تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 587 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

12

سلام..
    بچه ها خودم یه وای فای بگیرم با وایرلس راحت میتونم تو آیپادم برنامه نصب کنم یا بهتره 25 تومن بدم بدون دردسر پایتخت واسم نصب کنن برنامه هارو؟ (ipod 3g 3.1.2)
    اگر خودم نصب کنم امکانش هست جیلبرکش بپرونم؟
    ممنون..
    واسه نسب برنامه از itunes نیازی به wirelessنیست ولی واسه دانلود از cydia یا rock و نسب برنامه از اونها یک مودم وایرلس بخر راحت میشی
    به هیچ وجه نده بیرون چون اگه ایپادت رو با کامپیوترت سینک کنی برنامه هایی که اینهمه پولشونو دادی پاک میشن.پس یک مودم وایرلس ترجیها linksys بگیر و حالشو ببر

من امروز رفتم کارت وارلس خریدم رو مادر بوردم نصب کردم ولی وقتی PC و آی پادم به هم وصل میشه اینترنت ندارم واسه اینکه اینترنتش share شه چه باید کرد؟ ( من رو PC خودم ADSL دارم )
    دوست من کاش یک مودم وایرلس میخریدی خودتو راحت میکردی
    اینجوریم یک راه هایی هست تو وب بگردی نحوه شیر کردن اینترنت و تبدیل pc به hotspot رو پیدا میکنی

پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

دوستان گویا صفحه اول این تاپیک مدتیه آپدیت نشده. یه سوال داشتم:
    آخرین فریمور برای ipod touch 1G چنده؟
    قابله جیلبریک کردن و -- هست؟ بعدش روش راحت برنامه اجرا می شه؟
    اگه کسی آموزششو گذاشته بگید اگر نه نسخه آخرش رو بهم معرفی کنید توسنتم یاد بگیرم چطوری جیلبریک می کنند آموزششو می ذارم

داره خودمونی میشه lincoln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دستتون درد نکنه بابت راهنمایی (ببخشید اینجا فعلا صفر کیلومترم دکمه تشکرم فعال نیست!)
    یعنی اگه بیرون واسم بریزن و دستگاه رو با pc خودم سینک کنم همش میپره؟؟؟! (من که 24 ساعتی در حال سینکم!!)
    پس به قول دوستمون بریم سراغ ماهیگیری! ..حالا یه مودم وایرلس پیشنهاد میکنید یا کارت وایرلس یا وای فای مکس؟؟( بردش واقعا واسم مهمه)
    من خودم مودم بیلیون دارم که بدبختی مودم خوبی هست ولی وایرلس نداره!

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

دستتون درد نکنه بابت راهنمایی (ببخشید اینجا فعلا صفر کیلومترم دکمه تشکرم فعال نیست!)
    یعنی اگه بیرون واسم بریزن و دستگاه رو با pc خودم سینک کنم همش میپره؟؟؟! (من که 24 ساعتی در حال سینکم!!)
    پس به قول دوستمون بریم سراغ ماهیگیری! ..حالا یه مودم وایرلس پیشنهاد میکنید یا کارت وایرلس یا وای فای مکس؟؟( بردش واقعا واسم مهمه)
    نه ازت می پرسه که اطلاعات رو پاک کنه یا نه که باید بزنی نه بعد اطلاعات جدید رو واست میریزه

5. 2 کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تو بابل هستم و دسترسی به WiMax ندارم و اطلاعاتی هم ندارم راجع بهش. ولی اگه مودم Wireless خواستی بگیری پیشنهاد میدم Linksys بگیر. حدود 90 قیمتش هست و عالیه. با اینکه خیلی باریک و خوش هیکله و بدون آنتن ولی برد خیلی خوب داره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by sony_W810i; 19-04-2010 at 16:11.

7. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان گویا صفحه اول این تاپیک مدتیه آپدیت نشده. یه سوال داشتم:
    آخرین فریمور برای ipod touch 1G چنده؟
    قابله جیلبریک کردن و -- هست؟ بعدش روش راحت برنامه اجرا می شه؟
    اگه کسی آموزششو گذاشته بگید اگر نه نسخه آخرش رو بهم معرفی کنید توسنتم یاد بگیرم چطوری جیلبریک می کنند آموزششو می ذارم
    شما میتونی آیپاد تاچ نسل اول رو به همین firmware آخر یعنی 3.1.3 هم جیل بریک کنی... مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.

داره خودمونی میشه lincoln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خیلی ممنون.
    راستی من فرم سینک کردن کلیپ و فیلم رو با ایتیونز بلد نیستم (موزیک و عکس رو بلدم ولی کلیپ رو نه)
    برای اینکه دستگاه بطور اتومات با وصل شدن به pc موزیک و .. رو سینک نکنه کدوم تیک رو باید بزنم؟
    ببخشید اگه خیلی سوال میکنم چون اپل کلا چیزی نیست که تو دست زیاد باشه و همه بلد باشن

داره خودمونی میشه 0037's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من ميخوام آيپاد تاچ بخرم ولي خيلي وارد نيستم ، اگر ممكنه يكي منو راهنمايي كنه كه :

1- الان قيمتها دستم نيست ، تهران هم نيستم كه دسترسي داشته باشم به پايتخت ، لطفاً قيمت ها رو بگيد.

2- از ايران بخرم قيمتش با خارج از ايران خيلي فرق داره ؟ اگر نه لطفاً يجا بهم معرفي كنيد كه يكراست برم بخرم و نخواد بازار رو كلاً بگردم!(اينترنتي هم باشه عاليه)

3-الان آخرين مدلش نسل چندمه ؟ ( از كجاش ميشه فهميد ) و جديدش چون جيلبريك نميشه ارزش داره خريد ؟

11. این کاربر از 0037 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون.
    راستی من فرم سینک کردن کلیپ و فیلم رو با ایتیونز بلد نیستم (موزیک و عکس رو بلدم ولی کلیپ رو نه)
    برای اینکه دستگاه بطور اتومات با وصل شدن به pc موزیک و .. رو سینک نکنه کدوم تیک رو باید بزنم؟
    ببخشید اگه خیلی سوال میکنم چون اپل کلا چیزی نیست که تو دست زیاد باشه و همه بلد باشن
    شما اصطلاحاً میخوای manual sync کنی .. یعنی سینک دستی و غیر اتوماتیک .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین: وسطهای صفحه بخش Syncing music manually رو دنبال کن.
    سلام
    دوستان من ميخوام آيپاد تاچ بخرم ولي خيلي وارد نيستم ، اگر ممكنه يكي منو راهنمايي كنه كه :

1- الان قيمتها دستم نيست ، تهران هم نيستم كه دسترسي داشته باشم به پايتخت ، لطفاً قيمت ها رو بگيد.

2- از ايران بخرم قيمتش با خارج از ايران خيلي فرق داره ؟ اگر نه لطفاً يجا بهم معرفي كنيد كه يكراست برم بخرم و نخواد بازار رو كلاً بگردم!(اينترنتي هم باشه عاليه)

3-الان آخرين مدلش نسل چندمه ؟ ( از كجاش ميشه فهميد ) و جديدش چون جيلبريك نميشه ارزش داره خريد ؟
    1. قیمت ها اغلب هر چند صفحه یه بار مطرح میشه .. مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.

2. برو پاساژ پایتخت، نگاره یا کریستال ... این هم مطرح شده قبلاً .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین. (هم نقل قول و هم پاسخ من)

3. نسل سوم ... باید دنبال 3.1.2 باشی که ظاهراً نگاره داره ... اینکه ارزش داره 3.1.3 بخری (که اون مشکلی که گفتی رو با جیل بریک داره) به خودت برمی گرده ... به نظر میاد که بیارزه و 3.1.2 رو بگیری... یا منتظر بمونی که برای 3.1.3 نسخه جیل بریک بیاد.. اوایل فروردین Hotz اعلام کرد که این کار رو کرده، اما هنوز منتشر نکرده نسخه اش رو.

13. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 0037's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما اصطلاحاً میخوای manual sync کنی .. یعنی سینک دستی و غیر اتوماتیک .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین: وسطهای صفحه بخش Syncing music manually رو دنبال کن.

1. قیمت ها اغلب هر چند صفحه یه بار مطرح میشه .. مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.

2. برو پاساژ پایتخت، نگاره یا کریستال ... این هم مطرح شده قبلاً .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین. (هم نقل قول و هم پاسخ من)

3. نسل سوم ... باید دنبال 3.1.2 باشی که ظاهراً نگاره داره ... اینکه ارزش داره 3.1.3 بخری (که اون مشکلی که گفتی رو با جیل بریک داره) به خودت برمی گرده ... به نظر میاد که بیارزه و 3.1.2 رو بگیری... یا منتظر بمونی که برای 3.1.3 نسخه جیل بریک بیاد.. اوایل فروردین Hotz اعلام کرد که این کار رو کرده، اما هنوز منتشر نکرده نسخه اش رو.
    مسلماً اينطوري نميمونه و بعد از يه مدتي جيلبريك ميشه ، فقط يكي فرقهاي مهمش رو بهم بگه!

اگر بشه تا اومدن جيلبريك باهاش موزيك گوش كرد مشكلي نيست ، برنامه و بازي رو خيلي نياز ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •