سلام...من تو ویندوز ایکس پی با سرعت 7.5 دانلود می کنم ولی سرعت تو ویندوز 7 1 کیلوبایت کمتره و وسرعت خیلی بالا پایین می شه.
مشکل چیه؟. احساس می کنم که از یه جای دیگه ویندوز داره از اینترنت استفاده می کنه. لطفا راهنمای کنید.
سلام...من تو ویندوز ایکس پی با سرعت 7.5 دانلود می کنم ولی سرعت تو ویندوز 7 1 کیلوبایت کمتره و وسرعت خیلی بالا پایین می شه.
مشکل چیه؟. احساس می کنم که از یه جای دیگه ویندوز داره از اینترنت استفاده می کنه. لطفا راهنمای کنید.
سلام
آیتو آپدیت ویندوزت خاموش هست؟
بعضی ا لینکها مشکل دارند همین جوری هستند.
موفق باشید
[IMG]file:///C:/Users/SEYEDM%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]من هم دقیقا مشکل دوستمون رو در آپدیت دارم نسخه ویندوزم نهاییه(7600) ولی همون ارور efe رو میده.
این دوستمون درست میگه.
خیلی سرعت کار با اینترنت تو 7 پایینه.
من حتی از اپرا و فایرفاکس هم استفاده کردم ولی فرقی نکر و سرعت کماکان پایینه.
واتوماتیک آپدیت رو هم خاموش کردم.
![]()
دوست عزیز با کمال احترامی که خدمت شما دارم باید بگم که این حرفها رو جایی نگی ها, میخندن!!!
سرعت کار با اینترنت تو 7 حتی خیلی بیشتر نه ولی بهتر از XP هستش!
فایرفاکس رو اگه ADSL داشته باشید میفهمید یه چیز دیگه هست ولی با این سرعت نفتی از فایرفاکس چیزی جز نفرت عایدتان نمیشود!!! اپرا رو دیگه نمیدونم!
اما در مورد آپدیت بله شما درست میفرمایید, اگه غیر فعالش کنیم سرعت بالا که نه ولی از سرعت واقعیمون استفاده میکنیم.
اتفاقا شما اینو جایی نگو که می خندن...
شما برو مقایسه سرعت مرورگرها رو ببین...با هر نوع مرورگری که بگی سرعت لود در xp بالاتر از تمامی ویندوز های دیگست.یه سرچ بکنی نمودار تست هایی که انجام شده رو پیدا می کنی
سلام.من هر کاری کردم نتونیتم کاسپر 2009 و همینطور متلب 2006رو نصب کنم.میدونید تو متلب صفحفه نصب میاد اما به طرز عجیبی توشته ها دیده نمیشن ولی بالای صفحه دانلود درصد رو نشون میده. در آخرم وقتی به 100 میرسه هر چی اینتر میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته!!!! در مورد کایپر هم وسط نصب صحبت از عدم همخوانی درایور میکنه که خیلی عجیبه!!!!گاسپر نصب میشه اما خیلی از گزینه هاش غیر فعاله!!! لطفا راهنمایی کنید.مرسی
خوب بفرما اینم آمارش, و کسی هم منکرش نیست ولی این دلیل نمیشه که حتما بگیم XP خوبه!
بهترین نمودار خود آدم که تست بکنه و ببینه!
منم تست کردم و از سرعت 7 خیلی راضیم تا XP!
![]()
برای Matlab چون مال شما قدیمی هست حالت Compatibility رو روی Win XP SP3 قرار بدین
و یا اینکه از نسخه جدیدش استفاده کنید:
Kaspersky از بیلد 9.0.0.736 با Win 7 سازگار شده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ... ولی بازم نشد ........
از کجا بفهمم ویندوزم نهایی هستش یا نه ( اخه اینی که من دانلود کردم به اسم ( Microsoft.win7_x86_octobr ) بود ..
روی rtm این مشکلات رو نداشتم ......
ممنون ........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)