تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 616 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

شدن رو که میشه ولی شما هرچی بیشتر اجازه بدید که توی بسیج سابقه فعالتون بیشتر بشه، بیشتر کسری می گیرین و به نفع خودتونه ! اگه بخواین کسری بسیجی فعال بگیرین هم که خودتون گفتین کلی دنگ و فنگ داره ! به نظر من تا اونجا که جا داره بذارین سابقه بشه واستون...
    ممنون ولي يكي از دوستان گفتن كه حين تحصيل در دانشگاه نميشه كسري خدمت گرفت. شما مطمئني حين تحصيل ميشه كاراي كسري خدمت رو انجام داد ؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

از دوستان کسی کد 87 : نیروی مقاومت سپاه پادگان خاتمی یزد افتاده ؟ چجوریه ؟
    من اول آبان آموزشی اونجا افتادم ! خوشحال باشم یا ناراحت ؟

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

دوستان امروز برگه سفيد هم اومد . من افتادم اراك . 1 آبان بايد برم ميدون سپاه .

حالا يه سوال دارم اينكه همون روز 1 آبان اعزامم ميشم يا نه ؟؟ بايد همون روز وسايلمو ببرم يا نه ؟؟

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان امروز برگه سفيد هم اومد . من افتادم اراك . 1 آبان بايد برم ميدون سپاه .

حالا يه سوال دارم اينكه همون روز 1 آبان اعزامم ميشم يا نه ؟؟ بايد همون روز وسايلمو ببرم يا نه ؟؟
    .................................................. .................................................. ...........................
    اگه اموزشی افتادی اراک به احتمال قوی میری مالک اشتر ( یه پادگان خفن و بزرگ که خارج از شهره و در جاده اراک -خمین قرار داره سخی گیری نمیشه زیاد ولی خوب پادگانه دیگه.......اگه مافوقتون اراکی بود سریع باهاش رفیق بشید و بریزید رو هم!!! تا با شما راحت تر برخورد کنه.. شهر هم که برا خودش پاریسیه.......نزدیک پادگان هم یه مجتمع تفریحی هست که شباش با حاله ) .....................من بچه اراکم سوال داشتی PM بده تا در مورد شهر راهنماییت کنم...............

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون ولي يكي از دوستان گفتن كه حين تحصيل در دانشگاه نميشه كسري خدمت گرفت. شما مطمئني حين تحصيل ميشه كاراي كسري خدمت رو انجام داد ؟
    فکر نمی کنم ! شاید شما فعال دانشجویی دارین . اگه اینجوریه باید برید پرونده بسیج تون رو بگیرید و اون رو
    تبدیل به فعال محلی بکنید. یه کم مصیبت داره ! ولی میشه. اما از وقتی که پرونده رو تحویل گرفتید دیگه واستون سابقه فعالی رد نمیشه. شاید منظور دوستتون این بوده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من متولد فروردین ۷۱ هستم کنکور ۸۹ شرکت کردم می‌خوام کنکور ۹۰ هم شرکت کنم. ۳ روز پیش دفترچه خدمت رو فرستادم. اشتباه کردم؟ نکنه منو ببرن سربازی نتونم کنکور بدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من متولد فروردین ۷۱ هستم کنکور ۸۹ شرکت کردم می‌خوام کنکور ۹۰ هم شرکت کنم. ۳ روز پیش دفترچه خدمت رو فرستادم. اشتباه کردم؟ نکنه منو ببرن سربازی نتونم کنکور بدم
    لازم نبود بفرستی. ولی حالا که فرستادی هم مشکلی نیست اعزامت رو میزنن نیمه دوم 90.
    موفق باشی

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    من یه سوالی دارم ککه بایستی مقاله بنویسم چون خیلی مهمه جوابش /.

من 100% دیگه وسط های آبان ماه آخرین نمرم میاد و رسما فارغ التحصیل میشم و دوست هم دارم آزاد تبریز عمران - ارشد هم بخونم امسال هم زمان با ترم آخری بودن دادم ولی قبول نشدم ( قبول هم نمی شدم اصلا ) .

و از یه طرف دیگه آخر ماه ماه دادشم اون 2 ماه خدمت ضرورت رو تموم می کنه ( در تبریز پادگان ولیعصر خدمت می کنه ) و به احتمال زیاد و زیاد هم 16 ماه آینده رو هم در تبریز هست چون نمره الف آورده و آشنا هم گفته میفتی تبریز و از این حرف ها که دادشم رو تبریزی کردیم کلا
    این دادش من 1 سال 4 ماه از من بزرگه و مداد ماه و من هم آذر ماه من 66.09.02 داداشم 65.5.26 هستش /.

می خواستم خودم یه کاری کنم که این طوریه :

می خوام این اواسط آبان که رسما دیگه فارغ شدم تا آخر آبان ماه دفقترچه آماده به خدمت رو پست کنم بره و .. و می خوام سربازی من یه جوری باشه که بعد از اردیبهشت ماه باشه و با کنکور ارشد آزاد که 25-26 اردیبهشت هستش تداخل نداشته باشه که بتونم کنکور رو بدم /.

و مثلا اگه سربازی من افتاد تیر اون دو ماه رو برم و بعدش اوایل مهر که قبولیم تو ارشد 100% شد مرخصی تحصیلی بگیرم برم ارشد رو بخونم و باقی خدمت رو بعد از ارشد برم /.

