آقا من با پچ 1.1 حدود 17 فریم میگیرم به نظرتون با نصب پچ 1.3 چقدر بالا میاد؟ اصلا تاثیر داره؟
آقا من با پچ 1.1 حدود 17 فریم میگیرم به نظرتون با نصب پچ 1.3 چقدر بالا میاد؟ اصلا تاثیر داره؟
حتما 20 تا میگیری به سیستمت بستگی داره از نرم افزار mem turbo استفاده کن 3 فریم میده.
من بازی رو نصب کردم ولی یک صفحه میاد که روش نویشته play ولی play رو میزنی ازت ایدی و رمز میخواد و نمیزاره اجرا بشه
روی اسکیپ لوگین کلیک کن تا بازی اجرا بشه
آقا بدبخت شدم رفت . اگه کسی میتونه کمک کنه ! من از همون مسیر سیوی که توی صفحه اول تاپیک بود کل پوشه راک استار رو جایی کپی کردم وقتی که ویندوز نصب کردم و دوباره پوشه راک استار که محتوی سیو ها توش بود رو سرجاش کپی کردم دیدم بازی از اول اومد !!!!!!!!!!!!!! کمک کنیییییییییییییید ! من تا مرحله کشتن دیمیتری رفته بودم !!!!!!!
Last edited by mahyarSAMSUNG; 09-04-2009 at 01:03.
سلام.
من پچ 1.3 رو نصب کردم,واقعآ عالی بود.
مرسی.
آقا کسی نبود کمکمون کنه ؟ ( پست 2397 ) یعنی من باید دوباره از اول برم بازی رو ؟
اگه Xlive رو کپی نکرده باشی تسلیت میگم !
ولی اگه اونم کپی کردی ، اونم بزار سرجاش !
![]()
سلام دوستان.
من داستان بازی رو تا آخر رفتم. اما در قسمت Stats>Game progress نوشته 60 % . آیا تصمیم هایی که گرفتم باعث شده که بازی در این جا تموم بشه؟
من دیمیتری رو کشتم و پگارینو هم کیت رو تو عروسی رومن کشت و منم رفتم از پگارینو انقام گرفتم و زیر مجسمه آزادی بازی تموم شد. ضمنا اون دارکو برویچ هم وطنش که تو جنگ بهشون خیانت کرده بود هم کشتم.
Last edited by hamedchtsz; 09-04-2009 at 18:12.
نه بازی اصلی کلا 60% هست بقیه مال ماموریت های فرعی است شما بازی اصلی رو تموم کردید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)