دوستان من الان 2 سال از مدت 5 ساله گواهینامم گذشته ! الان هم سربازم. برا تمدید دقیقا باید چه کارائی بکنم ؟!
مرسی![]()
دوستان من الان 2 سال از مدت 5 ساله گواهینامم گذشته ! الان هم سربازم. برا تمدید دقیقا باید چه کارائی بکنم ؟!
مرسی![]()
خب ميخوام قبل اينكه معلم ياد بده يه چيزايي مثل روش و خاموش كردن و ترمز كردن و ... حاليم باشه.
چطور ميشه اينا رو به صورت مبتديانه ياد گرفت ؟
دوستان یه سوال . من گواهینامم رو تازه گرفتم و هنوز یکسال نشده. اگه باهاش بین شهری برم و پلیس راه ها مخصوصا پلیس راه گناوه - ماهشهر ، گواهینامم رو چک کنن باطلش میکنن یا جریمه؟
سلام دوستان
26 سالمه.درسم تموم شده.معافیت تحصیلی هم تموم شده.خدمت نرفتم.میتونم برای گرفتن گواهی نامه اقدام کنم؟
اصلا لازم نیست بدونید این چیز هارو همین که بگید پشت ماشین نشستید خودشون از اول همه چی رو میگند
برای من که باز کردن در ماشین هم یاد داد
ولی به هر حال یه سری چیزهای ابتدایی رو تو کتابی که بهتون میدند نوشته مثل روشن کردن ماشین و پدال ها و ... همون رو بخونید یاد میگیرید
همون اول که میخواید ثبت نام کنید یا پایان خدمت میخواد یا معافیت یا برگه اشتغال به تحصیل اگه نداشته باشید ثبت نام نمیکنندسلام دوستان
26 سالمه.درسم تموم شده.معافیت تحصیلی هم تموم شده.خدمت نرفتم.میتونم برای گرفتن گواهی نامه اقدام کنم؟
زمان ثبت نام یه کتاب آیین نامه میدن یه چیزایی توش نوشته اون اولاش
خواهشا اگر كسي اين چيزهاي ابتدايي كه ميفرماييد رو بلد بود يه خوردش رو به ما بگه. اگه نه هم كه نيازي نيست به آموزشگاه و افسر و مربي و ... حواله كنيد![]()
کسانی می خوان تو آزمون شرکت کنن جهت اطلاع بگم کتاب عوض شده اما از مطالب قدیمی سوالات میاد مثلاً حرکات دست مامور ترافیک وسط چهارراه تو کتاب قدیمی 6 تا اورده در حالی که تو کتاب جدید 2 تا اول فقط اومده اما تو ازمون از کتاب قدیمی اومده بود
یه سوال
بعد از اینکه امتحان عملی شهر رو قیول شدیم.باید چه کارایی انجام بدیم؟؟
دوستان برای ثبت نام برای گواهینامه باید 18 سالت باشه یا 18 سال تمام شده باشی و بشی 19؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)