این جا یه چند تا سوال داشتم :

داداشم در حین خدمت در تبریز هستش آیا سربازی من هم تبریز میفته ؟
    آیا باقی سربازی رو واسه بعد از ارشد نگه داشتم با مدرک ارشد کم یا زیاد میشه باقی خدمتم ؟
    آیا اصلا اینجوری رفتن و اومدن کار خوبیه ؟ میصرفه که آدم وقتشو از دست نده ؟
    آیا راحت مرخصی تحصیلی اینا میدن ؟!
    آیا خوشبخت میشم ؟
    و اگه آخر های آبان پست کنم سربازی من کجا میفته و چه زمانی ؟ ( با توجه به اینکه خانواده 4 نفری هستیم و 2 برادر کلا یعنی یه برادر دارم و پدر و مادر )

یه توضیحات جامع مفید فنی مهندسی بدین که بهترین راهکار باشه /.

, مدرک من و دادشم هر دو مهندسی عمران - عمران هستش
    داداشم تموم کرده و من هم آبان رسما آخرین نمره میاد و فارغ تحصیل میشم /.
    Last edited by arash66_2m; 02-10-2010 at 20:03.

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    من یه سوالی دارم ککه بایستی مقاله بنویسم چون خیلی مهمه جوابش /.

من 100% دیگه وسط های آبان ماه آخرین نمرم میاد و رسما فارغ التحصیل میشم و دوست هم دارم آزاد تبریز عمران - ارشد هم بخونم امسال هم زمان با ترم آخری بودن دادم ولی قبول نشدم ( قبول هم نمی شدم اصلا ) .

و از یه طرف دیگه آخر ماه ماه دادشم اون 2 ماه خدمت ضرورت رو تموم می کنه ( در تبریز پادگان ولیعصر خدمت می کنه ) و به احتمال زیاد و زیاد هم 16 ماه آینده رو هم در تبریز هست چون نمره الف آورده و آشنا هم گفته میفتی تبریز و از این حرف ها که دادشم رو تبریزی کردیم کلا
    این دادش من 1 سال 4 ماه از من بزرگه و مداد ماه و من هم آذر ماه من 66.09.02 داداشم 65.5.26 هستش /.

می خواستم خودم یه کاری کنم که این طوریه :

می خوام این اواسط آبان که رسما دیگه فارغ شدم تا آخر آبان ماه دفقترچه آماده به خدمت رو پست کنم بره و .. و می خوام سربازی من یه جوری باشه که بعد از اردیبهشت ماه باشه و با کنکور ارشد آزاد که 25-26 اردیبهشت هستش تداخل نداشته باشه که بتونم کنکور رو بدم /.

و مثلا اگه سربازی من افتاد تیر اون دو ماه رو برم و بعدش اوایل مهر که قبولیم تو ارشد 100% شد مرخصی تحصیلی بگیرم برم ارشد رو بخونم و باقی خدمت رو بعد از ارشد برم /.

این جا یه چند تا سوال داشتم :

داداشم در حین خدمت در تبریز هستش آیا سربازی من هم تبریز میفته ؟
    آیا باقی سربازی رو واسه بعد از ارشد نگه داشتم با مدرک ارشد کم یا زیاد میشه باقی خدمتم ؟
    آیا اصلا اینجوری رفتن و اومدن کار خوبیه ؟ میصرفه که آدم وقتشو از دست نده ؟
    آیا راحت مرخصی تحصیلی اینا میدن ؟!
    آیا خوشبخت میشم ؟
    و اگه آخر های آبان پست کنم سربازی من کجا میفته و چه زمانی ؟ ( با توجه به اینکه خانواده 4 نفری هستیم و 2 برادر کلا یعنی یه برادر دارم و پدر و مادر )

یه توضیحات جامع مفید فنی مهندسی بدین که بهترین راهکار باشه /.

, مدرک من و دادشم هر دو مهندسی عمران - عمران هستش
    داداشم تموم کرده و من هم آبان رسما آخرین نمره میاد و فارغ تحصیل میشم /.
    شما اگه بخوای درس بخونی واسه ارشد راحت میتونی وقتی داری دفترچه رو پست میکنی مدرک اشتغال به خدمت برادرت رو هم پست کنی و درخواست بدی که بعد از پایان خدمت برادرت بری خدمت، این قانون هست و میتونی استفاده کنی
    در مورد سوالات
    1- نه، برای اینکه شهر خودت بیوفتی باید شرایط دار باشی، تک فرزند، پدر نظامی، متاهل و پارتی که نیازی به گفتن نیست
    2- طبق قانونی که تا آخر سال 89 اجرا میشه بله کم میشه، شما اگه الان پست کنی احتمالا اعزامت بعد از عید هست و میشی 90، باید صبر کنی ببینی قانون چی میشه
    3- ببین من خودم مهر پارسال فارغ شدم و سریع پست کردم، بعدش رفتم نظام وظیفه اینقدر پیله کردم تا تو اولین فرصت اعزامم کنند، کنکور هم دادیم و وقتی جواب آمد قبول شدم، طبق قانون که تا آخر امسال اجرا میشه اگه شما کمتر از 12 ماه از خدمتت مونده باشه میتونی از دانشگاه مرخصی بگیری 2 ماه و خدمتت رو تموم کنی، من خودم 1 ترم مرخصی گرفتم تا شر این خدمت واسه همیشه کنده شه
    4- آره، چون قانون هست هر موقع که قبول بشی همون روز ترخیصت میکنند
    5- کجاش رو که نمیدونم ولی احتمال زیاد بعد عید اعزامی

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

فکر کنم بیشتر بشه، شاید بیوفته بعد عید
    من خودم سال پیش هفته سوم مهر پست کردم افتادم تیر 89
    البته رفتم نظام وظیفه کلی جلو انداختم
    سلام
    بعد از اینکه برگه سبز اومد چطوری میشه جلو انداخت؟!
    ممنون میشم راهنمایی کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •