بايد بازي رو نگاه كني .
اگه هم بعد از شروع تعويض بشي يعني در حين بازي هم ميتوني بصورت معمولي ببيني هم مي توني به صورت سرعت دو برابر ببيني.![]()
بايد بازي رو نگاه كني .
اگه هم بعد از شروع تعويض بشي يعني در حين بازي هم ميتوني بصورت معمولي ببيني هم مي توني به صورت سرعت دو برابر ببيني.![]()
من يك و نيم فصل بازي كردم كه : توي فصل اول نيم فصلش رو توي بولونيا بودم بعد براي نيم فصل فصل اول و نيم فصل فصل دوم رفتم اوساسونا بعد كه توي زماني كه توي اوساسونا بودم خيلي خوب كار كردم كه كلا توي اين دو تا تيم 6 گل براي بولونيا زدم براي اوساسونا هم روي هم 12 تا گل زدم كه بيشتر بازي ها رو فيكس بودم بجز زماني كه مصدوم شدم كه بعد از برظرف شدن مصدوميت من براي رسيدن به تركيب اصلي داستان داشتم.
بعدشم 4تا تيم : يوونتوس و رئال و بارسا به من پيشنهاد دادن كه من رفتم بارسا كه فعلا توي 4 تا بازي نيم فصل دوم تاحال 1 گل زدم![]()
آقا کسی جواب منو نمی ده؟سلام دوستان. میشه PES 2009 رو روی شبکه lan بازی کرد یا نه؟
قسمت network که فقط بازی روی اینترنت رو داره. من تو گوگل هم سرچ کردم چیز به درد بخوری پیدا نکردم. کسی اطلاعاتی نداره؟
لینکی که دادم درسته من الان خودم دو مرتبه فایلو از همین لینک دانلود کردم .با این وجود الان توی یک صفحه دیگه آپلودش کردم .اینم لینک جدید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا الان من دمو بازی را گرفتم میخوام بپرسم از اون کس هایی که دمو را بازی کردند چقدر بازی اصلی با دمو فرق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
شما در چه پستی بازی میکنی؟
سختی بازیتون در چه حد هست؟ روی تاپ پلیر بازی میکنید؟
من تو پست dmf هستم که پستم رو به عقب و در مرکز زمین ، تیم قبلیم(بولونیا) هم اشغال بود یک پاس سالم نمیتونستند برسونند اخر هم در لیگ ایتالیا 15 شد.
ممنون از شما.
اما من بازهم نتونستم این فایل را دانلود کنم! فکر کنم مشکل از من باشه.
من تا لینک شما را اینتر میکنم Download Accelerator باز میشه و حجمش را kb17 نشون میده و اون را دانلود میکنه که چیزی نیست.
کسی این فایل را دانلود کرده؟
سلام يه سوال
تو pes 2009 بايرن مونيخ هست؟
چند تا تيم الماني از دسته اول المان هست؟
عزیز پیکسل و وست گیم خوب
يه سوال داشتم:
چرا من فقط با تيم خودم مسابقه ميدم؟؟:دي
دفعه اول با يه تيم ديگه مسابقه دادم ولي از اون به بعد باز خودم مسابقه ميدم:دي
الان هفته 2-3 هم هستش!!!!چيكار كنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)