با سلام خدمت دوستان !
من تا حالا تو چند تاپیک فعاتیت داشتم اما این یکی خیلی پر باره . به هر حال از همه دوستان تشکر می کنم.
من چند وقتی که FSX رو گرفتم و دارم باهاش بازی (البته زندگی) می کنم .
چند تا سوال و یه پیشنهاد هم دارم که اگه دوستان لطف کنن و منو راهنمائی کنن ممنون میشم
اول اینکه با توجه به اینکه اگه کسی بخواد خلبان بشه باید تو یه آموزشگاهی ثبت نام کنه و بعد از گذراندن دوره به سازمان هواپیمایی کشوری معرفی بشه تا ازش امتحان بگیرن و اگه موفقیت آمیز بود بهش گواهینامه خلبانی بدن . (مثلا
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
)
حالا سوال اینجاست که با توجه به مهارت بالای برخی دوستان که تو این تاپیک هم فعالند آیا نمیشه مستقیما به سازمان هواپیمایی کشوری برن و امتحان بدن یا حتما باید معرفی از آموزشگاه مربوطه داشته باشند؟
سوال دوم اینه که پرواز در Virtual Airline و کسب امتیاز در اونا چه فایده ای رو داره ؟
سوالهای دیگه رو بعدا مطرح میکنم.
اما پیشنهاد اینکه با توجه به تعداد زیاد صفحات ، اگه دوست عزیزی لطف کنه و چند تاپیک مجزا بزنه و مطالب رو به صورت دسته بندی شده در اونا قرار بده بسیار کار ارزشمندی کرده . مثلا یه تاپیک برای "آموزشهای مربوطه" یه تاپیک برای "لینک دانلود ها" و یکی برای "اطلاع رسانی" و ... .
ما این کار رو تو تاپیک "کرکینگ نرم افزار" انجام دادیم و خیلی مفید بود.
اگه کسی تازه وارد باشه به راحتی می تونه نیازش رو مرتفع کنه و این کار باعث رونق بیشتر میشه .
به هرحال من که معتاد این نرم افزار شدم و کلا زندگیمو تعطیل کردم . نشستم پای این نرم افزار
.gif)