منبع بازي سنتر :
هشدار : دوستان دقت کنید ، در حین انجام کلیه مراحل گفته شده به هیچ وجه دستگاه رو خاموش نکرده ، مموری کارد رو در نیارید و از نصب این ورزن روی PSP هایی که به غیر از ورژن های 3.52M33-4 و یا 3.52M33-3 دارای ورژن دیگری می باشند اکیدا خودداری فرمایید . ( این نسخه روی PSP Slim نیز قابل نصب می باشد ) .
ابتدا دو فایل زیر رو دانلود کرده و از حالت فشرده خارج کنید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته : پیشنهاد میشه که قبل از نصب این نسخه مموری کارد خود را توسط PSP یک بار فورمت کنید .
از درون فایل اول که دانلود کردید پوشه ی UPDATE رو به مسیر PSP/Game در مموری کارد کپی کنید.
فایل دومی که دانلود کردید شامل فایلی به اسم EBOOT.PBP می باشد ؛ این فایل رو به 371.PBP تغییر نام دهید ( عدد 371 قبل از نقطه و کلمه ی PBP بعد از نقطه می باشد ) و اون رو درون پوشه ی PSP/Game/UPDATE در مموری کارد کپی کنید .
به منوی Recovery برید ، وارد قسمت Configuration شده و سپس Game Folder Homebrew رو روی 3.52 تنظیم کنید .
از محیط Recovery خارج شده به XMB برید .
از قسمت Game -- > Memory Stick فایل 3.71Update رو اجرا کنید .
بعد از انجام تغییراتی روی فایل اصلی 371.PBP که توسط خود برنامه انجام می شود ، از شما خواسته می شود که دکمه ی X رو برای ادامه ی عملیات بزنید .
دکمه ی X رو بزنید و سایر مراحل رو قدم به قدم انجام بدید .
دقت کنید در پایان مراحل از شما خواسته می شود که دکمه ی X رو برای Reboot کردن PSP بزنید ، دکمه ی X رو زده و وقتی که وارد محیط XMB دستگاه شدید بلافاصله PSP رو به طور کامل خاموش کنید ، در غیر اینصورت با Full Brick مواجه خواهید شد ! ویرایش : مثل اینکه دوستان درست متوجه نشدن ، من منظورم این نیست که بعد مثلا چند ثانیه اگه خاموش نکنید PSP برک میشه منظورم اینه که بازی اجرا نکنید ، آهنگ اجرا نکنید ، تنظیمات رو دستکاری نکنید و ... این کارایی که الان گفتم رو بعد از 1 بار خاموش کردن و روشن کردم دوباره ی PSP با خیال راحت انجام بدید . .
به 3.71M33 خوش اومدید !