توی سایت نوشته بود که تا 13 دی ماه تمدید شده یعنی تا فردا شب
توی سایت نوشته بود که تا 13 دی ماه تمدید شده یعنی تا فردا شب
سلام
می خواستم بدونم ارشد دانشگاه آزاد رشته ای به عنوان فیلمنامه نویسی داره؟؟؟
یا رشته سینما چی داره؟؟
هم با آزمونش و هم بدون آزمونش؟؟؟
دوتا رشته ادبیات نمایشی و کارگردانی نمایشی داره شاید اولی باشه
لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان من کنکور ارشد ثبت نام کردم، اگر تا قبل از کنکور، معافیت تحصیلیم رو باطل کنم برای سربازی، به علت تغییر وضعیت نظام وظیفه، مشکلی پیش میاد برای کنکور و ثبت نام تو دانشگاه؟
سلام
خیر مشکلی پیش نمیاد
سلام دوستان. من امسال ارشد بعلت بعد مسافت در رشته مورد علاقه ام با وجود قبولی ثبت نام نکردم، حتی واسه تکمیل ظرفیت مرحله اول هم اقدام نکردم، الان تکمیل ظرفیت بهمن هست ولی باز شهر نزدیک خودمون رشته من رو با اینکه داره ولی تکمیل ظرفیت نداره، حالا اگه من یه شهر دورتر رو انتخاب کنم میتونم انتقالی بگیرم؟ چون دیدم بعد از مرحله اول تکمیل ظرفیت ارشد یه قسمت هم واسه درخواست انتقال تو سایت دانشگاه آزاد اومد.
سلام دوستان! یه سوال یکم پیچیده داشتم ،اگر امکانش هست کمک کنید،ممنون
من امسال میخ ام ارشد ریاضی شرکت کنم اما خوب نخوندم و احتمالا بتونم فقط گرایش مورد نظرم شبانه قبول شم، تصمیم دارم بعد ازینکه که یک ترم یا دوترم خوندم مجددا سال دیگه بخونم و ارشد شرکت کنم، دوتا سوال دارم،اول کی باید از شبانه انصراف بدم تا بدون مشکل کنکور ارشد سال دیگه رو شرکت کنم و دوم آیا واحدها و دروسی که تو شبانه پاس میکنم اگه سال بعد قبول شم حساب میشه و دیگه لازم نیست پاس کنم یا به نظر دانشگاه دومم بستگی داره؟ مثلا بخوام از هندسه شبانه تربیت مدرس برم هندسه شریف؟ مرسی از کمکتون![]()
سلام
دوستان من موقع ثبت نام کنکور ارشد دانشگاه آزاد دو انتخاب اولمو یه رشته زدم و انتخاب سوم رو یه رشته دیگه زدم حالا میخوام بدونم اگه بخوام انتخاب سوم قبول بشم سخت تره؟ منظورم اینه که برای ارشد هم مثل کنکور کارشناسی قبولی در انتخاب دوم به بعد مشکل تره یا فرقی نداره؟
کنکور ارشد سراسری دقیقا چه روزی برگزار میشه؟
15-16-17/بهمن/1393
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)