اینترنت ایرانسل هر روز بدتر از دیروز! روش واسه کامپیوتر حساب نکنین...
اینترنت ایرانسل هر روز بدتر از دیروز! روش واسه کامپیوتر حساب نکنین...
سلام به همگی...دوستان یه سوال دارم.من حدودا یه 1 ماه و نیمی هست که رم 1GB گوشیم رو عوض کردم و جاش یه 2 گیگ زدم روش!اما متسفانه دیگه چندتا از برنامه ها نیستن از جمله UniDic ورژن 2 که از اول توو خود گوشی بود و با عوض کردن رم دیگه سرجاش نیست!اما سوال اصلیم اینه که "اینکه نوکیا گفته نقشه ی 100 کشور جهان به صورت پیش فرض توو خود گوشی هست" می خوام بدونم آیا با تعویض رم اون 100 تا نقشه ی پیش فرض هم می رن یا نه؟و دیگه اینکه شما خودتون بهتر می دونید که هر نقشه(اونم برای کشورهای خارجی) حجمش از 50 مگ بیشتره(البته حداقلش دیگه)درست؟حالا می خوام بدونم این همه حجم نقشه کجای گوشی ذخیره شدن؟؟؟توو اون 1 گیگ رم اولی خود گوشی؟یا نه توو حافظه ی اصلیه گوشی؟اگه توو هر کدوم اینا ذخیره شده پس چرا توو اون قسمت تنظیمات که می گه چقدر از حافظه باقی مونده(فرضا حافظه ی اصلی که 160 مگ هست)نهایتا 100 مگ می گه باقی مونده(به فرض این که هیچی ازش استفاده نکرده باشیم)پس اون همه حجم نقشه چی میشه؟؟؟(همون نقشه های پیش فرض رو می گم)
لطفا در این مورد راهنمایی کنید چون خیلی برام مهمه که بدونم!!!
من اطلاعات کاملی نسبت به سوال شما ندارم ولی می دونم که اگه از مموری اوریجینالت توسط نرم افزار pc suite بکآپ بگیری و روی مموری 2 گیگ restore کنی کل اطلاعات بدون هیچ کم و کسری منتقل می شه...
با پي سي سويت از رمت بك آپ بگير مشكلت حل ميشه بعد رو مموري جديد ري استور كن
سلام به همهی دوستای عزیز من نزدیک به دو سه هفتس این گوشی رو خریدم
یه مشکلی واسم پیش اومده که یه خرده دو به شکم کرده که گوشیم خرابه یا سالمه
وقتی شارژ گوشیم به یه خط میرسه ال سی دی گوشی یه جهش های نامحسوسی پیدا می کنه و دیشبم آخرای شارژش بود که یهو ال سی دیش خاموش شد یعنی منظورم اینه که چراغ ال سی دی خاموش شد
ولی وقتی دوباره به شارژ زدمش بعد از ریست کردن گوشی دوباره روشن شد
لطفا یه کننده بهم بگه این طبیعیه یا نه ؟
فعلا...
دوست عزیز، گوشی های جدید نوکیا دارای پاور سیور هستن که وقتی شارژ گوشی رو به اتمامه سیستم برق رو بهینه تر می کنه.یکیش همین خاموش شدن صفحه است.فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه گوشیت.
توصیه می کنم خیلی نذار گوشیت باتری خالی کنه.وقتی پیغام کمبود شارژ می ده بهترین وقت واسه شارژه.ولی هر از چند وقت مثلا 2 هفته یه بار بد نیست بذاری تا گوشی باتریش تموم شه و خود به خود خاموش کنه.اینجوری عمر باتری گوشیت بیشتر می شه...
ممنونم دوست عزیز از نگرانی در آوردیم
برنامه ای هستش که بشه برای ok کردن زنگ موبایل پسورد گذاشت یعنی فقط خودمون برداریم؟برای تلفن کردن چی؟
خواهش می کنم.بازم اگه دوستان واردتر چیزی فهمیدن حتما مطرح می کنن.من در حد اطلاعات خودم پاسخ دادم.
من همچین برنامه ای رو واسه سیمبین سری 2 دیدم و نصب هم کردم.اگه اشتباه نکنم این بود:
phone guard ولی خوب کار نمی کرد و خیلی از تماس ها ریجکت می شد.واسه سیمبین های جدید نمی دونم هست یا نه. فکر می کنم بهترین کار استفاده از همون سیستم قفل خود نوکیا باشه.
امیدوارم دوستان دیگه بتونن کمک بیشتری بکنن.
درود
نظرتون در مورد n95 ساخت مالزی یا چین چیه ؟ ارزش خریدن داره ؟ قیمتاشون خیلی جالبه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)