من یکی از add هام رو اشتباهی پاک کردم . اگه بخوام دوباره بیاد توی add list مسنجرم باید درخواست add بدم بهش ؟
من یکی از add هام رو اشتباهی پاک کردم . اگه بخوام دوباره بیاد توی add list مسنجرم باید درخواست add بدم بهش ؟
سلام..
بله دوست عزیز ؛ یک بار دیگه باید Add کنین.. اگه این کار باعث این میشه که شما ضایع شین..!! ( اگر )
بگین هر چی pm می دادم ندیدی.. مجبور شدم یه بار حذفت کنم و دوباره.......
موفق باشین..
دقیقا همینهاگه این کار باعث این میشه که شما ضایع شین..!!![]()
سلام .. میلاد جان !!
من اصلا و ابدا نمی تونم voice call کنم با خارج از کشور!! داخل رو امتحان نکردم ! چی کار کنم؟ ایکن voice call غیر فعاله ؟!!
چرا ؟
مسنجرم هم 10 هست...
اولش هم که لاگین می کنم این پیغام رو میده:
![]()
سلام
با چند تا آیدی خودم تست کردم ؛ برای منم مشکل داره و به نظر می رسه که مشکل سراسری باشه..!
این حالت غیر فعال بودنش برای بنده هم هست..
چند توصیه میشه کرد ؛ یک بار حذف و نصب کنید ؛ از ورژن پایین تر استفاده کنین.. و اگه باز هم نشد بهتره
سرویس رو عوض کنین ؛ مثلا اسکایپ..
مشكله اون پيغام مربوط ميشه به اينكه نميتونه مسنجر يه سري فايلهاي آپديت از ياهو رو دانلود كنه كه اونم احتمالا به خاطر ايني هست كه تحريم هستيم و نميتونيم بهشون دسترسي داشته باشيم
كماكان مشكل واسه همه هست
براي غيرفعال كردنش ميتونيد مراحل زير رو بريد:
به منوي messenger برويد، سپس گزينه ي preference ر انتخاب كنيد. حالا از پنجره ي ظاهر شده از سمت چپ گزينه ي Privacy رو انتخاب كنيد حالا از سمت راست اون پايين؛ گزينه ي allow plugins to set clickable status message رو غيرفعال كنيد
موفق باشيد.
بله دوست عزیز اصلا تو پست هست که قبلی ها عوض نمی شه
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
مشکل اینه یکی دوتا که نیست دی:
شما از ایجاد کنفرانس برای voice call استفاده کنید . یا اینکه کلیک راست کنید روی فردی که می خواید باهاش صحبت کنید و voic call رو بزنید .
یه نگا به اینجا بندازید بد نیس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاهومسنجر 10 تم های خاص خودش رو داره..
ولی شما نگاهی به اینجا بندازین..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)