ديگه جدي مي گم اگه دو تا ديگه پست بيهوده بزنين به مديريت pm مي دم ومطمئن باشيد كه احتمال 90%تاپيك رو مي بندن.پس ديگه بسه.
ممنون پويا خسته پس ديگه بي خيال.
ديگه جدي مي گم اگه دو تا ديگه پست بيهوده بزنين به مديريت pm مي دم ومطمئن باشيد كه احتمال 90%تاپيك رو مي بندن.پس ديگه بسه.
ممنون پويا خسته پس ديگه بي خيال.
بچه ها توروخدا یکی یه لینک برای آرم تبتیغاتی روی لباس باشگاه های انگلیس بده که قابلیت resume capibility داشته باشه.
یه لینک از gaming acces دارم ولی همیشه وسط dl قطع میشه
توروخدا کمککککککککککککک
منظورت همون كل لباسه ?، اگه اين طور باشه كه پچ زياد هست ولي 98%تو همون gaming acces موجوده.
يه بار گفتم ابن يازي خيلي تكنيك زياد داره مثل همين در اوردن لباس.خيلي وقته دنبالشم ولي هيچ سايتي (حتي سايتايه روسي و الماني.)چيزي توش ننوشته.حالا بازم مي گردم خبرشو بهتون مي دم.
ما منتظریم
چند تا بازیکن توپ تو مستر لیگ معرفی کنین من سال2011 هستم
آقا توی این فوتبال چطور میشه لایی زد
توی دموهاش نشون میده
کسی بلده به ما هم بگه ممنون میشم
واقعا ازتون ممنونم نمی دونم چه جوری ازتون تشکر کنم چون من تازه عضو شدم فکرشم نمی کردم کسی حتی درخواست منو بخونه چه برسه به جواب. بازم ممنونم . فقط هر کی حوصلشو داشت(هر وقت دوست داشت) یه سیو مستر برام بذاره آخه خودم با منچستر تا سال 2012 رفتم ولی سیوم پاک شد واسه همین اصلا نمی تونم دوباره بازی کنم.
R2 رو بگير یه بار عقب بده بعدش دسته جلو ..
البته بستگي به POSITION بازيکن رو بروت داره .
همه خسته نباشن
تو یکی از این پست ها یکی گفته بود " تیم منتخب ستارگان "
می خواستم ببینم منظورش همون تیم های کلاسیک که با قهرمانی تو جام جهانی آزاد میشن بوده یا نه
اگر این دو تیم با هم فرق دارن لطفا به من هم بگین چه طور می شیه آزادش کرد و از کجای بازی؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)