تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 607 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرسی
    درسته منم آموزش های پروازی رو تا PPL رفتم اما الان با دیدن این پست تصمیم گرفتم ادامه بدم و تا تهش برم!
    فقط یه چیز دیگه،قول میدم اینو که نصب کردم دیگه هیچی نصب نکنم.
    طبق فرمایش دنی جان من مای ترافیک رو از اون قسمت انتخاب کردم اما ارور داد و گفت invalid remote ... و کار نکرد.چکار کنم؟

2. این کاربر از grand theft auto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه XackerX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان !
    من تا حالا تو چند تاپیک فعاتیت داشتم اما این یکی خیلی پر باره . به هر حال از همه دوستان تشکر می کنم.

من چند وقتی که FSX رو گرفتم و دارم باهاش بازی (البته زندگی) می کنم .
    چند تا سوال و یه پیشنهاد هم دارم که اگه دوستان لطف کنن و منو راهنمائی کنن ممنون میشم

اول اینکه با توجه به اینکه اگه کسی بخواد خلبان بشه باید تو یه آموزشگاهی ثبت نام کنه و بعد از گذراندن دوره به سازمان هواپیمایی کشوری معرفی بشه تا ازش امتحان بگیرن و اگه موفقیت آمیز بود بهش گواهینامه خلبانی بدن . (مثلا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )
    حالا سوال اینجاست که با توجه به مهارت بالای برخی دوستان که تو این تاپیک هم فعالند آیا نمیشه مستقیما به سازمان هواپیمایی کشوری برن و امتحان بدن یا حتما باید معرفی از آموزشگاه مربوطه داشته باشند؟

سوال دوم اینه که پرواز در Virtual Airline و کسب امتیاز در اونا چه فایده ای رو داره ؟

سوالهای دیگه رو بعدا مطرح میکنم.

اما پیشنهاد اینکه با توجه به تعداد زیاد صفحات ، اگه دوست عزیزی لطف کنه و چند تاپیک مجزا بزنه و مطالب رو به صورت دسته بندی شده در اونا قرار بده بسیار کار ارزشمندی کرده . مثلا یه تاپیک برای "آموزشهای مربوطه" یه تاپیک برای "لینک دانلود ها" و یکی برای "اطلاع رسانی" و ... .
    ما این کار رو تو تاپیک "کرکینگ نرم افزار" انجام دادیم و خیلی مفید بود.
    اگه کسی تازه وارد باشه به راحتی می تونه نیازش رو مرتفع کنه و این کار باعث رونق بیشتر میشه .

به هرحال من که معتاد این نرم افزار شدم و کلا زندگیمو تعطیل کردم . نشستم پای این نرم افزار

4. 2 کاربر از XackerX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چرا؟ آخه چرا؟؟؟

همش هواپيما تغيير زاويه ميده به چپ! CG يا مرکز ثقل هم درسته " موندم چرا؟ خيلي وقته اين طوري شده اما ديگه نميتونم تحمل کنم!
    همه ي هواپيما ها هم همين طورين چيه داستان نميدونم؟
    ببنید دوست عزیز اگر از جو استیک استفاده میکنید ببینید تنظیماتش بهم نخورده باشه چون من قبلا از یه جو استیک به نام Boxkerاستفاده میکردم و بعضی موقع ها بهم میریخت

در ضمن از تنظیمات خود شبیه ساز هم مطمئن بشید

باز این خوبه.
    من نمیدونم چرا یه مدت بود هواپیماهام رو به دب اکبر تریم شده بودن
    سرعت 80 نات یهو روی باند سر هواپیما میرفت بالا دوست داشت سریع بلند شه ولی تهش میخورد زمین و Crashhhhhh
    آخرش هم خودش درست شد.
    فکر کنم کمک خلبان تازه کار بود با این تریم میریم ها بازی میکرد.

یادمه یه زمانی کل هارد کامپیوترم انقدر نبود
    این مشکل شما عدم رعایت ویت اند بالانس هست که باید تنظیم باشه و اگر رعایت نکنید حتی در شبیه ساز هم دچار مشکل میشید و بعد از تیک آف Stal میکنید

من بازم گیج بازی در آوردم!
    اون برنامه ای که رجیستریشن کی می خواد follow me هستش!! من اشتباها گفتم مای ترافیک.
    مای ترافیک هم با اینکه نصب کردم کار نمی کنه یعنی وارد شببیه ساز که میشم هیچ هواپیمایی به غیر از خودم تو هوا نیست.
    A-380 ورژن دو رو هم دارم دانلود میکنم اما کاش دیشب ورژن 1 اش رو دانلود نکرده بودم.
    یه خواهش دیگه هم دارم،اگه کسی از دوستان َATR -72 ،BAe.بوئینگ 737 100 یا 200 رو داره لطفا بزاره.البته از این مدل های PMDG نباشه چون من بلد نیستم باهاشون کار کنم متاسفانه!!مثلا 747 اش رو حتی نتونستم بلند کنم چون کار با اون دستگاه لعنتی رو بلد نیستم.کاش لا اقل انگلیسیم خوب بود میرفتم آموزش های انگلیسی رو میخوندم!البته دارم میرم کلاس زبان یه 2 الی 3 سال دیگه می تونم بخونمشون!
    خوب اول راجبع برنامه بگم اگر هنوز مشکل سریال حل نشده بگو سریالشو بدم

ولی درموزد My Traffic باید بگم که بعد از نصب باید یه برنامه ای باز میشه که صدا ها رو جایگزین کنه اگر اون نیومد ویا خودت کنسلش کردی میتونه مال اون باشه اگر درست نشد ببینی اصلا کامل نصب شده و ادیتور برنامه نصب شده یا نه ؟

اگر نه پاک کن دوباره بریز

اما در مورد 747 میخوام به شما وبه همه بچه های این تایپیک یه چیزی رو بگم

نمیخواستم الان بگم اما مجبورم کردی

این مدل شبیه سازی شده یکی از دقیق ترین مدل ها هست که 2 نوع ساخته شده یکی برای ما که از این شبیه ساز استفاده میکنیم و یکی برای اتاق شبیه ساز

وباید بگم که شرکت بوئینگ یک لایسنس به شرکت PMDG بابت ساخت این نوع پرنده داده و تمامی امکاناتی که در یک 747 هست البته از نوع 400 هست در این شبیه ساز هم هست و باید اضافه کنم که خود این شرکت یک سری آموزش ها رو برای روشن کردن وکارکردن با این مدل رو ساخته و در 4 جلسه کلاس که در خود شبیه ساز هست به شما دوستان توضیح داده

اما به خاطر این که خیلی چیز ها رو کلی گفته وخیلی ها دوست دارن که با این مدل پرواز کنن ولی بلد نیستن من تصمیم گرفتم که یک کلاس تایپ این پرنده رو برای بچه های این تایپیک بزارم که الان در حال حاضر دارم قسمت چهارم از آموزش IVAO رو آماده میکنم وبعد از اون آموزش هواپیما 400-747 PMDG رو از اول تا آخر برای شما عزیزان میزارم

قابل توجه عزیزان که این آموزشی که دارم تهیه میکنم شامل 3 بخش هست

1 آموزش متنی که در همین سایت میزارم و قابل دسترس همه شما عزیزان هست
    2 آموزش تصویری که بعد از اون آموزش یه آموزش به صورت ویدئو آماده میکنم و
    3 آموزش آنلاین که همون کلاس آنلاین هست که در اون کلاس که فکر کنم تا 4 یا 5 جلسه بشه

فقط توجه کنید همه اینها زمانی قابل اجرا هست که شما عزیزان مایل باشید و همکاری کنید

و من دارم سعی میکنم که قبل از سال همه این کار ها انجام بشه و یک مسئله دیگه هم بگم

من قصد دارم بعد از آموزش قسمت چهارم یک کلاس آنلاین برگزار کنم تا هر کس تا این جا کار ( تا این 4 قسمت ) مشکلی داره برطرف بشه و همه دوستان هم سطح باشن ومشکلی برای ادامه آموزش ها نباشه

فقط برای این که تایپیک بهم نریزی کسانی که مایل هستنند شرکت کنند به صورت پیغام خصوصی به من اعلام

کنند و زمان رو هم بگن که صبح تا ظهر بهتر هست یا بعد از ظهر تا شب

با تشکر از همه دوستان

دوست عزیزم، بعنوان یک دوست که شیفته شبیه ساز هست به شما یک توصیه ای دارم. ببین نرم افزارهای الحاقی خیلی خوب هستند و کلی فضای پروازی رو بهتر می کنند، اما بهتره بیشتر پرواز کنی بجای اینکه هواپیماهای جدید و بسته های اضافه شونده رو بگیری. با پرواز کردن و بالابردن ساعات پروازیت تجربیات خوبی در کنترل هواپیما، navigation یا راهیابی و باقی مسایل پیدا می کنی. من توصیه می کنم درسهای خود شبیه ساز رو شروع کنی و سوالات در مورد کارهایی که باید تو اون درسها انجام بدی رو از دوستان خوب و حرفه ای مثل ebicross و TOOMY-2008 و ... بپرسی و در امر پرواز حرفه ای بشی. فرصت برای اضافه کردن هواپیماهای جدید و پیچیده زیاد هست. اینطوری لذت بیشتری از شبیه ساز می بری تا اینکه مثل من دائم دنبال دانلود الحاقی ها باشی
    شما هم لطف داری عزیز

6. 4 کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان !
    من تا حالا تو چند تاپیک فعاتیت داشتم اما این یکی خیلی پر باره . به هر حال از همه دوستان تشکر می کنم.

من چند وقتی که FSX رو گرفتم و دارم باهاش بازی (البته زندگی) می کنم .
    چند تا سوال و یه پیشنهاد هم دارم که اگه دوستان لطف کنن و منو راهنمائی کنن ممنون میشم

اول اینکه با توجه به اینکه اگه کسی بخواد خلبان بشه باید تو یه آموزشگاهی ثبت نام کنه و بعد از گذراندن دوره به سازمان هواپیمایی کشوری معرفی بشه تا ازش امتحان بگیرن و اگه موفقیت آمیز بود بهش گواهینامه خلبانی بدن . (مثلا
    کد:
    )
    حالا سوال اینجاست که با توجه به مهارت بالای برخی دوستان که تو این تاپیک هم فعالند آیا نمیشه مستقیما به سازمان هواپیمایی کشوری برن و امتحان بدن یا حتما باید معرفی از آموزشگاه مربوطه داشته باشند؟

سوال دوم اینه که پرواز در Virtual Airline و کسب امتیاز در اونا چه فایده ای رو داره ؟

سوالهای دیگه رو بعدا مطرح میکنم.

اما پیشنهاد اینکه با توجه به تعداد زیاد صفحات ، اگه دوست عزیزی لطف کنه و چند تاپیک مجزا بزنه و مطالب رو به صورت دسته بندی شده در اونا قرار بده بسیار کار ارزشمندی کرده . مثلا یه تاپیک برای "آموزشهای مربوطه" یه تاپیک برای "لینک دانلود ها" و یکی برای "اطلاع رسانی" و ... .
    ما این کار رو تو تاپیک "کرکینگ نرم افزار" انجام دادیم و خیلی مفید بود.
    اگه کسی تازه وارد باشه به راحتی می تونه نیازش رو مرتفع کنه و این کار باعث رونق بیشتر میشه .

به هرحال من که معتاد این نرم افزار شدم و کلا زندگیمو تعطیل کردم . نشستم پای این نرم افزار
    خوب اول باید بگم که خیلی خوش اومدی و دوم هم راجبع آموزش خلبانی شما باید زیر نظر یکی از آموزشگاهای معتبر سازمان هواپیمایی بگذرونید وفرق انچنانی نمیکنه فقط اگر از طریق همین هوا و یا ماهان اقدام کنید هم باید هزینه بیشتری بدید و هم این که دیر تر به نتیجه میرسید پس توصیه من به شما این هست که اگر میخواید اقدام کنید از سایر آموزشگاها بگذرونید

به این دوره گراند اسکول میگند که شما بعد از طی کردن مراحل آموزش زمینی باید آموزش های هوایی هم پر کنید وبعد از امتحان مدرک PPL رو میگیرید.( اگر در این موضوع بیشتر خواستید به صورت پیغام خصوصی بگید که تایپیک شلوغ نشه )

اما بریم سراغ Virtual Airline و کسب امتیاز در اونا چه فایده ای رو داره ؟

ببنید کلا فعالیت در این شبکه با یکری قوانین همراه هست که شما رو وارد یک ایرلاین مجازی میکنه که تا حدی به صورت واقعی تر پرواز کنید وبا قانون باشید و کسانی که با این شبیه ساز زندگی میکنند نه بازی میتونند تا با فعالیت در این شبکه ها تجربه خودتونو بالا ببرید والبته اضافه کنم که زمانی که در یک ایرلاینی باشید که در واقعیت وجود داره

خیلی بهتر هست که در یک ایرلاینی باشید که مجازی هست و وجود نداره و کلا سعی کنید حتی اگر برای خودتون پرواز میکنید هدف شما این نباشه که یک هواپیما رو از یکجایی به یک جای دیگه برسونید

خوب اگر این جوری باشه واقعا وقت خودتونو بی خودی حروم کردین

سعی کنید با هر پرواز که میکنید چیز های جدیدی یاد بگیرین و اگر همه تنظیمات رو تا بینهایت بالا نبرین و بعضی موقع ها که حالت Emrgency میگیرن ببینید واقعا میتونید کنترل کنید ویا تا حالا به چشم یک بازی میدید

خلاصه من نمیخوام روی این Virtual Airline زوم کنم چرا چون متاسفانه خودم فعلا توی یکی از همین ایرلاین های مجازی هستم ولی با پیگیری که من دارم میکنم از یکی از ایرلاین های داخلی که اگر خدا بخواد مبخوام اولین شرکتی باشم که داره توسط یک ایرلاین واقعی و لایسنس اون ایرلاین یک ایرلاین مجازی راه اندازی کنم

بقیه صحبت ها هم باشه تا هر وقت که انجام شد به اندازه کافی تا همین لحظه دشمن دارم

و در مورد پیشنهاد شما هم باید بگم که خیلی پیشنهاد خوبی هست

و من در همین موضوع با مدیر سایت صحبت کردم که اگر بشه قبل از قسمت بازیهای کامپیوتری یک قسمتی رو اختصاص بدن به شبیه ساز و همه موارد بره اونجا و تمامی قسمت ها هم از هم جدا باشه تا کسانی که تازه به ما ملحق مشن دچار سردرگمی نشن و قسمت های آموزش دانلود کلاس ها و... وحتی FSX از FS9 جدا باشه

امید وارم که زودتر به این موضوع رسیدگی بشه

8. این کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

اینم یه پست جالب واسه این که میزان امیدواریتون بالا بره...
    کد:

10. 3 کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینم یه پست جالب واسه این که میزان امیدواریتون بالا بره...
    کد:

خیلی جالب بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

خوب اول باید بگم که خیلی خوش اومدی و دوم هم راجبع آموزش خلبانی شما باید زیر نظر یکی از آموزشگاهای معتبر سازمان هواپیمایی بگذرونید وفرق انچنانی نمیکنه فقط اگر از طریق همین هوا و یا ماهان اقدام کنید هم باید هزینه بیشتری بدید و هم این که دیر تر به نتیجه میرسید پس توصیه من به شما این هست که اگر میخواید اقدام کنید از سایر آموزشگاها بگذرونید
    ببخشید. جسارتا در این مورد اطلاعاتی که من دارم اگر بخواید بورس ماهان یا ایران ایر بشید همه هزینه ها رایگان هست و اگر بخواید آموزشگاه های آزاد برید 30 میلیون تومان هزینه دورها های آموزشی هست که به صورت قسطی هم قابل پرداخت هست و آموزش پرواز دوره PPL هم ساعتی 150 هزار تومان است... 200 ساعت هم باید پرواز داشته باشید...
    این چیزی بود که من از چند نفر سوال کردم... اما توصیه من به همه دوستان این هست که اگر قصد دارید دوره هوانوردی بگذرونید اولا این که سعی کنید بورس بگیرید تا رایگان باشه دوم این که درسته که آموزشگاه های خلبانی به صورت آزاد آموزش می دن و مدرک معتبر صادر می کنن اما!!! اما تعداد افرادی که مدرک می گیرند خیلی زیاد هست و متاسفانه چیزی که زیاد داریم خلبان بی کار هست...
    پس در نظر داشته باشید که اولا بند "پ" رو فراموش نکنید... مهمترین بند هست...
    دوما تا زمانی که 100% از موقعیت شغلیتون بعد از گذروندن دوره اطمینان ندارید سمت آموزشگاه نرید...
    امیدوارم که همه موفق باشید و سلامت...
    بند "پ" هم که می دونید... پارتی و پول هست.
    فعلا
    Last edited by mro229; 04-03-2010 at 20:13.

13. این کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ببخشید. جسارتا در این مورد اطلاعاتی که من دارم اگر بخواید بورس ماهان یا ایران ایر بشید همه هزینه ها رایگان هست و اگر بخواید آموزشگاه های آزاد برید 30 میلیون تومان هزینه دورها های آموزشی هست که به صورت قسطی هم قابل پرداخت هست و آموزش پرواز دوره PPL هم ساعتی 150 هزار تومان است... 200 ساعت هم باید پرواز داشته باشید...
    این چیزی بود که من از چند نفر سوال کردم... اما توصیه من به همه دوستان این هست که اگر قصد دارید دوره هوانوردی بگذرونید اولا این که سعی کنید بورس بگیرید تا رایگان باشه دوم این که درسته که آموزشگاه های خلبانی به صورت آزاد آموزش می دن و مدرک معتبر صادر می کنن اما!!! اما تعداد افرادی که مدرک می گیرند خیلی زیاد هست و متاسفانه چیزی که زیاد داریم خلبان بی کار هست...
    پس در نظر داشته باشید که اولا بند "پ" رو فراموش نکنید... مهمترین بند هست...
    دوما تا زمانی که 100% از موقعیت شغلیتون بعد از گذروندن دوره اطمینان ندارید سمت آموزشگاه نرید...
    امیدوارم که همه موفق باشید و سلامت...
    بند "پ" هم که می دونید... پارتی و پول هست.
    فعلا
    شما درست میفرمائید اما ...

من منظورم اشخاص عادی بود تازه برای بورسیه شدن این قدر گیر میدن که خدا میدونه

منم از طریق ماهان اقدام کردم و نشد ولی یکی از دوستانم که با هم اقدام کیردیم داره از طریق ماهان میخونه

ولی خیلی گیر میدن

و راجبع هزینه تا PPL رو بگم که 150 تومن اگر بود من یه ماهه میگرفتم خدا بیامورزه اون موقع رو الان با Piper 160 وبا Cessna 170 تا 180 میگیرن البته این قیمت مال آرتا نیست
    آرتا یه کم ارزون تره ولی هواپیماهاش خیلی ............. هستنند

و اما راجبع بند پ مخصوصا قسمت دومش اگر کسی نداره که اصلا نره

توصیه دوستانه بود

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من بند پ دارم اساسی! مدیر امور مالی شرکت ماهان پسر عمه بابامه!پسرش هم مدیر قسمت آموزش خلبانی در کرمان هست.
    خوب اول راجبع برنامه بگم اگر هنوز مشکل سریال حل نشده بگو سریالشو بدم

ولی درموزد My Traffic باید بگم که بعد از نصب باید یه برنامه ای باز میشه که صدا ها رو جایگزین کنه اگر اون نیومد ویا خودت کنسلش کردی میتونه مال اون باشه اگر درست نشد ببینی اصلا کامل نصب شده و ادیتور برنامه نصب شده یا نه ؟

اگر نه پاک کن دوباره بریز

اما در مورد 747 میخوام به شما وبه همه بچه های این تایپیک یه چیزی رو بگم

نمیخواستم الان بگم اما مجبورم کردی
    نه سریال حل نشده لطفا بده
    ادیتور برنامه هم نصب شده و الان دارم میبینمش،اما من که نباید کاری باهاش بکنم؟باید دکمه ای چیزی بزنم توی ادیتور؟
    دوباره پاک کردم ریختم درست نشد
    وارد شبیه ساز که میشم اینو میگه:

در مورد آموزش هم یک دنیا ممنون
    Last edited by grand theft auto; 04-03-2010 at 21:25.

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

ببنید دوست عزیز اگر از جو استیک استفاده میکنید ببینید تنظیماتش بهم نخورده باشه چون من قبلا از یه جو استیک به نام Boxkerاستفاده میکردم و بعضی موقع ها بهم میریخت

در ضمن از تنظیمات خود شبیه ساز هم مطمئن بشید
    نه من از جوي استيک استفاده نميکنم تنظيمات شبيه ساز هم درست هستن" نميدونم فکر کنم مجبور باشم 2شبيه ساز نصب کنم(واييي نه).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •