خیلی لطف میکنید . چون تا 5شنبه میخوام نرم افزار رو .آخرین آپدیت R2AK006 هستش. برنامه که هستش اما ساین شدش نمی دونم چند روز فرصت بدی پیداش میکنم![]()
خیلی لطف میکنید . چون تا 5شنبه میخوام نرم افزار رو .آخرین آپدیت R2AK006 هستش. برنامه که هستش اما ساین شدش نمی دونم چند روز فرصت بدی پیداش میکنم![]()
سلام دوستان
ميگم به نظر شما اين گوشي بهتره يا Vivaz
قيافتا satio به نظر من بهتره
اما مثلا vivaz 720 مگاهرتزه ولي satio 600 تا
و ....
![]()
در مجموع اگر دوربين عكاسي خيلي برات مهم نيست ويواز بگير
اگه آپ کنین خوشحال میشم![]()
تفاوت سی پی یو ویواز با ساتیو خیلی زیاده ؟ یعنی همین cpu ساتیو جوا نمیده ؟ حالا که cpu ویواز بالاتره چه تاثیری در اجرای گیم ، فیلم و یا باز شدن منو ها داره ؟
سلام دوست من نیاز به آپلود نیست برا خودش تایپک داره میتونید از پست نخست دانلود کنید
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!![]()
سلام خدمت دوستان خوبم .من دیروز بالاخره ساتیو رو گرفتم .
الان چند تا سووال دارم که می دونم شاید تکراری باشند ولی چون صفحات خیلی زیاده می خواستم بازم جواب داده بشه . پیشاپیش ممنون .
1 - توصیه شما در ابتدای کار چیه ؟
2- من باید اول -- کنم بعدا آپدیت ؟ یا بر عکس ؟ هر مورد رو کمی توضیح بدید لطفا .
3 - لطفا روش های -- و آپدیت رو برام بذارید ؟
4 - بهترین نرم افزار GPS چیه ؟
5 - چطور می تونم شارز کردن توسط USB رو از کار بندازم ؟
سلام دوستان
این گوشی مدل چینیش هم تو بازار هست منظورم از همین چینی های الکیش هست که دوربین vga و همه چیش پایین و قیمت حدود 150 و اینجوراست این مدلشم هست
اگه هست کسی میدونه قیمتش تقریبا چنده وایا از نظر ظاهر تفوتی هر چند کوچیک با satio اصلی داره ؟
ببین این کارتو را میندازه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1- شارژ صحیح گوشی
2- اول باید یه مستر ریست کنی بعد هـک بعد آپدیت اما تو آپدیت باید گزینه بدون فرمت رو انتخاب کنی.
3- هـک کاری نداره فقط نسب یه نرم افزاره که پستش تو چند تا پست بالا هست. آپدیت هم اول نرم افزار آپدیت سرویس رو از سایت سونی اریکسون دانلود کن بعد نرم افزار خودش راهنماییت میکنه کار چندان سختی نیست.
4- به نظر من اسمارت کام اما بعضی ها گارمینو ترجیح میدن.
5- نمیدونم
بله داره کدوم گوشی از دست چینی ها در امون بوده که این دومیش باشه
قیمتش 90 تومنه. سه تا دکمه روش مستطیلیه. جای بند بالا و در لبه گوشیه. محل شارژش مثل سایر گوشیهای چینی هست مثل مال سونی نیست
امیدوارم که تونسته باشم کمکت کنم![]()
[QUOTE=mahdi1360;5090479]ببین این کارتو را میندازه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی فقط یک سووال دیگه و اونم اینکه مستر ریست برای چی ؟ و با چه کدی میشه کرد ؟ و چه اطلاعاتی از بین میره با این کار ؟ و در حالت کلی چند نوع فرمت برای این گوشی وجود دارد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)