ايول..چه بهتر...حتما" يه مقايسه توپ بكن...![]()
ايول..چه بهتر...حتما" يه مقايسه توپ بكن...![]()
من اذر یا دی ماه پارسال بود فکر کنم خریدم بدون گارانتی 520 تومنکی N82 خریدی؟
من حتی تا 6.5 ساعت با موزیک گوش دادن گوشیم دووم اورده (صفحه خاموش بوده و فقط اهنگ می خونده) و حتی با بازی کردن تا 2 ساعت و یکم هم اضفه کاری ولی این اتفاقی بود که دیروز افتاد گفتم بگم تا در جریان باشیدبابا باتري هاش شما كه باتري نيست....به 82 خودم اميدوار شدم...الان هر روز one بازي ميكنم...2 ساعت موزيك گوش ميدم...1.5 تا 2 روز يه بار ميزنم شارژ...
یکی تو همین تاپیک اردیبهشت ماه به من گفت دستش درد نکنه نمی دونم کی بود ولی تو همین تاپیک گفت و واقعا هم خییلی تاثیر دارهمگه انتن ندان هم به باتری ربط داره؟؟؟؟
برای گوشی های که باطری کم مصرف می کنن مثل سونی اریکسون زیاد تاثیر نداره ولی تو نوکیا تجربه من نشون داده که تاثیر داره
من یکی از مادربزرگ هام (ناتنی هست) از یه روستا هست و منم اونجا هر وقت می رم به مشکل می خورم و می زارم رو افلاین
گوشی ان 73 و 5700 و 5610 و ان 72 ا هم همین مشکل را داشتن که با گذاشتن رو افلاین مشکل حل میشه
ما هم مشکلی ندایم ولی این 2 مورد بنظر من شرایط خاصی هستنباطری n82 خیلی خوبه که هیچکدم از دوستای من همچین مشکلی ندارند
سلام دوستان ،
چند تا چیز :
1- این سایت رو تازه پیدا کردم جالبه :2- این مطلبم تازه فهمیدم : ( خود نوکیا داده )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگن ماکزیموم 2 ترابایت میگیره ...Max User Storage: 100 MB
NAND Memory: 256 MB
SDRAM Memory: 128 MB
~90 MB Free Executable RAM Memory
Memory Card: Micro SD
Max Memory Card Size: 4294967296
Memory Card Feature: Hot Swap
Unlimited Heap size
Unlimited Jar size
از سایت نوکیا نقل شده که امین عزیز بهم معرفی کرد :3- خواهشا اونایی که تهرانن کسی میدونه الان جمهوری ولیعصر بازه یا نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by e.khafan!; 06-11-2008 at 17:48.
برو بچز یه چیز خیلی دلچسب رو فهمیدم که مطمئنم اساتید میدونن ولی واسه ما تازه کارا میگم.........
امروز رفتم 6000 تومن پول دادم سی دی اورجیناله اورجیناله گروه ارین 87 رو گرفتم....
اهنگ بی تو باتو رو هم که قبلا واسه همین سال 87 بود رو گوشیم داشتم....قبلا داشتم...
و همین اهنگو از تو سی دیه کپی کردم رو گوشیم دیدم کیفیتش زمین تا اسمون با اون قبلیه فرق میکرد به قدری بود که گریم گرفت از این به بعد اگه اهنگ با کیفیت خواستید تا بگه بهتون کیفیت ینی چی برید تو کار سی دی اورجینال موزیک......................
سلام دوست عزیز
لطفا بگو با چه نرم افزاری CD اریجینال رو روی گوشی ریختی و همچنین کیفیتش چه تفاوتی با وقتی که فایل MP3 رو دانلود و رو گوشی ریختی داشت؟
نرم افزار که نمی خواست..........
بعدش میزان بلندی صدای اهنگ خارقو العاده زیاد شده.........
هیچ خش خشی تو بلند گو بیرون نمیاد.....
استریوی گوشی به شدت جذاب شده.....
و همچنین دیگه مثل بعضی اهنگا نیست که توی بعضی گفته های خواننده شک کنی که چی داره میخونه....صدا از روزم واضح تره....
سی دی های اریجینال ، audio cd هستند که با نرم افزار میوزیک منجر نوکیا ، میتونید اونارو به فرمت m4a یا همون aac4+ تبدیل کنید که واقعا کیفیت صدا باالا هست ...سلام دوست عزیز
لطفا بگو با چه نرم افزاری CD اریجینال رو روی گوشی ریختی و همچنین کیفیتش چه تفاوتی با وقتی که فایل MP3 رو دانلود و رو گوشی ریختی داشت؟
با نرم افزارای audition از شرکت ادوب و soundforge از شرکت سونی هم می تونید استفاده کنید ....
وقتی در مورد N82 اینترنت رو سرچ میکنیم اکثر سایت ها عکسی رو گذاشتند که رنگ این گوشی نقره ای است. حالا سوال من اینه چرا از رنگ مشکی این گوشی استفاده نشده؟
آیا رنگ اولیه این گوشی نقره ای رنگ بوده و مشکی بعدا اضافه شده؟
همچنین دوستان بگن گوشیاشون چه رنگیه؟ میخوام بدونم بیشتر از نقره ای استقبال شده یا مشکی؟
حالا کیفیت mp3 320 kb با فرمتهای خروجی برنامه میوزیک منیجر نوکیا فرقی میکنه؟ کدوم بیشتره؟
آره مربوط میشه.
پشت سر هم سعی میکنه دنبال شبکه بگرده که به شدت مصرف باتری رو میبره بالا.
این مورد رو میتونید روی گوشی های سامسونگ به وضوح ببینید. شاید در عرض 5-6 ساعتی تو یه جا باشن که آنتن نده باتریشون تموم بشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)