1.شما تو گوگل سرچ کن کدهاش رو بگیر.2.شماره سریال گوشی و قوطی رو چک کن.3 ببین صفحه نمایش خش نداشته باشه.باتری هم خط خورده نباشه.چند بار گوشی رو خاموش روشن کن ببین اختلالی پیدا نمیشه + سرچ در گوگل و راهنمایی دوستان عزیز.موفق باشید.![]()
1.شما تو گوگل سرچ کن کدهاش رو بگیر.2.شماره سریال گوشی و قوطی رو چک کن.3 ببین صفحه نمایش خش نداشته باشه.باتری هم خط خورده نباشه.چند بار گوشی رو خاموش روشن کن ببین اختلالی پیدا نمیشه + سرچ در گوگل و راهنمایی دوستان عزیز.موفق باشید.![]()
ممنونم جوان مرد . حتما این کار رو می کنم و منتظر نظر دوستای دیگه هم هستم راسش منظورتون رو از کد هاش توی گوگل نفهمیدم آخه بنده تاحالا سونی داشتم فقط .. آیا قضیه خاصیه که مربوط به نوکیاست ؟
ممنون . خدا نگهدار
سلام. تورو خدا بگید این آپدیت جدید کی میاد دهنم آب اوفتاده !!!!!!!!! v31.0.0.15 میاد یا نه ؟ !!!!! کی میاد؟؟؟؟!!!
تو سایتها خوندم میگن تا هفته ی دیگه بعضیها میگن تا ماه دیگه ! بعضی ها هم میگن نمیاد؟!
سلام
با ایرانسل چطور به اینترنت وصل بشم.تو سایت ایرانسل که مینویسه متاسفانه تلفن همراه درخواستی در لیست دستگاههای پشتیبانی شده در شبکه ایرانسل موجود نمیباشد .
راهی بلدین بگین.
خواهش می کنم عزیز.منظور از کد همون کدهایی هست که میزنی چیزایی مثل سریال گوشی یا زمان ساخت اینارو نشون میده.موفق باشی.![]()
کد #5*3*130* رو بگیر بعد سبز رو بزن تنظیمات برات میادش ...![]()
در تهران 280 تومان.
با این کد نشد.
خب حالا از خودت باید سرچ کنی تا خود گوشی بصورت خودکار برات تنظیم کنه یا بصورت دستی تنظیم کنی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)