تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 524 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

میشه مفهوم سری داده در نمودار ها رو کاملبگید..یعنی خیلی توضیح خوب بدید و جامع نه در حد یک خط و دو خط
    بعد این پرزنت استایل( درصد) که توی نوار ابزار فرمتینگ هست به چه درد میخوره که عدد رو ضربدر صدمیکنه..مگه درصد این نیست که تقسیم بر 100 میکنه؟
    سلام.
    به زبون خیلی ساده عنی اینکه وقتی میخوایم نموداری بکشیم باید داده هایی که قراره تو نمودار نشون داده بشن، هر کدوم با 2 مولفه مشخص بشن که یکی از اونها مولفه ی افقی (x) نمودار میشه و دیگری مولفه ی عمودی (y)
    حالا تو اکسل میان و 2 سری متفاوت از داده ها رو هر کدوم پشت سر هم مینویسن و خود اکسل میاد و اونها رو یکیشون رو به عنوان سری مولفه های افقی و دیگری رو سری مولفه های عمودی در نظر میگیره و نمودار رو میکشه به این صورت که نقطه ی اول رو معادل اولین مختصات افقی و اولین مختصات عمودی هر کدوم از سری ها در نظر میگیره.
    مثلا در عکس زیر که خودم درستش کردم اومدم و در ستون B چند تا داده نوشتم که منظورم از اونها اعداد روی محور x بوده و در ستون D اومدم و مقدار سینوس هر کدوم از درایه های متناظر در ستون B رو بر حسب رادیان محاسبه کردم و نوشتم. (البته برای اینکار هم از خود توابع تعریف شده ی اکسل استفاده کردم)

محتوای مخفی: تصویر داده ها: 

حالا میخوایم نمودارش رو بکشیم. به این قسمت میریم:
      محتوای مخفی: انتخاب نمودار: 

البته من این مدل از نمودار رو همینطوری انتخاب کردم و شما میتونین سایر مدلها و نمودارها رو انتخاب کنین. بعد از اینکه روی یکی از این نمودارها کلیک کنیم خود اکسل میاد و نمودار رو برای ما میکشه:
      محتوای مخفی: نمودار: 

حالا فرضا ما میخوایم که تنظیمات محورهای نمودار رو عوض کنیم. (به هر دلیلی، مثلا درست نیستند) میایم و روی هر کدوم از محور ها right click میکنیم و گزینه ی select data رو انتخاب میکنیم:
      محتوای مخفی: تغییر تنظیمات محور نمودار: 

-------------------------------------------

همونطور که تو عکس هم دیدین میشه اینطوری اعداد مد نظر خودمون رو به صورت سری اعداد وارد محور نمودار اکسل کرد. برای محور افقی هم همینطور.

بعد این پرزنت استایل( درصد) که توی نوار ابزار فرمتینگ هست به چه درد میخوره که عدد رو ضربدر صدمیکنه..مگه درصد این نیست که تقسیم بر 100 میکنه؟
    نه دوست عزیز! درصد گیری معمولا از حاصل تقسیمهایی صورت میگیره که نسبت یک چیزی و یا احتمال وقوع واقعه ای رو به صورت کسری بیان میکنند که مقدار این کسرها همواره بین صفر و یک هستند. حالا با ضرب کردن عدد 100 در این کسر، درصد اون نسبت و یا احتمال رو برای فهم بهتر و راحت تر، بین صفر تا عدد 100 قرار میدیم.

موفق باشین.
    89/10/6

2. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ila

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام
    یکسری فایل دارم با نامهای متفاوت می خواهم همه آنها را یکجا (و نه تک تک چون تعداد فایلها زیاد است) تغییر نام بدهم و تاریخ یکسان در ابتدای نام فایل وارد شود مثلا نام فایل اینگونه است
    پزشکی
    حقوق
    ادبیات
    که می خواهم تغییر نام داده بشود و اینگونه باشد
    پزشکی 89
    حقوق 89
    ادبیات 89
    ولی وقتی تغییر نام می دهم اینگونه می شود
    89)1(
    و الی آخر
    بسیار متشکر می شوم اگر راهنماییم کنید
    می دانم که در تاپیک نامناسبی سئوالم را پرسیدم
    بسیار سپاسگذارم

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

یکسری فایل دارم با نامهای متفاوت می خواهم همه آنها را یکجا (و نه تک تک چون تعداد فایلها زیاد است) تغییر نام بدهم و تاریخ یکسان در ابتدای نام فایل وارد شود مثلا نام فایل اینگونه است
    پزشکی
    حقوق
    ادبیات
    پزشکی 89
    حقوق 89
    ادبیات 89
    89)1(
    و الی آخر
    بسیار سپاسگذارم
    فکر میکنم اگر روی سل مورد نظرتون راست کلیک و فرمت آن را تغییر بدین ، مشکلتون حل بشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام.
    به زبون خیلی ساده عنی اینکه وقتی میخوایم نموداری بکشیم باید داده هایی که قراره تو نمودار نشون داده بشن، هر کدوم با 2 مولفه مشخص بشن که یکی از اونها مولفه ی افقی (x) نمودار میشه و دیگری مولفه ی عمودی (y)
    حالا تو اکسل میان و 2 سری متفاوت از داده ها رو هر کدوم پشت سر هم مینویسن و خود اکسل میاد و اونها رو یکیشون رو به عنوان سری مولفه های افقی و دیگری رو سری مولفه های عمودی در نظر میگیره و نمودار رو میکشه به این صورت که نقطه ی اول رو معادل اولین مختصات افقی و اولین مختصات عمودی هر کدوم از سری ها در نظر میگیره.
    مثلا در عکس زیر که خودم درستش کردم اومدم و در ستون B چند تا داده نوشتم که منظورم از اونها اعداد روی محور x بوده و در ستون D اومدم و مقدار سینوس هر کدوم از درایه های متناظر در ستون B رو بر حسب رادیان محاسبه کردم و نوشتم. (البته برای اینکار هم از خود توابع تعریف شده ی اکسل استفاده کردم)

محتوای مخفی: تصویر داده ها: 

حالا میخوایم نمودارش رو بکشیم. به این قسمت میریم:
      محتوای مخفی: انتخاب نمودار: 

البته من این مدل از نمودار رو همینطوری انتخاب کردم و شما میتونین سایر مدلها و نمودارها رو انتخاب کنین. بعد از اینکه روی یکی از این نمودارها کلیک کنیم خود اکسل میاد و نمودار رو برای ما میکشه:
      محتوای مخفی: نمودار: 

حالا فرضا ما میخوایم که تنظیمات محورهای نمودار رو عوض کنیم. (به هر دلیلی، مثلا درست نیستند) میایم و روی هر کدوم از محور ها right click میکنیم و گزینه ی select data رو انتخاب میکنیم:
      محتوای مخفی: تغییر تنظیمات محور نمودار: 

-------------------------------------------

همونطور که تو عکس هم دیدین میشه اینطوری اعداد مد نظر خودمون رو به صورت سری اعداد وارد محور نمودار اکسل کرد. برای محور افقی هم همینطور.

نه دوست عزیز! درصد گیری معمولا از حاصل تقسیمهایی صورت میگیره که نسبت یک چیزی و یا احتمال وقوع واقعه ای رو به صورت کسری بیان میکنند که مقدار این کسرها همواره بین صفر و یک هستند. حالا با ضرب کردن عدد 100 در این کسر، درصد اون نسبت و یا احتمال رو برای فهم بهتر و راحت تر، بین صفر تا عدد 100 قرار میدیم.

موفق باشین.
    89/10/6
    ممنون..از سری داده ها..ولی درصد رو خوب متوجه نشدم..کاربرد این قضیه چیه..توی درصد اینها کلا..ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام میخواهم عکس های یک فایل به صورت اتوماتیک یا با فرمول در چند سل با هایپرلینک قرار بگیرند
    راهی دارد یا نه
    با تشکر
    Last edited by seeemesooo; 28-12-2010 at 21:00.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

ممنون..از سری داده ها..ولی درصد رو خوب متوجه نشدم..کاربرد این قضیه چیه..توی درصد اینها کلا..ممنون
    خوبی درصد گیری اینه که چون بازه اش نسبتا بزرگتر از بازه ی بین صفر تا یک هستش، درک بهتر و راحت تری به مخاطب دست میده. مثلا به عنوان مثال شما به جای اینکه بگی نسبت مردان به زنان در یک جامعه برابر با 0.48 است میای و به طور خلاصه میگی که درصد مردان در یک جامعه 48 درصد هستش. در عبارت اول در حقیقت شما اومدی و گفتی که از هر یک نفر، 0.48 نفر اونها (!) مرد هستند و بقیه ی اون یه نفر زن هستند (!) درسته که از لحاظ ریاضی این جمله معنی میده ولی درکش برای مخاطب خیلی آسون نیست. ولی در بیان همین شاخص به درصد شما در حقیقت میای و میگی که از هر 100 نفر در جامعه 48 تاشون مرد و بقیه زن هستند. این جمله عینا همون معنای جمله ی قبل رو میده با این تفاوت که از لحاظ شهودی درک راحت تری داره. خب حالا شاید سوال پیش بیاد که چرا 100؟؟ چرا مثلا در هر 10 نمونه بیان نمیشه؟ چرا در هر 50 و یا 1000 و یا هر عدد دیگه ای حساب نمیکنن؟ پاسخ اینه که میشه در هر عددی بیان کرد ولی درصد گیری رواج بیشتری پیدا کرده و عموم اذهان تونسته با این روش ارتباط ذهنی خوبی برقرار کنه.

موفق باشین.
    89/10/8

8. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ila

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام
    پزشکی
    حقوق
    ادبیات
    پزشکی 89
    حقوق 89
    ادبیات 89
    89)1(
    و الی آخر
    و سئوالم ربطی به موضوع اکسل ندارد لطفا راهنماییم کنید که از کجا به جواب سئوالاتی اینچنینی می توانم برسم
    نیازم ضروری و فوری است
    بسیار سپاسگذارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام...خسته نباشید..ببخشید من یه مشکلی داشتم این که صفحه اول اکسل رو که باز می کنم از منوی پایین که 3تا sheet خودش داره وقتی میخوام یه sheet دیگه اضافه کنم صفحه میره سمت راست یعنی همه سطرها و ستون ها از سمت راست شروع میشه...اگه میشه بگید چطوری sheet اضافه کنم که همون سمت چپ باقی بمونه و تغییری نکنه...

داره خودمونی میشه mahrou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام...خسته نباشید..ببخشید من یه مشکلی داشتم این که صفحه اول اکسل رو که باز می کنم از منوی پایین که 3تا sheet خودش داره وقتی میخوام یه sheet دیگه اضافه کنم صفحه میره سمت راست یعنی همه سطرها و ستون ها از سمت راست شروع میشه...اگه میشه بگید چطوری sheet اضافه کنم که همون سمت چپ باقی بمونه و تغییری نکنه...
    سلام

فکر میکنم پیش فرض جهت متن رو باید تغییر بدین:

اگه اکسل 2007 استفاده می کنین:
    office button >> excel options >> advanced >> display >> left - to - right >> ok

اگه اکسل 2003 استفاده می کنین :
    tools >> options >> international >> left-to-right >> ok

موفق باشین

12. این کاربر از mahrou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با اکسل میخواهم یک sheetاز یک فایل اکسل دیگر را hayperlink کنم به فایل اکسل اول
    راهی داره؟
    باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •