سلام .
خیر بچه بازی نیست . اخه ایشون میگن این اصوات چاکراها رو باز میکنه . خواستم ببینم ایا چاکراهای خودش رو فعال کرده که داره به دیگران پیشنهاد میده ؟ یا فقط یه چیزی شنیده و داره اینجا بازگو میکنه ؟
سلام .
خیر بچه بازی نیست . اخه ایشون میگن این اصوات چاکراها رو باز میکنه . خواستم ببینم ایا چاکراهای خودش رو فعال کرده که داره به دیگران پیشنهاد میده ؟ یا فقط یه چیزی شنیده و داره اینجا بازگو میکنه ؟
اين فركانس ها رو با چه بلندگويي بايد گوش كنيم؟ كسي فروشنده اي براي اونا سراغ نداره؟ از كجا بايد گوشي مخصوصش رو گير بيارم
دوستان از كجا ميشه اين فركانسارو دانلود كرد؟
همین هدفون های معمولی هم قابلیت استریو دارند . باید امتحان کنید ببینید قابلیت این رو داره از طرفین به طور مجزا فرکانس رو بفرسته . که خود برنامه این کار رو انجام میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی با بلند گو هم میشه ، دو تا بلند گوی با کیفیت یکی سمت راست و یکی سمت چپ بذاره و بعد هم سرشو بذاره
وسط این دو تا و گوش بده ، ولی در کل هدفون استریو بهتره ...
راستی در مورد جادوی سیاه...
اگه کسی بلد باشه صد در صد بوش رو نابود میکنه
خیلی شخصیت های منفور هستن که هنوز هم زنده هستن
به نظر من یه جای کار جادوی سیاه باید مشکل داشته باشه وگرنه الان دیگه هرکسی از راه می رسید می تونست دشمنانش رو از سر راهش بر داره
البته اکثر کسایی که جادوی سیاه بلدن ، شیطون پرستن ، یعنی میشه گفت همشون یه مشت آدم بی دین و
کافری هستن ... کاری به آدمای بد ندارن ، چن از خودشونن ....
سلام / پس اینجور که میگی باید همه چاکراهای تو فعال باشه . ممکنه بگی الان چه احساسی داری ؟
خیلی دوست دارم بدونم چاکرای یک باز میشه چه اتفاقی میافته . اگر لطف کنی و بگی ممنون میشم.
علیک سلام / من اون مدتی که گوش میدادم همشون تا 50 درصد فعال تر شدن ... الانم احساس خواصی ندارم
چاکرای یک باز بشه ، نیروی کندالینی فعال میشه و چاکرا های دیگه رو نسبتا قوی تر میکنه من یه بار این فرکانسا
رو داشتم گوش میدادم ز یک شرو کرده بودم تا آخر ، که رفتم تو خلسه و وقتی فرکانس رسید به فرکانس چشم
سوم ، برون فکنی ارادی میکردم ، یعنی هم میتونستم تو بیداری بیام بیرون و هم وقتی برون فکنی میکنم راحت
برگردم ... ولی دیگه بعدا وقت نداشتم اینا رو گوش بدم که دیگه کم کم فعالیتشون کم شد ولی هنوزم یه انرژی
ای دارن ...
خیلی ها فقط با گوش دادن این فرکانس در دراز مدت تمام چاکراهاشون رو باز کردن ... من میشناسمشون که ازمگه بچه بازیه؟؟؟؟
فکر کنم اینا فقط یه راه حل تموم راه که این نیست
همین فرکانس استفاده کرده طرف ، بعد از یه مدت چشم سومش باز شده و چشم بسته همه جا رو میدیده ...
با همین فرکانس ، ولی یه کم طول میکشه تا باز شه ، اگه طرف بخواد زود تر فعال شه ، میتونه یه سری تمرین
برای باز کردن اونا انچام بده که معمولا همه همراه با تمرین اینارو گوش میدن به عنوان یک تقویت کننده ولی اگه
کسی حال و حوصله ی تمرین های دیگه ای رو نداشته باشه ، میتونه با همینا فعال کنه ولی خیلی طول میکشه
مرسي دانلود كردم تست كنم ببينم چطوره
ممکنه خودت یه چیزایی رو از جایی شنیده باشی و بیای این جا باز گو کنی ولی من مثل تو نیستمسلام .
سلام علی.
لینک دانلود اینا رو به منم میدی؟
نمیدونم کجای تاپیکه.شماره پست رو بگی کافیه.
پیشاپیش ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)