تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 303 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

البته يادم رفت بگم ،‌اگه CPU دو هسته اي و به بالا داري از اين برنامه استفاده کن . در تبديل به کدک X264 و ظرف MKV قدرت زيادي لازمه و کدکي هست که براي چند هسته اي ها بهينه شده و از تمام قواي Cpu استفاده ميکنه .

اينم بگم طبق امتحان کردن نرم افزارهاي زيادي که براي تبديل فايل هاي TS ضبط شده از رسيور انجام دادم اين برنامه بهتريييييين و با کيفيت ترييييين و کم حجم تريييين نرم افزار هست .

2. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

Staxrip که مدت ها ازش استفاده ميکنم واقعا فوق العاده هست ولي در فيلم هاي Full HD عملکرد خوبي نداره . بهترين گزينه براي اين فيلم ها برنامه MeGUI هست که بهترين کيفيت رو ارائه ميده . مدتيه که ازش استفاده ميکنم و اين باعث شده Staxrip رو تقريبا فراموش کنم. کيفيت خروجي اين برنامه عالي هست .

خود برنامه حجم بسيار پايين داره و در حدود 800 کيلوبايت هست ولي با آپديت هايي که بايد انجام بشه حدودا 46 مگابايت ميشه .

از لينک زير برنامه رو که شامل آپديت ها هم هست ميتوني دانلود کني :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وقتي برنامه رو اجرا کني پيغامي مبني بر آپديت داده خواهد شد که حتما بايد Yes بزني ولي چون آپديت ها در پوشه برنامه موجوده بصورت آفلاين آپديت خواهد شد . در آخراي آپديت پيغامي ظاهر ميشه که بايد کدک ها رو انتخاب کني ، همه کدک ها رو انتخاب کن و به پيغام مبني بر overwrite هم yes بزن . برنامه ريست خواهد شد.

برنامه در حد حرفه اي هست و براي کار کرد اون بايد يک آموزش مفصل قرار بدم ولي متاسفانه از حوصلم خارجه !
    تو نت سرچ بزني آموزشش فراوونه.

فقط يه نکته رو هم بگم براي اينکه بتوني از کدک Nero ACC در تبديل به MKV استفاده کني حتما بايد برنامه لازم رو به برنامه معرفي کني . اگه خواستي به اين ظرف تبديل کني بگو تا برات آپ کنم.

فايل مورد نظرت رو به AVI و با کدک Xvid تبديل کن. فقط مرحله اول رو ميگم که به احتمال زياد نخواهي دانست که چيکار بايد کرد:

از منوي Tools گزينه AVS Script Creator رو بزن و فايلت رو انتخاب کن. ( همواره اين عمل به جاي Open File بکار ميره ) .
    ممنون از راهنماییهاتون.
    این برنامه که معرفی کردین برنامه ی عالی هست ولی این حرفتون رو متوجه نشدم به هیچ وجه که کیفیت خروجیش خوبه !!!!
    آخه ببینید اینکدری که توی Megui و Staxrip و Autox264 وFairuse و xvid4pspوSuperو rip bot و gardon knot و ffcoderو غیره استفاده میشه همش همین x264 هست و اصلا بدون نرم افزار هم میشه بهش اسکریپ AVS داد برامون تبدیل کنه.
    lمزیت این نرم افزارها ساده کردن عملیات دیماکس و ماکس و تولید کد AVS و این چیزهاست ...اگه این موضوع رو در نظر بگیریم من فکر میکنم Staxrip برنامه ی عالی هستش ...

یه مدت با Megui هم کار کرده بودم ولی زیاد خوشم نیومد .... اما واقعا برنامه ی خوبی هستش ... من خخواستم بین اینها اونی رو بگم که ساده تره و این بنده خدا دوستمون مجبور نشه کلی چیز میز بخونه.

بعدش هم همه این این برنامه ها وقتی x264 داره تبدیل میکنه از پردازنده های 6 هسته ای هم کامل استفاده میکنن ... تا 12 ترد پردازشی رو به صورت موازی میشه به پردازنده داد ... البته با Dixv h264 هم جتما باید بشه چند هسته مخصوصا دو هسته که دیگه گلابیه رو استفاده کرد اما x264 از آخرین دستورات پردازشی پشتیبانی میکنه و فکر نمیکنم فعلا حتی Mainconcept هم بتونه بهش برسه ... مگه اینکه سال 2012 آخر دنیا باشه.

باز هم ممنون توضیح دادید.
    Last edited by alireza1411; 11-01-2011 at 22:42.

4. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ولی این حرفتون رو متوجه نشدم به هیچ وجه که کیفیت خروجیش خوبه !!!!
    از اين لحاظ خوبه که برنامه MeGUI يه قسمت بنام Analyze داره که بطور اتومات بهترين حالت ممکن براي DeInterlace کردن فيلم رو تشخيص ميده و اگه تو کار تبديل فيلم باشين بايد بدونين که عمل Interlace تو کيفيت فيلم خيلي تاثير داره . ممکنه که فيلمي اصلا Interlace نخواد و با انتخاب DeInterlace که تو Staxrip بطور پيش فرض فعال هست کيفيت فيلم بطور مات و بي روح ديده بشه ولي در MeGUI با آناليز خودکاري که انجام ميشه بهترين تصميم گرفته ميشه در ضمن تو MeGUI عمل Colour Correction هم وجود داره که باعث ميشه رنگها طبيعي تر ديده بشن .
    درسته که کدک در تمام نرم افزار يکي هست ولي اعمال تغييراتي از جمله تغيير سايز ، شارپ کردن ،‌اينترليس ،پارامترهاي تبديل تو کيفيت فيلم خيلي تاثير داره .
    براي اثبات موضوع شما يه فيلم رو با Imtoo dvd rip هم به MKV تبديل کنين و با Megui هم تبديل کنين که هردو از کدک x264 استفاده ميکنن.

6. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

از اين لحاظ خوبه که برنامه MeGUI يه قسمت بنام Analyze داره که بطور اتومات بهترين حالت ممکن براي DeInterlace کردن فيلم رو تشخيص ميده و اگه تو کار تبديل فيلم باشين بايد بدونين که عمل Interlace تو کيفيت فيلم خيلي تاثير داره . ممکنه که فيلمي اصلا Interlace نخواد و با انتخاب DeInterlace که تو Staxrip بطور پيش فرض فعال هست کيفيت فيلم بطور مات و بي روح ديده بشه ولي در MeGUI با آناليز خودکاري که انجام ميشه بهترين تصميم گرفته ميشه در ضمن تو MeGUI عمل Colour Correction هم وجود داره که باعث ميشه رنگها طبيعي تر ديده بشن .
    درسته که کدک در تمام نرم افزار يکي هست ولي اعمال تغييراتي از جمله تغيير سايز ، شارپ کردن ،‌اينترليس ،پارامترهاي تبديل تو کيفيت فيلم خيلي تاثير داره .
    براي اثبات موضوع شما يه فيلم رو با Imtoo dvd rip هم به MKV تبديل کنين و با Megui هم تبديل کنين که هردو از کدک x264 استفاده ميکنن.
    interlace رو من تو این برنامه دستی خودم تنظیم میکنم ولی حرف شما درسته این یکی از نکان قوت MeGUI و Xvid4psp هستش ... بقیه رو یادم نیست این آنالیز رو دارند یا نه.

البته من قدیم با Megui میزدم آنالیز میکرد یا یا Xvid4psp و نتیجه رو تو این برنامه استفاده میکردم .

Imtoo که دیگه هیچی نداره باهاش ور بریم ..

من زیاد میونه ی خوبی با فیلترهایی مثل تصحیح رنگ ندارم آخه دوست دارم نتیجه تا جای ممکن مثل ورودی باشه و در صورتی که بعدا نیاز داشتم با فیلتر و افکت پلیر خودم تغییرش بدم. فیلترهای Xvid4psp از این نظر چیزای خوبی هستند.

8. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hadi_sorour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض درخواست نرم افزار طراحی دوربین مداربسته

خیلی خیلی ممنون میشم از کسی که بتونه تو دانلود نسخه ی فول ورژن VIDEOCAD-که برای طراحی دوربین مداربسته است - کمکم کنه.
    متشکرم.

پروفشنال arazboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

یک برنامه می خواهم که فیلم های dvd را به حجم پایین تبدیل کند با کانورتور انجام دادم شطرنجی شد بافرمت avi و wmv که هر دو را شطرنجی نشان می داد

11. این کاربر از arazboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

یک برنامه می خواهم که فیلم های dvd را به حجم پایین تبدیل کند با کانورتور انجام دادم شطرنجی شد بافرمت avi و wmv که هر دو را شطرنجی نشان می داد
    حجم پایین فکر کنم مثلا یه سی دی منظور شما هستش. ببینید این avi کلی تنظیمات داره. کدکی که توش هست چیه ؟ این خیلی مهمه.

شما با x264 تبدیل کن. برنامه ی XVID4psp رو بگیر یا با برنامه ی ساده تر xilisoft dvd ripper 6 فکر کنم آخریش همین 6 باشه کار کن. با xvid4psp که کدک x264 رو خودش داره و تنظیم میکنین ولی اون دومی که ساده تره دارای h264 هست که بیشترین فشردگی رو داره. بعد حجم فایل رو بزارین رو 700 مگ فکر میکنم شطرنجی نشه ولی پایین تر از 400 دیگه بعیده نشه ... تا یه جایی میتونه فشرده کنه و 400 حداقلی هست که شطرنجی نشه.

13. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mekziko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Mekziko

پيش فرض

من فيلم دي وي دي رو هارد كپي كردم كل دي وي دي 4.7 اما حالا مي خوام فايل دي وي دي هم چند تكه است حالا به دي وي دي دسترسي ندارم چطور اين ديوي دي كه روي هارد كپي شده رو به يك فايل AVI 700MB تبديل كنم

15. این کاربر از mekziko بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

[/COLOR]
    من فيلم دي وي دي رو هارد كپي كردم كل دي وي دي 4.7 اما حالا مي خوام فايل دي وي دي هم چند تكه است حالا به دي وي دي دسترسي ندارم چطور اين ديوي دي كه روي هارد كپي شده رو به يك فايل AVI 700MB تبديل كنم
    پست قبلی رو یه نگاه بندازید.

فکر کنم اگه به DVDFAB آدرس اون فولدری که دو فولدر AUDIO و VIDEO که رو DVD بود و کپی کردین رو هارد رو بدید، بتونه فیلم رو یک تیکه کنه.

ببینید تو این صفحه هم گفتم که DVDFAB دقیقا چه میکنه. صفحه ی قبلش هم شاید به دردتون خورد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از اینکه یه تیکه شد بدید Staxrip براتون فشرده کنه و کدک X264 رو هم انتخاب کنید ، به صورت دو مسیره 2 Pass بزنید که حجم رو 700 مگ در بیاره البته اگه دقیق 700 لازم دارین.

17. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sozuki7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    یک برنامه عالی برای کانورت پیدا کردم ولی کرک یا سریالش پیدا نکردم
    کسی کرک یا سریالش ندارRER_Video_Converter_3_7_5

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •