با ترایب Bord صحبت کن الندیل.بگو قصدمون اینه.بگو همراهیمون بکنن.اونا خیلی قوی هستن.با کمک اونا که رنکشون103 هستش میتونیم اون اسرائیلیا رو به درک واصل کنیم.
با ترایب Bord صحبت کن الندیل.بگو قصدمون اینه.بگو همراهیمون بکنن.اونا خیلی قوی هستن.با کمک اونا که رنکشون103 هستش میتونیم اون اسرائیلیا رو به درک واصل کنیم.
آقا به نظرتون مودبانه ترین مودبانه ترین حالت درخواست کردن توی انگلیسی با could هست یا اینکه جور دیگه بگم بهشون
مشکل اینه که فاصلمون باهاشون زیاده.یعنی برا من این جوریه.برای من با اسب متوسط 10 ساعت زمان میبره.پیاده نظام باشه احتمالا 15 ساعت.باید ساعتشونو چک کنم ببینم کی شب هست برای اونا اون موقع نیروهامو بفرستم.هر چند بازم میفهمن.ولی من ریسکمو میکنم.ولی به موقعش.بچه ها خودتونو آماده کنید.من تا وقتی اکانت پرمیوم داشته باشم سعی میکنم سریع پیشرفت کنم.
بردیا من رو دعوت نمی کنی
Ali.n
(454|752) K74
البته برعکس
با whould بگو خیلی بهتره.
علی جون تو که توی ترایب هستی.دیگه کجا دعوتت کنم؟ماشالله نفر سوم از نظر امتیاز هم هستی.حالت خوبه عزیز؟
بچه ها برای ساخت نبل من باید چه چیزایی داشت
55 روز به من وقت بدید تا نوبل من بسازممن توي پنجه اسميتي موندم فقط 5 تا اسميتي اپديت كنم حله تو تا 6 روز كار داري تا درست كنيلول ویلیج میخوام 10 لول اسمیتی!!!
وایسا من نوبل من بسازم یه روستا میگیریم میریم بغلشون نیروهامون رو میریزیم تو روستا شب هنگام حمله میکنیم
تو يبخيال شوبچه ها برای ساخت نبل من باید چه چیزایی داشت
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)