مگه N73 فایلهای با پسوند sis رو ساپورت نمیکنه؟!!پس چرا اکثر این فایلهارو اجرا نمیکنه؟شاید مال من ساپورت نمیکنه!!!
مگه N73 فایلهای با پسوند sis رو ساپورت نمیکنه؟!!پس چرا اکثر این فایلهارو اجرا نمیکنه؟شاید مال من ساپورت نمیکنه!!!
بعضی سیسها مال ورژن 1و2 هستندو در ورژن 3 مورد استفاده قرار نمیگیرند -شاید این از اونا بوده....![]()
سلام دوستان میون بحثتون.
من یه ساله n73me گرفتم یه مدته که وقتی پوشش دوربین رو باز میکنم camera هی میاد و میره. میشه درستش کرد؟
راهی وجود نداره N73 رو فارسی کرد مثل n81?
منظورتون از فارسی -فارسی نوشتنه یا فارسی سازی کل گوشی؟
البته هردوش هم امکان پذیره...
احتمالا عمر در پشتش تموم شده که میتونید عوضش کنید..........
مشكل از اون فلزه(گيره),هموني كه سيمكارت زيرش قرار ميگيره ...اون بالا و پاينيش يك تنظيم خاصي داره كه اگر بهم بخوره اون دو تا قلز مسي كه بايد با در كشويي در ارتباط باشن هي اتصالشون جدا ميشه و دوباره وصل ميشه كه عامل اصليه اين مشكله(خودت ميتونب با امبر دست اون گيره رو كه حالت فنري داره بازو بسته كني ببيني كجا درست ميشه).......
منظورم فارسی سازی نوشته ها و کل گوشی است. ممنون میشم راهنمایی کنید
زمان شارژ اولیه n73 چند ساعته؟حالا اگه این رعایت نشه و بعداز خرید سریعآ از گوشی استفاده بشه چی میشه؟!
ببين زمان شارژ براي تمام گوشيها اينطوره:
گوشي رو كه خريدي و هنوزم نزدي شارژ باطريشو....باطريش رو بزار رو گوشي و با گوشي ور برو تا اون شارژ كارخونه تمام بشه و گوشي خاموش شه اونوقت به مدت 6-8ساعت نه كمتر و نه بيشتر از اين زمان بزن شارژ و بعد درش بيار و ديگه استفاده كن......ولي يادت باشه وقتي زدي شارژ و فول شد و استفاده كرديو دوباره شارژش خواست تمام شه تا زماني كه پيام باطري لو نداده دوباره نزني شارژ كه عمر باطريو كم مي كنه(زمان شارژ استاندارد پس از شارژ اوليه بين 45دقيقه تا 1 ساعته)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)