رو بگیرم خیالم از بابت بوت گوشی و ضبط صدا و سیمبیان و ..... راحته

خواهش میکنم کمکم کنید و جواب بدید

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان من میخوام گوشی رو بخرم و در موردش تحقیق کردم گوشی فوق العاده ای هست ولی یه چند مساله منو به شدت نگران کرده تا جایی که داره پشیمونم میکنه که نخرمش.

1-پریدن بوت گوشی ( به چه دلیلهایی بوت گوشی میپره؟؟ ظاهرا درست شدنش هم واسه من که تو شهرستان هستم غیر ممکن هست و اگه بوت گوشیم پرید باید بندازمش دور ؟؟؟ چرا نوکیا بوتش نمیپره؟؟؟ من اهل فریمور عوض کردن نیستم ولی اهل ریختن برنامه و بازی و تم هستم آیا با این 3 تا کار هم بوت گوشی میپره؟؟؟

2-ضبط صدا ( یعنی گوشی به این غولی نمیتونه یه صدا رو ضبط کنه ؟؟ واقعا عجیبه . تو خود گوشی رکوردر صدا نیست؟؟
    اگه بریزیم روش هم کار نمیکنه؟؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه خیلی ضایع میشه که

3-سیمبیان گوشی( میگن سیمبیان مخصوص نوکیا هست و سیمبیانی که سامسونگ از نوکیا خریده رو گوشی 8910 خیلی کمبود داره و کلا با گوشی سامسونگ فیت نیست . حقیقت داره؟؟؟

4-به نظرم اگه برم تو برند نوکیا و همون n97 رو بگیرم خیالم از بابت بوت گوشی و ضبط صدا و سیمبیان و ..... راحته

1- بین این همه بچه های پی سی ورلد و موبایلستان فقط یه نفر بوت گوشیش پریده تاحالا ، شما اگه فرمویر اصلی بریزی مشکلی برات پیش نمیاد ، تازه اگه بوت بپره لازم نیست گوشی رو بندازی دور ، خرجش 50 تومنه.
    با ریختن برنامه و بازی بوت نمی پره اما برای همه لازمه که گوشی رو یکبار فلش کنن چون تاحالا خیلی از اشکالاتش توی فرمویر ها رفع شده و قراره بازم رفع بشه (ر.ک به پست قبل از پست خودتون 2392)
    -----
    2- اون ضبط صدای مکالمه منظوره که انجام نمیشه والا رکورد صدا که خود گوشی داره . تازه ضبط صدای مکالمه رو هم همین الان دیدم یکی تو موبایلستان فایل برنامشو گذاشته وگفته که کار میکنه
    ----
    3-سیمبین مال شرکت نوکیاست ، اما خب که چی ، هر برنامه ای که روی سایر سیمبین های ورژن 5 مثل n97 ، 5800 و ... میاد روی این نصب میشه که هیچی ، یه سری هم فقط روی این گوشی به صورت روون اجرا میشه چون سخت افزارش از تمام اونا قوی تره.
    تنها مشکلات نرم افزاری سیمبین که من توی این گوشی دیدم یکی اینه که برای مارک کردن هر فایل باید option رو بزنی و روی مارک کلیک کنی . (دکمه ی مخصوص نداره ) دوم اینکه توی call log بغل اسم هر شخص فقط عکس موبایل انداخته در حالی که ممکنه اون شخص از خونه زنگ زده باشه . (آیکون جدا برای Home و موبایل و ... داره فقط نمیدنم چرا تنها توی قسمت کال لاگ ، آیکون همه رو موبایل نشون میده)
    و یه مشکل دیگه اینکه ظرفیت درایو C گوشی خیلی زیاد نیست (بسته به فرمویر های مختلف حدود 90 مگ) و با نصب برنامه زیاد ، گوشی تو قسمت اس ام اس کند میشه . (مال من که فقط تو اون قسمت کند میشه و یه بار حتی درایو C به 5 مگ رسید همچنان منو ها سریع بودن)
    -----
    4-به نظر منم اگه اینکارو بکنی از هر جهت که فکرشو بکنی ضرر کردی !
    Last edited by shahab_f; 12-01-2010 at 11:59.

3. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مهمترین ویژگیه این فریمور: اضافه شدن اتوفوکوس به حالت فیلمبرداری و بهبود مرورگر وب و اضافه شدن اسکرول دامنه دار هست.
    سلام بر همگی
    مهدی جون؟ این فرمویر تازه فارسی داره یا سامسونگ هم سیاست ضد ایرونی پیش گرفته؟

سیمبیان گوشی( میگن سیمبیان مخصوص نوکیا هست و سیمبیانی که سامسونگ از نوکیا خریده رو گوشی 8910 خیلی کمبود داره و کلا با گوشی سامسونگ فیت نیست . حقیقت داره؟؟؟

به نظرم اگه برم تو برند نوکیا و همون n97 رو بگیرم خیالم از بابت بوت گوشی و ضبط صدا و سیمبیان و ..... راحته

1
    3-سیمبین مال شرکت نوکیاست ، اما خب که چی ، هر برنامه ای که روی سایر سیمبین های ورژن 5 مثل n97 ، 5800 و ... میاد روی این نصب میشه که هیچی ، یه سری هم فقط روی این گوشی به صورت روون اجرا میشه چون سخت افزارش از تمام اونا قوی تره.
    تنها مشکلات نرم افزاری سیمبین که من توی این گوشی دیدم یکی اینه که برای مارک کردن هر فایل باید option رو بزنی و روی مارک کلیک کنی . (دکمه ی مخصوص نداره ) دوم اینکه توی call log بغل اسم هر شخص فقط عکس موبایل انداخته در حالی که ممکنه اون شخص از خونه زنگ زده باشه . (آیکون جدا برای Home و موبایل و ... داره فقط نمیدنم چرا تنها توی قسمت کال لاگ ، آیکون همه رو موبایل نشون میده)
    -----
    4-به نظر منم اگه اینکارو بکنی از هر جهت که فکرشو بکنی ضرر کردی !
    شهاب جون کاملا درست می گه...
    خرید N97 = اشتباه محض!
    تنها مزیت این گوشی صفحه کلید کوورتی واقعی هست. همین و بس!

من هم خودم دارم پول هام رو جمع می کنم تا گوشیم ( N82 ) رو بفروشم و این رو بخرم. اما تنها چیزی که باعث شده فعلا دست نگه دارم اینه که به ظاهر فرمویر های تازه این گوشی فارسی ندارن!

در مورد شرکت سیمبین هم باید بگم که در اصل یه شرکت انگلیسی هست که از سال 1998 در راستای رقابت با پروژه ویندوز موبایل، وارد عرصه سامانه های کارفرمای گوشی های همراه شد.

در ابتدا نوکیا فقط سهامدار این شرکت بود؛ اما اکنون یکی از 2 مالک این شرکت هست. مالک شماره 2 هم جناب آقای سونی اریکسون هستن. سونی اریکسون با این که نیمی از شرکت سیمبین رو تحت اختیار داره، اما به ندرت از این سامانه کارفرما بهره می گیره. اما نوکیا از سهم خودش داره بیشترین بهره رو می بره!!!!

شاد و پیروز باشین

5. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

راستی یادم رفت!
    اضافه می کنم که اون مشکلاتی که نام برده شد ( از جمله مشکل ثبت تماس ها ) در گوشی های تازه نوکیا مانند N82 و N97 هم وجود داره و خیلی آزار دهنده است...

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

و یه مشکل دیگه اینکه ظرفیت درایو C گوشی خیلی زیاد نیست (بسته به فرمویر های مختلف حدود 90 مگ) و با نصب برنامه زیاد ، گوشی تو قسمت اس ام اس کند میشه . (مال من که فقط تو اون قسمت کند میشه و یه بار حتی درایو C به 5 مگ رسید همچنان منو ها سریع بودن)
    خب مگه نمیشه محل ذخیره اس ام اسهارو بزاری رو مموری کارت یا اون 8 گیگ خود گوشی ؟!

بعدش اگه فریمور فارسی روش نباشه مگه نمیشه با کریستال فارسی, فارسی خوند و نوشت ؟
    Last edited by hasanmotori; 12-01-2010 at 12:14.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

کد:
    مهمترین ویژگیه این فریمور: اضافه شدن اتوفوکوس به حالت فیلمبرداری و بهبود مرورگر وب و اضافه شدن اسکرول دامنه دار هست.
    اینم ویدئوی تغییرات اعمال شده در فرمویر های آینده که توسط نویسنده ی همون وبلاگی گذاشته شده که GSMArena خبر آپدیت رو ازش گرفته . مدت زمان ویدئو 10 دقیقه است ، نصفش مربوط به تغییرات آینده است و نصفش هم یه سری نرم افزار که نصب کرده تا قابلیت های گوشی رو نشون بده
    دانلود از 4shared
    کد:
    حجم : 6.4 مگابایت
    مدت زمان : 10 دقیقه
    فرمت :3GP

9. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خب مگه نمیشه محل ذخیره اس ام اسهارو بزاری رو مموری کارت یا اون 8 گیگ خود گوشی ؟!

بعدش اگه فریمور فارسی روش نباشه مگه نمیشه با کریستال فارسی, فارسی خوند و نوشت ؟
    چرا میشه ، اما وقتی برنامه های جاوا نصب می کنی نمیدونم چرا نمیپرسه که تو کدوم درایو نصب کنه و خود به خود میریزه توی درایو C .
    کریستال چیه ؟ برنامه است ؟ آره با برنامه میشه فارسی نوشت.
    بالاخره فرمویر جدید که فارسی بنویسه برای این منطقه هم میاد ، دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نداره.

11. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

چرا میشه ، اما وقتی برنامه های جاوا نصب می کنی نمیدونم چرا نمیپرسه که تو کدوم درایو نصب کنه و خود به خود میریزه توی درایو C .
    کریستال چیه ؟ برنامه است ؟ آره با برنامه میشه فارسی نوشت.
    بالاخره فرمویر جدید که فارسی بنویسه برای این منطقه هم میاد ، دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نداره.
    چرا میشه آدرس نصب برنامه های جاوا رو مشخص کردوقتی که میخواید نصب کنید روی view details کلیک کنید اونجا میتونید آدرسو انتخاب کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم هرکی میخواد گوشی بخره و حدود 500-600 تومن داره شک نکنه بهترین انتخاب این گوشیه.
    هیچ کم و کسری نداره.
    دم سامسونگ گرم که روی هرچی برند کم کرده.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام بر همگی
    مهدی جون؟ این فرمویر تازه فارسی داره یا سامسونگ هم سیاست ضد ایرونی پیش گرفته؟
    والا باید از علی بپرسی من 8910 ندارم...اگر هم نداشته باشه باید منتظر موند تا کوکرها کوک کنن

15. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •