سرعت اینترنتون امروز عصر کم نشده ؟
امروز عصر شاتل :
پشتیبانی می گفت افت دیتا تو شیراز داریم !
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سرعت اینترنتون امروز عصر کم نشده ؟
امروز عصر شاتل :
پشتیبانی می گفت افت دیتا تو شیراز داریم !
دوستان کسی هست از صبانت؟ احیانن از مرکز امیرکبیر؟ سرعت شبانه چنده؟ اصلا کسی هست که از همین مرکز باشه ؟ و سرعت دانلود شبانشو برام بگه؟ از چند تا چند شرو میشه؟ سرعت؟ کدوم بهتره کمک کنید . برام اصلا پینگ مهم نیست فقط دانلود شبانه و چند تا سایت در روز . ممنون میشم کمک کنید
سلام
1- ساعت 1تا7 بامداد
2-بله خودش اتوماتیک چنج میشه (PPPoE)
3-سرعت اکو 128 رو تا هفته پیش روی 512 میبستن یعنی شما روز و شب با 50-60 دانلود داشتید.
داداش هرجایی میخوابی بگیر بجز شاتل الآن خیلی اذیت میکنه شاتل قبل نیست
هنوز اکو 128 روی 512 هست تغییر نکرده...
من توي اداره صبا نت داريمدوستان کسی هست از صبانت؟
البته فكر كنم خط 1 مگ هست چون سرعت دانلود حدود 80-100 هست
سرعت دانلود خوبي داره ولي يك ايراد بزرگ داره
هر 10 دقيقه كه وصل هست 3 دقيقه قطع ميشه!!!
كلا قطعي خيلي بالايي داره و براي من كه كارم سايت هست خيلي اذيت ميشم
سلامداداش هرجایی میخوابی بگیر بجز شاتل الآن خیلی اذیت میکنه شاتل قبل نیست
راستش من خونه از شاتل 128 اكو دارم
تا به حال هم بجز يك مورد قطعي نداشتم
سرعت دانلودم هم روزا 65-80 و شبها هم بين 40-60 متغيره
نمي دونم چرا بعضي از دوستان با اين ISP مشكل دارن احتمال ميدم مركز به مركز تفاوت كيفيت فاحشي داشته باشه
یکی میگه شبانه شاتل خوبه یکی میگه بده! بابا من میگم که 128 از کدومشون بگیرم تا سرعتم بالای 70 باشه؟ کمک کنید دیگه
قرار باشه 30 باشه که ایرانسل با این همه افتضاحاتش از این بهتره . یعنی من 4 سال پیش میخواستم adsl بگیرم از اون موقع تا حالا ایران هیچ تکونی به خودش نداده؟ میترسم 20 سال دیگه بچم به من فحش بده که چرا تو ایران موندی!
128پارس انلاین روی 2 مگ میبندن
128 شاتل روی 512
این موضوع بستگی زیادی به مرکز مخابراتتون داره ! ببینید کدوم سازگارتر ... (ایران دز زمینه تکنولوژی و بخصوص اینترنت منحصر به فرده !!! )
اما شاتل 128 سرعت دانلود نهایتا 60 هست و به 70 نمی رسه اما ثباتش خیلی خوبه ! قطع شدن خیلی کم !
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)