ممکن که ویروس باشه.
ممکن که ویروس باشه.
سلام
من net.framework 3.5 sp1 رو نصب کردم
حالا وقتی میرم تو add or remove به جزء 3.5 دو تا net.framework وجود داره که یکیش ورژن 3 با sp2 و دیگری ورژن2 با sp2 هست
میتونم اون دوتا رو پاک کنم ؟
ویندوزم هم سرویس پک 2 هست
سلام:
يك چند روزي است كه موقع لوگ ان كردن ديگه صفحه ولكام اسكرين نمياد بااينكه تيك گزينه Use the welcome screen رو در قسمت User Accounts زدم ولي بازم همون جوري
كمكم كنيد اعصابمو خورد كرده
ممنون
سلامسلام:
يك چند روزي است كه موقع لوگ ان كردن ديگه صفحه ولكام اسكرين نمياد بااينكه تيك گزينه Use the welcome screen رو در قسمت User Accounts زدم ولي بازم همون جوري
كمكم كنيد اعصابمو خورد كرده
ممنون
این فایل رو دانلود کن. ان شاءالله اجراش که کنی درست میشه:
اگه از این موارد (تنظیمات ویندوز که مربوط به رجیستری میشه) بازم پیش اومد می تونی به سایت زیر بری و فایل تعمیر رجیستری مخصوص اون کار رو دانلود کنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من سیستمم ویروس گرفت تسک منجرم بسته شد ارور میداد که دست ادمینhas been task manager displayed by your administrator
الان ویروس و پاک کردم چطوری میتونم تسک منیجرو به حالت اول برگردونم؟![]()
بارها پاسخ داده شده
موفق باشی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
خیر .بهتره به اونا دست نزنید.مگر اینکه از قبل نصب شده باشن.
سلام
یه سوال پیش پا افتاده . این آی پی ویندوز رو از کجا میشه فهمید چیه حرفه یا عدد .
ممنون
اگه منظورت آی پی کارت شبکه ات هست ؛ وقتی شبکه فعال هست روی آیکون کارت شبکه تو system try کلیک کن و بعد تو پنجره باز شده به تب دوم که Details هست برو . اوجا IP رو نوشته
سلام
من روی هرکدوم از درایوهام که میرم با ارور شبیه its not valid win32 مواجه میشم. با کلیک راست هم داخل نمیشه.
سیستم فایل همه درایو ها هم NTFS هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)