تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 240 از 1042 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من تازه میخام adsl بگیرم چند تا سوال مهم داشتم

1- اگه مثلا از داتک بار اول گرفتم 64 نامحدود و هزینه های اولیه وصل و این چیزاشو دادم اگر راضی نبودم و ماه بعد خواستم از شاتل استفاده کنم بازم باید هزینه راه اندازی و اینطور چیزارو بدم ؟

2- اگر بخام نوع سرویس مو عوض کنم چطور ؟ باید بازم هزینه اضافه بدم ؟ ( از یه شرکت )

3- سرویس 64 نامحدود داتک بهتره یا شاتل ؟

4- مودم خوب تا 45 تومن چی بگیرم ؟ dlink - asus - linksys یا مارک دیگه ؟

5- میخام اگر بعدا نوت بوک هم گرفتم با دو تا سیستم از adsl استفاده کنم چه مودمی این قابلیت رو داره ؟

ممنون اگه راهنمایی کنید
    Last edited by babialex; 01-12-2008 at 17:41.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

تروا داداش خيلي مخلصيم
    من اونطوركه سراغ گرفتم بهترين دي وي بي كه بشه اينترنت آنلاين روهم داشت دقيقا 185000 هزارتومنه وديش وال ان بي هم چيزي تومايه هاي 30,000 هزارتومنه فقط نميدونم قيمت اكانتاش چقدره وچه جوريه وبايد ازكجاخريد!!!
    والله اينبار بايد حضوري بروم دفتر شركت وازخودمهندساش بپرسم اون روزكه زنگ زدم منشي بودوزيادنميشه به حرفاش اعتمادكردواگه ديدم حرفاي منشيه صحت داره بي بروبرگردرفتم تونخ اينترنت ماهواره اي.
    دوست عزیز ، شما خودت یوزر یه قرن پیش هستی باید بدونی که نباید در مورد edsl بحث بشه .

مرسی

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

1- اگه مثلا از داتک بار اول گرفتم 64 نامحدود و هزینه های اولیه وصل و این چیزاشو دادم اگر راضی نبودم و ماه بعد خواستم از شاتل استفاده کنم بازم باید هزینه راه اندازی و اینطور چیزارو بدم ؟

2- اگر بخام نوع سرویس مو عوض کنم چطور ؟ باید بازم هزینه اضافه بدم ؟ ( از یه شرکت )

5- میخام اگر بعدا نوت بوک هم گرفتم با دو تا سیستم از adsl استفاده کنم چه مودمی این قابلیت رو داره ؟

ممنون اگه راهنمایی کنید
    ببینید ، اگه تو یه شرکت بخواهید ، سرویس رو ارتقا بدید ، شدنی هست ، بی هزینه اضافه ، فقط هزینه سرویس هست دیگه ، یعنی شما 64 داتک دارید ، می تونید ماه بعد 256 بگیری ، حتی وسط ماه هم می شه ( اما یادمه نمی شد وسط ماه 256 رو به 64 down کرد ، گیر می دن انگار )
    اگه بخواهید از مثلا داتک برید شاتل ، یه هزینه رانژه باید به شاتل بدید ، فارق از این که بار اولی هست که رانژه می کنید یا نه ...
    مودم هر 3 تا مودم خوبی هستند ، مودم های 2 پورت ، یکی لن دارن یکی یو اس بی ، که هم می شه به پی سی زد ، هم لپ تاپ ، اما اگه می خوای با لپ تاپ کار کنی ، توصیه می کنم وایرلس دار هم بگیر که مقید به سیم نکنی خودتو ( نظر شخصی )

مرسی

4. 2 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Shadmehr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها سلام
    امیدوارم حال همه خوب باشه
    منم کاربر جدید این فروم هستم و امیدوارم ما رو هم در جمع اینترنت بازان بپذیرید!
    عرض به حضورتون می خواستم یه لطفی کنین برای منطقه گوهردشت (رجایی شهر) کرج، بگین کدوم اینترنت ای دی اس ال بهترینه؟
    من واقعا گیج سدم
    همه هم که فقط ازر اینترنتی که خودشون دارن تعریف می کنن
    آدم نمی دونم باید کدوم رو بگیره
    اگه لطف کنین با یه کم توضیح و قیمت تقریبی اینترنت برام بگین چه اینترنتی تو کرج بگیرم بهتره، ممنون میشم هزار تا
    دم شما همتون گرم...

