سلام بچه ها برای انتخاب رشته مشاور خاصی سراغ دارید؟؟؟؟؟؟ چون الان سریع باید وقت بگیریم
سلام بچه ها برای انتخاب رشته مشاور خاصی سراغ دارید؟؟؟؟؟؟ چون الان سریع باید وقت بگیریم
سلام این کتاب های شخصی مورد علاقه من بود
دیفرانسیل فقط اندیشه فائق داشتم (تست)
گسسته (اموزش) (مبتکران -به همراه تست)
تست(اندیشه فائق)
تحلیلی (اندیشه فائق)
این نظر منه
تایید میشه ! تموم شده رفته!پس بی خود ذهن خودتون رو با فکر اینکه قبول میشم یا نه؟ رتبه ام چند میشه؟
سلام بچه ها من فکر کنم دیگه باید خودمو برای سربازی آماده کنم:
درصدا رو ببینید
ادبیات 56
عربی 8 نرسیدم نگاش کنم
معارف 80
زبان 60
ریاضی 67
فیزیک 62
شیمی 28 رب ساعت زدمش
به نظرتون شبانه در میام یا کار دانی
اول انتقادات وارده بر دفتر چه:(آشغال بود)
1-close test زبان گند زد به در صدم اعصابم رو خورد کرد آخه خاک بر سر ها چرا گزینه ها رو برای یک متن که گزینه هاش اینقدر مهمه اونور زدید تازه خیلی سخت بود نمی دونستم چی می گه اصلا واسه یکی از جا خالیاش رفتم گزینه سوال بعدی رو نگاه می کردم گفتم این که ربطی نداره به جای خالی خلاصه 2 تاشو زدم که یکیش غلط بود
2- جای بسیار کم برای اختصاصی ها تا جایی که روی میز چک نویس کردم خدا لعنتش کنه برای ریاضی 3 تا سوال و برای فیزیک 5 تا سوال رو بدون فکر کردن رد کردم گرچه بلد بودم می دونید چرا رد کردم چون رب ساعت وقت مونده بود
دوم محتوای سوالات مفهومی نبود سخت بود وقت گیر بود اخه چی بگم خدا بگم چی کارشون کنه
بعد کنکور 3 ساعت گریه کردم دارم دیوونه می شم من یک سال پشت کنکور بودم ای خدا................
ممنون سهيل جان
اين كتابايي كه گفتيد واسه من كه سطح بالا نيستم سخت نيست؟
اگه مشکل کتاب داری بیا پیش خودم 132 جلد کتاب دارم واسه کنکور به غیر کتاب های درسی سوالی داشتی بگو در چه زمینه ای؟ برای چی ؟ در چه حدی ؟ و برای چه درسی کتاب می خوای تا جوابتو بدم
[quote=miladweb;2573930]سلام بچه ها من فکر کنم دیگه باید خودمو برای سربازی آماده کنم:
درصدا رو ببینید
ادبیات 56
عربی 8 نرسیدم نگاش کنم
معارف 80
زبان 60
ریاضی 67
فیزیک 62
شیمی 28 رب ساعت زدمش
به نظرتون شبانه در میام یا کار دانی
quote]
بابا در صدا به این خوبی
ریاضی و فیزیکتون که خیلی خوبه
به جز عربی وشیمی بقیش خوبه!
به نظرم روزانه !
نه!ممنون سهيل جان
اين كتابايي كه گفتيد واسه من كه سطح بالا نيستم سخت نيست؟
اگه میخوای 70 بزنی این کتاب بهت کمک میکنه
به اضافه علافه به ریاضیات
من دیوونه ریاضی و فیزیک بودم!
عزیز جان گرفتی ما رو ؟ با این در صد ها شک داری که روزانه قبول میشی یا نه ؟ یا نکنه فقط روزانه شبانه ی تهران منظورته؟
به نظرت بعد یک سال تلاش فقط روزانه در بیام هر جا شد فاجعه نیستبابا در صدا به این خوبی
ریاضی و فیزیکتون که خیلی خوبه
به جز عربی وشیمی بقیش خوبه!
به نظرم روزانه !
من نگفتم هر جا!
جاهای خوب!
البته تهران رو مطمئن نیستم!
اره فقط روزانه شبانه تهران یا اصفهان منظورم بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)