تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 1004 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ظهر یه نیم ساعتی ای دی اس ال مخابرات قطع شد حالا که هم وصل شده بایت به زور رد میشه.
    بله حدود ساعت 1 بود که قطع شد، مشکل از DNS سرور بود چون netbill باز میشد

الانم که پینگ زیر 300 نمیاد
    Last edited by urumchi; 26-12-2011 at 15:08.

2. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بله حدود ساعت 1 بود که قطع شد، مشکل از DNS سرور بود چون netbill باز میشد

الانم که پینگ زیر 300 نمیاد
    آره دیگه. تنها بخشی که بهش توجه میشه و همیشه و در هر حال باید درست کار کنه بخش فروشه

4. این کاربر از firebird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آره دیگه. تنها بخشی که بهش توجه میشه و همیشه و در هر حال باید درست کار کنه بخش فروشه
    اونکه بله ، متوجه منظورتون شدم ولی netbill تقریبا در هر شرایطی در دسترس هست، بنظر میرسه مستقل باشه چون دیروز با وجود مشکل داشتن DNS Server سریع لود می شد.

6. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

امروز رفتیم با دوستم مخابرات ای دی اس ال گرفت . بعد اون خانومه امور مشترکین ازش پرسیدم دانلود رایگان ساعت چنده گفت 1 تا 5 .
    جالبه چون قبل همین سوال مقدار VPI VCI رو ازش پرسیدم و تا 2 تا کلمه رو گفتم هنگ کرد و سزیع همکارشو صدا زد . منم با لحن خنده داری گفتم شما مطمئنی دانلود این ساعته ؟ چون من تو ارومیه و مهاباد و ... آشنا دارم اونا 1 تا 8 دانلود میکنن ! معلوم بود اون هم مثل بقیه تو باغ نیست

دانلود 1 تا 8 دیگه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به نظر میاد مخابرات برست رو برداشته

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------

دانلود 1 تا 8 دیگه ؟
    از 1 تا 8 داونلود کنی بعد بری تو قسمت خرید ترافیک میبینی کم نمیکنه.

9. این کاربر از firebird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه از دوستان مخابراتی.
    همین دوستم که گفتم رفتیم از مخابرات دی اس ال وصل کرد امروز عصر من رفتم پنلش توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد پیگیری ثبت نام رو که زدم هر 4 مرحله تکمیل شده بود و چراخ ADSL هم وصل میشه ولی الان که براش تنظیم کردم مودم رو وصل نمیشه نتش !

اول PPPoE وصل کردیم که نشد حالا بریج هم که میزاریم بعد از ساخت کانکشن برودبند میگه ارور میده که Error 721: The remote computer did not respond .

فکر نکنم به خاطر تنظیمات باشه ! به نظر شما امکان داره از مخابرات باشه ؟

داره خودمونی میشه Xpan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اروميه

13 باز هم یک توضیح

تشکر می کنم از شما بخاطر اطلاعات بسیار خوبی که در تاپیک به اشتراک گذاشتید.

مشکل نویز دیگه ندارم و مساله اصلی به افت سیگنال بر میگرده، هر چند از نوسانات زیاد و پیاپی snr برای آپ استریم و داون استریم میشه حدس زد اسپلیتر مخابرات هم مشکل داره،ضمن اینکه downstream speed خط بنده 8064kb هست که به نسبت قبل که 2048kb بود باعث افت مقدار بیشتری snr margin downstream شده.

* گفتگوی تمدن ها رو از سال 84 فرستادن رفت تو قبرستون تاریخ و بجاش تحریم و احمق فرض کردن آمریکا و همدستاش (شما بخوانید کل کشورهای جهان منهای ایران ، سوریه و کره شمالی) شروع شد

* شما چه مشکلی با قضیه اعتراض حضوری دارید؟ بنظر من بوسیله اعتراض حضوری حتی در صورت درست نشدن وضعیت مطمئنا حضرات مدیران مکس دزد متوجه خواهند شد با کاربرایی طرف نیستن که در صورت ضایع شدن حقوقشون صداشون در نمیاد!

من شخصا با جناب chaparman کاملا موافقم، تکلیف باید مشخص بشه که چرا اینهمه تناقض در کارهای این شرکت وجود داره؟

در حالی که ادعای اینو دارن که مکس نت در تبریز و اورمیه و مهاباد کاملا شرایط یکسانی داره در حالی که نداره.

اگه مشکل از مخابرات اینجاست پس چطور میتونن همون پولی رو که در تبریز میگیرن و باهاش سرعت 200 به کاربر میدن اورمیه هم بگیرن و تو بوق و کرنا هم بکنن که ما شرایطمون در همه شهرهایی که خدمات میدیم یکسانه و هیچ فرقی بین کاربرای 2 استان وجود نداره؟ (بحث پول نیست بحث بر سر اینه که چرا دروغ میگن و چرا به شعور مردم اینطوری توهین میکنن!)

مثلا میلاد چه گناهی کرده سرویسش رو ارتقاء داده به دیسکاوری ولی عملا وضعیت سرویسی که خریده بدتر از توربو هستش؟

ناصر در مهاباد چند ماه با پینگ بالای 600 برای 4.2.2.4 سر کرد! چه جوابی این شرکت دزد به این 2 نفر داده؟؟؟ هیچی !!!

خوشحال میشم بقیه دوستان مکس نتی هم نظراتشون رو بنویسن و اعلام بکنن که تا چه اندازه از مکس نت و کیفیت سرویس هاش رضایت دارن و آیا موافق این هستند که حضوری برای اعتراض به شرکت مراجعه بکنند یا نه؟
    ---------------------------------
    ----------------------------------

با سلام

من کاملا با اعتراض موافقم و حق مسلم ماست حتی باید دفتر اون شرکت رو اسفالت کنیم .
    " من کاملا بی طرف هستم " به اعتبار سیسکو قسم .
    برای اثباط این که طرف شمام میگم که مکس نت یه لینک اختصاصی برای خودش داره و به مخابراتم ربطی نداره
    اما خوبه که نظر یکی از دوستان بنده رو هم اینجا بنویسم تا بخونین:

مشکل: شرکت x پهنای باندش پر شده و نمیتونه جوابگو باشه (یا اصلا جوابگو نیست)
    دلیلشم اینه که این سازمانها میان یه پهنای باند میگیرن (مثلا یه STM1) و 6 ماه میفروشن - و وقتی پر شد درخواست ظرفیت بالاتر میکنن . که باید اینکار رو قبل از اینکه پهنای باند پر شه و به نقطه بحران برسه انجام بدن که انجام نمیدن و همه شاکی میشن ( اسم این اشتباه مدیران رو میتونید بی اعتنایی به حق مشتری -مدیریت ضعیف- بی پولی- عدم وجود امکانات بالادست برای خرید پهنای باند- مصلحت- یا سیاست بازار (به قول اروپایی ها ریاضت اقتصادی)- دزدی -سرقت مسلحانه -و..... بزارید)
    ببینید این قضیه بیشتر به تعهد اخلاقی شرکتها مربوط میشه، مثلا یه شرکتی 30 مگابیت پهنای باند خالی داره و 8000 تا یوزر داره ، اگر 2 تا اداره بیان و هرکودوم 20 مگ درخواست بدن ( عملا 10 مگ کسری وجود داره ) آیا اون شرکت حاضر هست به اداره اول پهنای باند بده ولی به دومی بگه خیر ظرفیتمون پر شده ؟ ( یعنی به دلیل رعایت حقوق 8000 نفر - یک مشتری بزرگ (قلمبه)رو رد کنه؟
    ( اینجوری حساب کنین که درآمد یکی از اون ادارات معادل کل درآمد یوزرهای adsl باشه و یکجا و یکساله قرارداد ببنده )
    کاربران هم در این زمینه مقصر هستند به نحوی!!!
    چرا؟
    چون به سرویس با کیفیت پول با کیفیت نمیدن و همیشه دنبال راه در رو میگردن که 5 تومن کمتر بدن و بزنن دانلود .
    پس وقتی یک جایی ظهور کرد که ADSL ارزون میده ، همه هجوم میبرن اونجا و 2 ماه بعد دانلود همه میاد پایین (چون اون شرکت فقط به فکر جمع کردن مشتری به صورت مقطعی هست و کیفیت براش اصلا اصلا مهم نیست )و بقیه قضایا .
    در ضمن یادتون باشه اگر یک شرکت بتونه تعداد زیادی مشتری جمع کنه - بعد از یک مدتی مثلا 6 ماه و دووم بیاره ، یک سری منابع درامدی براش ایجاد میشه که اگر مشتری های adsl هم از دست برن ، باز درامدهای اون شرکت تامین میشن.

حرفهای خوبی زد ه بودند که اینجا لازم دیدم نقل کنم .
    --------------------------------------------------------------
    میشه به این سوالات جواب بدین( و فکر کنین):
    چرا از شرکت مکس نت یا مخابرات سرویس گرفتید؟(شبها نامحدود بود - دوستان گفتن - ارزون بود ؟؟)
    چرا حالا از شرکت مکس نت یا مخابرات ناراضی هستین؟

به این هم فکر کنین:
    مخابراتی 100 مگا بیت پهنای باند دارد با 1000 کاربر 256 کیلوبایتی محدود که در زمان اوج مصرف 90 مگابیت پهنای باند مصرف میکنند .(10 مگ خالی)
    حال این مخابرات شبها به کاربران حال میدهد و هر کاربر را با دانلود نامحدود !!! در فضای مجازی رها میسازد !!!
    سوال 1: آیا لازم نیست این شرکت ، شبها پهنای باند خود را حد اقل به دو یا چهار برابر افزایش دهد؟ ( چون تمامی کاربران شبها دانلود میکنند)
    سوال 2: آیا شرکتی وجود دارد که شبها پهنای باند خود را به دو یا چهار برابر افزایش داده باشد؟آیا امکان پذیر هست اصلا؟
    و ....

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه از دوستان مخابراتی.
    همین دوستم که گفتم رفتیم از مخابرات دی اس ال وصل کرد امروز عصر من رفتم پنلش توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد پیگیری ثبت نام رو که زدم هر 4 مرحله تکمیل شده بود و چراخ ADSL هم وصل میشه ولی الان که براش تنظیم کردم مودم رو وصل نمیشه نتش !

اول PPPoE وصل کردیم که نشد حالا بریج هم که میزاریم بعد از ساخت کانکشن برودبند میگه ارور میده که Error 721: The remote computer did not respond .

فکر نکنم به خاطر تنظیمات باشه ! به نظر شما امکان داره از مخابرات باشه ؟
    --------------------------------------------
    بله ممکن هست، با اپراتور تماس بگیرید.

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

امروز رفتیم با دوستم مخابرات ای دی اس ال گرفت . بعد اون خانومه امور مشترکین ازش پرسیدم دانلود رایگان ساعت چنده گفت 1 تا 5 .
    جالبه چون قبل همین سوال مقدار VPI VCI رو ازش پرسیدم و تا 2 تا کلمه رو گفتم هنگ کرد و سزیع همکارشو صدا زد . منم با لحن خنده داری گفتم شما مطمئنی دانلود این ساعته ؟ چون من تو ارومیه و مهاباد و ... آشنا دارم اونا 1 تا 8 دانلود میکنن ! معلوم بود اون هم مثل بقیه تو باغ نیست

دانلود 1 تا 8 دیگه ؟
    اینهمه که شاکی هستین خب چرا دوباره میرین سرویس میگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

13. این کاربر از Xpan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اونکه بله ، متوجه منظورتون شدم ولی netbill تقریبا در هر شرایطی در دسترس هست، بنظر میرسه مستقل باشه چون دیروز با وجود مشکل داشتن DNS Server سریع لود می شد.
    netbil سرور اکانتینگ adsl ها هست . شما اگر مودمتون سینک شه و به روتر مخابرات وصل شید میتونین ببینیدش با سرعت بالا ، حتی اگه اینترنت کشور و اینترانت و حتی تبریز و ... هم قطع باشه . چون دم گوش شماس. یعنی دومین چیز بعد از روتر که برای اتصال مودمتون لازمه همون نت بیله .

15. 2 کاربر از Xpan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خداییش افتخار از این بالاتر

17. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •