سلام برای گوشی نوکیا N93i برنامه ای هست؟
(با عرض پوزش من نتوننستم پیدا کنم)
سلام برای گوشی نوکیا N93i برنامه ای هست؟
(با عرض پوزش من نتوننستم پیدا کنم)
برنامه چی؟
منظورت آپدیته؟
الان کسی هست اینجا جواب سوالمو بده ؟؟؟؟ خواهـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــش .
N8 رو میخوام اپدیت گنم به belle
با ovi store میشه الان زده جلو رومه
دیروز مپ رو دانلود کردم کشور ایران رو
ولی واسه اپدیت به belle
میترسم ..... بلد نیستم ....اینترنتم ایرانسله ....سرعتش هی از دایال اپ بهتره مثلا دیروز 70 مگ دانلود شد تو حدود یه ساعت ... خوب بد نیست از هیچی که بهتره
ولی ایا اپدیت کردن با ایرانسل میشه ؟؟؟ وسط کار قطع شه چی میشه
راستی میگن دوربین کیفیت عکسش پایین میاد واقعا همینطوره ؟؟؟
اصلا ااپدیت کنم یا نه ؟؟؟؟
N8 رو میخوام اپدیت گنم به belle
با ovi store میشه الان زده جلو رومه
دیروز مپ رو دانلود کردم کشور ایران رو
ولی واسه اپدیت به belle
میترسم ..... بلد نیستم ....اینترنتم ایرانسله ....سرعتش هی از دایال اپ بهتره مثلا دیروز 70 مگ دانلود شد تو حدود یه ساعت ... خوب بد نیست از هیچی که بهتره
ولی ایا اپدیت کردن با ایرانسل میشه ؟؟؟ وسط کار قطع شه چی میشه
راستی میگن دوربین کیفیت عکسش پایین میاد واقعا همینطوره ؟؟؟
اصلا ااپدیت کنم یا نه ؟؟؟؟
جدیدترین آپدیت برای این گوشی Belle Refresh هستش که واقعا سرعت گوشی بالا می ره چون اورکلاک شده
کیفیت عکس تو این نسخه خیلی خوبه
اگر گوشیت گارانتی اصلی نباشه و بخوای از طریق نوکیا سوئیت و یا خود گوشیت آپدیت کنی زبان فارسی از گوشیت حذف میشه
اگر وسط دانلود فایلها قطع بشه مشکلی پیش نمیاد و بعد از وصل مجدد ادامه دانلود انجام میشه و 100% که شد تازه شروع به آپدیت میکنه
اگر زمان آپدیت اتصال کابل از گوشی قطع بشه ممکنه مشکلی پیش بیاد
برای اطمینان از آپدیت موفق بهتره که فریمور گوشیت رو از لینک زیر با توجه به رنگ گوشیت دانلود کنی و از فینیکس که آموزشش موجوده برای فلش کردن استفاده کنی
بعد از آپدیت هم دوباره نیاز به نصب نقشه داری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
من آپدیت کردم واقعا عالی بود به همه کسایی که c7 دارن پیشنهاد میکنم آپدیت کنن
سلام خدمت مدیران عزیز.. دوستان من میخام گوشی 5220 اکسپرس موزیک فلش کنم. نرم افزار Phoenix_Service_Software_2012.24.000.48366 نصب کردم.فایل فیرم ور هم انتقال دادم به پوشه product. مشکل الان اینجاست که در قسمت Frimware update بعد از زدن product code این پیغام رو میده!!!(در ضمن گوشی الان دیگه بالا نمیاد و صفحه سفید میشه)
ممنون میشم راهنمایی کنید..
![]()
Last edited by Ehsan+2010; 09-11-2012 at 21:16.
سلام دوست عزیز آقای NANA در جواب سوالتون باید عرض کنم که برای آپدیت این گوشی باید اینترنت پر سرعت ADSL داشته باشید و بعد با استفاده از برنامه ی NOKIA suite آپدیتش کنید چون اگر با این برنامه آپدیت کنید یک بک آپ از گوشی میگیره واگردر حین کار قطع شد مشکلی برا گوشی پیش نمیاد و علاوه بر اون ججم آپیدتش به نزدیکای 600 MB میرسه که فکر نکم با ایرانسل بشه آپدیت کرد و نه کیفیت دوربین نه که پایین نمیاد بلکه بهتر هم میشه و رزو لیشن گوشی یکم با لا تر میشه درکل بهتر میشه وتنها عیبی که پیدا می کنه اینکه زبان فارس دیگه نداره و باید sms با انگیلیسی بدی که این پیام دادن انگیلیسی خودش کلاس داره ودیگه هر برنامه ای که روی سیمبین نصب نمیشد رو این نصب میشه از نظره بده بیرون پرات آپدیت کنند که فیکر کنم 20 تومن بیشتر نشه پولش وبعد که آپدیت کردی تفاوت را بیبن و برو حالشو ببر.![]()
دوستان کسی سایت برای برنامه و نرم افزار برای گوشی NOKIA N9 سراغ نداره اگه داره بگه که هم من و هم بقیه استفاده کنند سایت mobile9 بود که این سایتم دیگه باز نمیشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)