ای ول بابا!
    چقدر تحویلیدید ما رو!!
    جو گیر شدم حسابی!
    یعنی هیچ کی پیدا نمیشه جواب ما رو هم بده؟
    هوای ما جدیدا رو هم داشته باشین بر و بچ با معرفت...
    من الان به نظرم بین بد و بدتر اگه بخوام انتخاب کنم!! فکر کنم کیمیا نت بد باشه نسبت به بقیه که بدترن!
    کیمیا نت چطوره؟ کسی کار کرده باهاش؟؟
    الان قیمتاش این جوریه:

256 کیلو بایت ===> ترافیک 2 گیگا بایت ===> ماهانه 13780 تومان
    256 کیلو بایت ===> ترافیک 5 گیگا بایت ===> ماهانه 19080 تومان
    256 کیلو بایت ===> ترافیک 10 گیگا بایت ===> ماهانه 29680 تومان
    512 کیلو بایت ===> ترافیک 2 گیگا بایت ===> ماهانه 24380 تومان
    64 کیلو بایت ===> ترافیک نامحدود ===> ماهانه 19100 تومان
    128 کیلو بایت ===> ترافیک نامحدود ===> ماهانه 28500 تومان
    256 کیلو بایت ===> ترافیک نامحدود ===> ماهانه 45400 تومان

از خودشون هم سئوال کردم گفتش الان 256 های ما سرعت دانلودش در حالت معمولی 20 تا 22 کیلوبایت بر ثانیه هست. قطعی هم کم پیش میاد. قیمت مودم هم 45000 تومان و قیمت رانژه و نصب و راه اندازی هم سر جمع 20000 تومان هست.
    حالا چیکار کنم؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون اگه راهنمایی کنید
    1- شما اصلاً اگه يه كار كوچولو (وارد كردن يوز و پس در تنظيمات مودم) رو بلد باشي ميتوني در هر دو حالت هزينه ي نصب ندي! در غير اين صورت بايد براي تعويض شركت هزينه ي نصب بدي.

2- نه!

3- اصلاً قابل مقايسه نيست! سرعت دانلود 64 شاتل 10 كيلوبايت هست ولي 64 داتك فكر نكنم به اندازه ي dial up هم برسه! بگذريم قطعي ها و پشتيباني و...

4- شاتل جديداً ديگه لينك سيس رو ساپورت نميكنه.

5- شما مودم وايرلس بگيري مي توني pc رو با كابل وصل كني و لپ تاپ هم با وايرلس (همين كاري كه من كردم) فقط مودم وايرلس گرونه! من دو سال پيش 3COM گرفتم 135 تومن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11 Isp

ای ول بابا!
    چقدر تحویلیدید ما رو!!
    جو گیر شدم حسابی!
    یعنی هیچ کی پیدا نمیشه جواب ما رو هم بده؟
    هوای ما جدیدا رو هم داشته باشین بر و بچ با معرفت...
    من الان به نظرم بین بد و بدتر اگه بخوام انتخاب کنم!! فکر کنم کیمیا نت بد باشه نسبت به بقیه که بدترن!
    کیمیا نت چطوره؟ کسی کار کرده باهاش؟؟
    الان قیمتاش این جوریه:

256 کیلو بایت ===> ترافیک 2 گیگا بایت ===> ماهانه 13780 تومان
    256 کیلو بایت ===> ترافیک 5 گیگا بایت ===> ماهانه 19080 تومان
    256 کیلو بایت ===> ترافیک 10 گیگا بایت ===> ماهانه 29680 تومان
    512 کیلو بایت ===> ترافیک 2 گیگا بایت ===> ماهانه 24380 تومان
    64 کیلو بایت ===> ترافیک نامحدود ===> ماهانه 19100 تومان
    128 کیلو بایت ===> ترافیک نامحدود ===> ماهانه 28500 تومان
    256 کیلو بایت ===> ترافیک نامحدود ===> ماهانه 45400 تومان

از خودشون هم سئوال کردم گفتش الان 256 های ما سرعت دانلودش در حالت معمولی 20 تا 22 کیلوبایت بر ثانیه هست. قطعی هم کم پیش میاد. قیمت مودم هم 45000 تومان و قیمت رانژه و نصب و راه اندازی هم سر جمع 20000 تومان هست.
    حالا چیکار کنم؟
    کیمیانت باید نماینده فروش یکی از شرکتا باشه چون جزو شرکتای اصلی نیست... یه زمانی کارت اینترنتاشو استفاده میکردم (دایال آپ) کیفیت و سرعتش خوب بود...

مهم ترین چیز بودجه شماس... شما بگو که بودجه ت چقدره یعنی در ماه چقدر میتونید واسه شارژ اینترنتت خرج کنی تا دوستان یه مورد خوب رو بهت پیشنهاد کنن...

فکر کنم تمام شرکتای اصلی adsl توی کرج و اطرافش یا خودشون ارائه میدن و یا نماینده فروش دارن و شما باید برید سایتشون و چک کنید که منطقه شما و پیش شماره تون رو پشتیبانی میکنن یا نه...

الان شرکتا تقریبا همه شون کیفیتشون یکیه و خوبن و یه سری سرعتای بالا با محدودیت حجمی میدن (مثل 512 و 256 با محدودیت) و بعضی دیگه مثل داتک 128 نامحدود میدن (مثلا شاتل میده حدود 20,000 تومن در ماه)...

شرکتای بهتر صبانت و آسیاتک و شاتل و لایزر و داتک و سپنتا و پارس آنلاین هستن (که از داتک و پارس آنلاین خیلی از دوستان شدیدا ناراضی هستن)...

در کل بودجه شما برای تعیین بهترین سرویس دهنده و سرویس مهم ترین نکته س...

روز خوبی داشته باشید...

فقط مودم وايرلس گرونه! من دو سال پيش 3COM گرفتم 135 تومن.
    الان USRobotics 9108 هست با کلی امکانات داخلی و خارجی با گارانتی انفورماتیک گستر کمتر از 100,000 تومن........ برو حالشو ببر ... تازه چینی و غیره هم هستن که خیلی ارزون ترن (که البته عواقب خریدشون به عهده خود شخص مشتریه نه سازنده )...........
    Last edited by Cleeev; 02-12-2008 at 00:49.

8. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

شادمهر جان.شرکتایی که محدودیت حجمی دارن معمولا سرعت دانلودشون بیشتره. مثل آسیاتک و صبانت.
    ولی اینی که شما میگید سرعت دانلودش بالا نیست!
    شما چهار رقم اول تلفنتون رو بگید تا ببینیم چه شرکتای دیگه ای بهتون سرویس ارائه میکنن.
    دانلود زیاد داری؟ اگه آره نامحدود بگیر. اگر نه محدودیت دار خوبه.
    قیمتاش هم معمولیه.مثل آسیاتک و صبانته.فقط سرعت آسیا و صبا بیشتره.
    شما ببین شرکت معروف دیگه ای بهتون سرویس ارائه نمیده ؟

10. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کیمیانت باید نماینده فروش یکی از شرکتا باشه چون جزو شرکتای اصلی نیست... یه زمانی کارت اینترنتاشو استفاده میکردم (دایال آپ) کیفیت و سرعتش خوب بود...

مهم ترین چیز بودجه شماس... شما بگو که بودجه ت چقدره یعنی در ماه چقدر میتونید واسه شارژ اینترنتت خرج کنی تا دوستان یه مورد خوب رو بهت پیشنهاد کنن...

فکر کنم تمام شرکتای اصلی adsl توی کرج و اطرافش یا خودشون ارائه میدن و یا نماینده فروش دارن و شما باید برید سایتشون و چک کنید که منطقه شما و پیش شماره تون رو پشتیبانی میکنن یا نه...

الان شرکتا تقریبا همه شون کیفیتشون یکیه و خوبن و یه سری سرعتای بالا با محدودیت حجمی میدن (مثل 512 و 256 با محدودیت) و بعضی دیگه مثل داتک 128 نامحدود میدن (مثلا شاتل میده حدود 20,000 تومن در ماه)...

شرکتای بهتر صبانت و آسیاتک و شاتل و لایزر و داتک و سپنتا و پارس آنلاین هستن (که از داتک و پارس آنلاین خیلی از دوستان شدیدا ناراضی هستن)...

در کل بودجه شما برای تعیین بهترین سرویس دهنده و سرویس مهم ترین نکته س...

روز خوبی داشته باشید...

با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
    والا اگه بتونم با مثلا حداکثر ماهی 15 هزار سرویس خوبی پیدا کنم که عالی میشه اگه هم نه که شاید مجبور شم ماهی 20 هزار هم خرج کنم!
    البته داتک رو آمارش گرفتم که کرج متاسفانه سرویس نداره
    از پارس آنلاین و پارسی نت و دنیا نت هم ناراضی بودن ظاهرا دوستان! به خصوص از پارسی نت و پشتیبانیش که بسیار ناراضی بودن همه!
    بازم به هر حال ممنون از شما دوست خوب...

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شادمهر جان.شرکتایی که محدودیت حجمی دارن معمولا سرعت دانلودشون بیشتره. مثل آسیاتک و صبانت.
    ولی اینی که شما میگید سرعت دانلودش بالا نیست!
    شما چهار رقم اول تلفنتون رو بگید تا ببینیم چه شرکتای دیگه ای بهتون سرویس ارائه میکنن.
    دانلود زیاد داری؟ اگه آره نامحدود بگیر. اگر نه محدودیت دار خوبه.
    قیمتاش هم معمولیه.مثل آسیاتک و صبانته.فقط سرعت آسیا و صبا بیشتره.
    شما ببین شرکت معروف دیگه ای بهتون سرویس ارائه نمیده ؟

سلام خدمت وحید خان گل
    عرض به حضور شما که چهار رقم اول شماره ما هم 4430 هست که میشه سه راه گوهردشت ( رجایی شهر)
    تقریبا میشه گفت اکثر شرکت ها تا اونجا که من اطلاع دارم این منطقه رو تحت پوشش خودشون دارن
    من اول می خواستم از شاتل بگیریم که زنگیدم شاتل گفت فعلا پورت خالی نداریم برای شما باید صبر کنید که من پرسیدم چند روز؟ گفت 30 الی 45 روز !!
    البته بودن بعضی دوستان که از شاتل هم می نالیدن!
    دانلود هم والا من دارم منتها در حد معمولی
    ام پی 3 و موزیک ویدیو بعضی اوقات
    منتها نه دیگه در حد فیلم دانلود کردن
    به هر حال دانلود نامحدود باشه مسلما بهتره اما خب در واقعیت که نگاه می کنم می بیتم تا اون حد دانلود ندارم در حد معمولی که بشه مثلا روزی چند ت تراک ام پی تری و شاید دو سه تا هم موزیک ویدیو دانلود کرد
    در ضمن برام مهمه که پشتیبانی شرکت خوب باشه و قطع شدن هم کمتر باشه که چه بهتر!
    کیمیا نت رو گفتم چون دیدم کمتر ازش می نالن!
    صبا نت هم هست که ظاهرا گرونه فن آوا هم که فکر کنم نماینده آسیا تک باشه که اونم راضی نبودن خیلی ازش
    از پارسی نت و به خصوص پشتیبانیش که بسیار بسیار شکایت داشتن ملت
    دنیا نت و پیک نت هم ظاهرا جدیدن
    به هر حال اگه یه راهنمایی درست و درمون کنی منو، منم دعا می کنم برات هرچی از خدا می خوای بهت بده
    بازم ممنون...

در آغاز فعالیت Alfa 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا ما یه سوال فوق فنی داشتیم :

ببینید من نه دانشجوم نه می تونم نامه از یه شرکت بگیرم و نه سایر مخلفاته دیگه!
    حالا از اساتید کسی کلک رشتی ای بلده که ما بتونیم بالای 128 بگیرم ؟
    (البته محض اطمینان اگه قبلا تست شده باشه خیلی بهتره)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •