تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 416 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

خوب میشه بگین قسمت 205 انیمه حدودا کدوم قسمت مانگا میشه؟ این سایت manga.ir خیلی محشره همشو ترجمه کرده
    این سایت رو یه یوزر به نام carrow درست کرده که با اجازه فروم های انیمه ای فارسی زبان، ترجمه مانگاهاشون رو میذاره تو سایتش....اکثر ترجمه ها کار خودش نیست هرجند خودش بعضی مانگاها رو تترجمه میکنه !

2. 2 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

من مانگا هم خوندم
    جالبه من الان بیشتر اعتقاد دارم که توبی مادارا هست,اگه 1% احتمال داشته باشه که نباشه , پس نینجای شیش طریقت هست

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مانگای جدید و قسمت جدید هم اومد ... چه می کنند ژاپنی ها همش یه هفته تاخیر اونم برای اون زلزله و سونامی ... ما بودیم یه سال کارامون می خوابید !!!!!!!!!!!!!! چه می کنی چوجی !!! جو گرفتتش... یکی اون رو خاموش کنه ... بال در آورده می خواد بترکونه !!!!

بالاخره به بابای شینو هم رسیدیم .... همیشه دلم می خواست ببینم چی توی اون کوزش داره !!1 حشرات که توی بدنش هستند ... تازه چرا اینها همه خاندانشون ( آبورامه ها ) عینک دودی می زنن!!!!

5. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

احتمالا با ماتریکس نسبتی دارن شاید تو چشماشونم حشره هست؟؟

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

مانگای جدید و قسمت جدید هم اومد ... چه می کنند ژاپنی ها همش یه هفته تاخیر اونم برای اون زلزله و سونامی ... ما بودیم یه سال کارامون می خوابید !!!!!!!!!!!!!! چه می کنی چوجی !!! جو گرفتتش... یکی اون رو خاموش کنه ... بال در آورده می خواد بترکونه !!!!

بالاخره به بابای شینو هم رسیدیم .... همیشه دلم می خواست ببینم چی توی اون کوزش داره !!1 حشرات که توی بدنش هستند ... تازه چرا اینها همه خاندانشون ( آبورامه ها ) عینک دودی می زنن!!!!
    توی اون کوزه هم حشرات هستن...!منتها کرکنم نوعش فرق میکنن...!
    خاندان آبورامه هم خصوصیات حشرات رو پیدا کردن یعنی به نور حساسن یا از نور خوششون نمیاد وبرعکس از رطوبت وتاریکی خوششون میاد...مثل همون قسمتی که شینو زیر بارون یه چیز از درخت آویزون کرده وتوش خوابیده بود...!چه کیفی هم میکرد...درصورتی که بقیه تو غار بودن...!

8. 3 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اوایل هم وقتی ناروتو برگشته بود شینو قهر کرده بود,میگفت من از غذاهای بو دار بدم میاد,فک کنم آبورامه بدترین دشمنا برای عروک گردونا باشن

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

احتمالا با ماتریکس نسبتی دارن شاید تو چشماشونم حشره هست؟؟
    اخه من هر سری که به عینک هاشون نگاه می کنم یاد اون گربه نره و رفیقش روباه مکار می افتم توی پینوکیو !!!!!!!!!!!!! خودمونیم هستیم ها هرچی خاندان عجیب غریب هست همه با هم جمع شدن توی کونوها !!!!!!!!!! در واقع سنجو ها همه خاندان های عجیب و ترد شده رو پیش خودش جمع کرد و قدرت دهکدش رو بالابرد ...........

توی اون کوزه هم حشرات هستن...!منتها کرکنم نوعش فرق میکنن...!
    خاندان آبورامه هم خصوصیات حشرات رو پیدا کردن یعنی به نور حساسن یا از نور خوششون نمیاد وبرعکس از رطوبت وتاریکی خوششون میاد...مثل همون قسمتی که شینو زیر بارون یه چیز از درخت آویزون کرده وتوش خوابیده بود...!چه کیفی هم میکرد...درصورتی که بقیه تو غار بودن...!
    یه سوال اینجها معمولا یه نوع کار رو بیشتر از بقیه بهتر انجام می دن مثلا کیبا یا افراد هیوگا نینجاهای رد یاب هستند که به تعقیب افراد می رن یا افراد رو شناسایی می کنن... مثلا ساکورا نینجای گنجوتسویی هستش و توی گنجوتسو استعداد بالایی داره و می تونه اون رو خنثی کنه (این رو کاکاشی بهش گفت )....................این آبورامه ها جزء کدوم هستند ... آخه هم حشراتشون دنبال چاکرا می ره و هم خودشون افراد قوی هستند و هم استراتژی قوی ایجاد می کنند ............

