۲۱۰ در برابر ۱۶ استاندارد یا ۲۱۰ در برابر ۱۲۸ ؟؟؟؟
منظورم اینه که عددی که میگین بر حسب KB/s هست یا kbps ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
۲۱۰ در برابر ۱۶ استاندارد یا ۲۱۰ در برابر ۱۲۸ ؟؟؟؟
منظورم اینه که عددی که میگین بر حسب KB/s هست یا kbps ؟
من گذاشتم دانلود بشه وسط شب (بامداد) واسه خودش قطع شد..اه ه ه ه
نميشه يه كاري كرد كه خودش دوباره كانكت شه؟
بله.با سرويس 128 شما سرعت 230 كيلوبايت بر ثانيه دارين.
شما تو تنظيمات كانكشنتون auto redial رو 1 ثانيه كنين.
آره من بیدار بودم حدود3 واسه خودش قطع شد و بعدش که کانکت شدم سرعتن همش بین 230-235 بود و تکون نمیخورد..
حدود 2 گیگ دیشب گرفتم..
بچه های رشت اگه میشه یه جا بتونیم فیلمها و آهنکها و کلا چیزایی که دانلود میکنیم رو به همدیگه برسونیم خیلی عالی میشه..
بالا بودن سرعت تایید میشه.3.3 دان
اندیشه 512 خط 5
سلام دوستان
ببخشید من این سوال رو اینجا مطرح میکنم چون نمیدونستم کجا باید بگردم
من دنبال نقشه شهر رشت برای کامپیوتر میگردم اگه کسی سراغ داره میشه بهم بگه؟
یا اگه جای خاصی باید برم راهنماییم کنید؟
ممنون شاد باشید
رفتم نگاه كردم ديديم 3 دقيقه بود...چرا ديشب دوباره كانكت نشد؟؟؟شما تو تنظيمات كانكشنتون auto redial رو 1 ثانيه كنين.
ميشه لطفا بيشتر توضيح بدي...
ممنون
پ ن :مثل اينكه ديشب بد بدشانسي آوردم...![]()
سلام خسته نباشید
ممنون از جوابتون ولی این کارها کارای همیشگیه منه من هیچ فایل مشکوکی تو سیستمم نیست اینو مطمینم ویندوزم سالمه سالمه دقیقا همون کارایی که گفته بودید رو قبلا کردم ولی نتیجه نداده حتی الان که داشتم فایروالم رو چک میکردم فقط 4 تا ای پی باز بود که اونا هم مال اندیشه بود دیگه دارم به این نتیجه میرسم که این ترافیک اضافه داره از dhcp اندیشه بهم وارد میشه
تنها کاری که تا حالا نکردم اینه که یه درایومو فرمت نکردم که اونم برام امکان نداره الانم تصمیم گرفتم این دفعه برم اندیشه بگم ای پی مو عوض کنن دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
ویندوزم اکس پی بود این مشکلو داشتم الانم سونه بازم همین مشکلو دارم اندیشه بهم میگه تروجان دارم ولی نمیگه چجور تروجانیه که هیچ معلوم نیست کجاست با ویندوز عوض کردن و هیچ انتی ویروسی هم نمیره
الانم دارم از zone alarm extreme security 2010 اپدیت شده استفاده میکنم که اینم جواب نمیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)