خاندان آبورامه هم خصوصیات حشرات رو پیدا کردن یعنی به نور حساسن یا از نور خوششون نمیاد
    مطمئنی حشرات از نور خوششون نمیاد !!! من که هرچی پشه و مگس و پروانه و جونور بال دار دیگه دیدم همیشه دور لامپ اتاق یا لامپ تیر چراغ برق بودند !!!!!!!!!!!!!!

11. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

Naruto-arena.com
    Duel هم میدیم

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

یه سوال اینجها معمولا یه نوع کار رو بیشتر از بقیه بهتر انجام می دن مثلا کیبا یا افراد هیوگا نینجاهای رد یاب هستند که به تعقیب افراد می رن یا افراد رو شناسایی می کنن... مثلا ساکورا نینجای گنجوتسویی هستش و توی گنجوتسو استعداد بالایی داره و می تونه اون رو خنثی کنه (این رو کاکاشی بهش گفت )....................این آبورامه ها جزء کدوم هستند ... آخه هم حشراتشون دنبال چاکرا می ره و هم خودشون افراد قوی هستند و هم استراتژی قوی ایجاد می کنند ............
    خاندان آبورامه هم ردیابای خوبی هستن به لطف حشراتشون وهم جنگجویای خوبی...مثلا جائی بود که به وسیله حشراتشون از چند فرسخی تو هوا برای هم تیمیها یه چیز مینوشتن...!...یا مثلا حشراتشون رو برای ردیابی میفرستادن تو غار واون مخفیگاه های اروچی...دیگه جنگشون رو هم که دیدید...میخورن آدمارو...!

مطمئنی حشرات از نور خوششون نمیاد !!! من که هرچی پشه و مگس و پروانه و جونور بال دار دیگه دیدم همیشه دور لامپ اتاق یا لامپ تیر چراغ برق بودند !!!!!!!!!!!!!!
    بعضیا هستن از جاهای تاریک خوششون میاد...زیر گلدون تو حیاطتون رو بلند کن...!البته به شرطی چیزی زیرش پیدا میشه که چند سال باشه تمیز نکرده باشی زیرشو...!
    Naruto-arena.com
    Duel هم میدیم
    ای بابا شما هم ناروتو آرنائی هستی...؟!من یخورده قبلا بازی کردم حالم بد شد...چه بازیه آخه...؟!

14. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بحثی چیزی ارائه بدین تاپیک جون بگیره !!!!! کسی سوالی ابهامی چیزی نداره !!! ( البته همه اینجا انیمه باز و مانگا بار هستند و یه سه باری فکر کنم مانگا رو دوره کرده اند !!!!!! ) تکنیکی چیزی نیست که برای افراد ابهام انگیز باشه !!!!!

اولی رو خودم بگم !!!
    توی احضار حیوانات وقتی یکی با یه نوع حیوان پیمان می بنده و اون رو احضار میکنه برای خودش می تونه بقیه رو هم احضار کنه !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مثلا کاکاشی 7 تا سگ نینجا داره که بخواد همشون یا یکیشون رو احضار میکنه .......
    گای سنسی یه لاکپشت داره ...
    هوکاگه سوم پادشاه میمون ها رو داشت ( کینگ کنگ خودمون ) ....

ولی هم جیرایا ( معظم اله ) هم هوکاگه چهارم ( هوکاگه کبیر ) و هم ناروتو با رئیس گامبا پیمان بستند ولی هر قوباغه ای که بخوان احضار میشه !!!! چجوریاست !!!!!

چرا مثلا لرد اروچیمارو همه مارهای رو احضار نمی کرد و فقط ماندا رو احضار می کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .................................................. .................................................. .................................................. ..........
    تازه بعد از مرگش ماره به ساسوکه رسید ولی ساسوکه هم نمی تونست درست کنترلش کنه !!! الان هم فکر کنم به کابوتو چیمارو رسیده ....

یعنی میشه حیوان یکی دیگه رو احضار کرد ... مثلا یه جا جیرایا بخواد رئیسرو احضار کنه و ناروتو هم بخواد به کدومشون میرسه !؟!؟!؟!!؟

16. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •